Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, אז? הלבשת צמיג בקוטר גדול ובעל פרופיל נמוך שמתקרב למידות של WRX. כמה כבר כוח יש בקופה שלך?? אין שם כוח, רכב רגיל לחלוטין ללא טיונינג. סתם שיפורים חיצוניים ללא בסיס. ודרך אגב, הצמיגים שלך באותו רוחב כמו שלי, אם כבר מדברים על אחיזה.

עד מתי תרשום שטויות. מה אתה יודע מה יש לי במנוע ומה הכוח של האוטו? ומה זה בכלל קשור לאחיזה? אתה מכניס פה שטויות על ימין ועל שמאל.

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדון מזדה 3

אם כלכך חשוב לך הבטיחות של משפחתך , לדעתי אז לפני שנתחיל לדבר על מושיקו כדאי לשקול להחליף את הרכב , שידוע

בבטיחות מפוקפקת.

+1 תמונה (אפילו כמה )

פורסם

אדון בוזרום, אין מילים בפי, אתה אחד האנשים הבורים שפגשתי ואחד האנשים הילדותיים שיצא לי להכיר ,הדברים שאתה אומר כל כך ילדותיים, שים לב ש90 אחוז מהתרד הן תגובות שבאות כנגדך והודעות ציניות על הודעותיך ה"חכמות להחריד".

איש חכם אמר פעם:

בורזום הוא מאלה שיושבים עם הדייט שלהם ברמזור באוטו, S2000 נעצרת לידם ,הבחורה שליד מרטיבה במכנסיים למראה הרכב,

והוא אומר לה "עזבי מתאבד", סוגר את החלון, וחושב על היום הממש כייפי שיש מחר במשרד כי יש חיבור מהיר לאינטרנט ואפשר להוריד פורנו של פייגלז יותר מהר,בזמן שחברה שלו חושבת "איך אני הולכת להיפרד מהמפגר הזה"...

נלקח מגוגל מאתר האלים היוונים,נחרט בסלע על ידי אל האספלט קונדסוניוס.

פורסם

חברה באמת,

כולם כבר מיזמן הבינו על מה מדבר BURZUM

אבל מישום מה אתם מתעקשים להמשיך ולהתווכח.

מושיקו,

הצופר שלך ליד ידית ההילוכים? אני מתאר לעצמי שזה בתיחותי.

מצד אחד אתה קונה צמיגים רחבים יותר לאחיזה טובה יותר, ומיצד שני אתה נוהג בזהירות עם יד אחת. (?)

המוט המייצב, ההגה הספורטיבי, אתה יודע שאלו לא חוקיים, אבל בחרתה ללכת נגד החוק,

ואז אתה קורא לפקח טיפש?

מעניין לו את התחת שזה רק תורם, אבל זה לא חוקי.

לא הוא המציא את החוקים, אז למה הוא טיפש אם אתה בחרתה להרקיב אותם ברכב שלך?

אתה מצפה שהוא יתעלם ולא יבצע את עבודותו?

מר itzik901, אני מצטער, אבל מקריאת הפוסטים שלך באמת מצטיירת תמונה של ילד ערס שיושב מאחורי המקלדת.

"גם אם יהיו לך את כל מערכות הבקרה והעזרה שיש באוטו מראה עד כמה נהג פחדן אתה"

מה זה אמור להביע?

אני מצטער שיש לי ABS וESP באוטו.

אבל המערכות לא מראות על חוסר באומץ, אלה לרוב חוסר בכישרון נהיגה, לא?

וסליחה אבל בכל המכוניות החדשות (או ברובן) כבר יש ESP וכל שאר המערכות,

זה לא שהוא בחר לשים אותן, אז אין שום סיבה לקרוא לו פחדן.

מוט מייצב, וההגה ספורטיבי והנמכת הרכב. למה צריך את זה?

אתה מחפש בתיחות והגנה? סע בזהירות.

לדעתי כל השיפורים שמושיקו עשה הם סתם לפוזה.

וכולם יודעים שזה לפוזה, אבל התירוץ שלכם הוא שזה ביגלל שהוא אוהב את הרכב שלו, באמת חברה.

"ואל תשכחו ילדים! כל עוד המשטרה בכבישים,אתם מוגנים!!! (ולא בגלל שאבא לא יודע לנהוג)"

סבבה נבטל את המישטרה ביכלל, כי במיילה היא לא עושה כלום,

ובכילל יש פה הרגשה שביגלל שאתם רשומים בקארספורום אתם איזה נהגים מעולים, וכל אלה שבחרו לנהוג במאזדה 3 או כל רכב אוטומטי, הם בהכרח לפלפים שמפחדים לכבות את הESP ולא יודעים לנהוג.

לדעתי חלק מכם פה סתם פלצנים סנובים, שרמת הנהיגה שלהם לא עולה על הנהג הממוצע,

ולא, אתם לא נהגים טובים יותר כי אתם מרשים לעצמכם לנהוג על 180 כשתנאי הדרך מאפשרים זאת.

אני לא בא במטרה לפגוע במישהו, ואני מצטער אם פגעתי,

אבל לדעתי זה ממש מכוער שאתם ממהרים להסיק מסכנו לגבי BURZUM, בלי שאתם אפילו מכירים אותו.

(ועוד יותר מכוער שחלקכם טוענים טענות הזויות לחלוטין, "גם אם יהיו לך את כל מערכות הבקרה והעזרה שיש באוטו מראה עד כמה נהג פחדן אתה")

מושיקו תעלה תמונה בבקשה,

לדעתי להרבה מהמגיבים פה מצפה הפתעה קטנה.

:agrue:

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
חברה באמת,

כולם כבר מיזמן הבינו על מה מדבר BURZUM

אבל מישום מה אתם מתעקשים להמשיך ולהתווכח.

מושיקו,

הצופר שלך ליד ידית ההילוכים? אני מתאר לעצמי שזה בתיחותי.

מצד אחד אתה קונה צמיגים רחבים יותר לאחיזה טובה יותר, ומיצד שני אתה נוהג בזהירות עם יד אחת. (?)

המוט המייצב, ההגה הספורטיבי, אתה יודע שאלו לא חוקיים, אבל בחרתה ללכת נגד החוק,

ואז אתה קורא לפקח טיפש?

מעניין לו את התחת שזה רק תורם, אבל זה לא חוקי.

לא הוא המציא את החוקים, אז למה הוא טיפש אם אתה בחרתה להרקיב אותם ברכב שלך?

אתה מצפה שהוא יתעלם ולא יבצע את עבודותו?

מר itzik901, אני מצטער, אבל מקריאת הפוסטים שלך באמת מצטיירת תמונה של ילד ערס שיושב מאחורי המקלדת.

"גם אם יהיו לך את כל מערכות הבקרה והעזרה שיש באוטו מראה עד כמה נהג פחדן אתה"

מה זה אמור להביע?

אני מצטער שיש לי ABS וESP באוטו.

אבל המערכות לא מראות על חוסר באומץ, אלה לרוב חוסר בכישרון נהיגה, לא?

וסליחה אבל בכל המכוניות החדשות (או ברובן) כבר יש ESP וכל שאר המערכות,

זה לא שהוא בחר לשים אותן, אז אין שום סיבה לקרוא לו פחדן.

מוט מייצב, וההגה ספורטיבי והנמכת הרכב. למה צריך את זה?

אתה מחפש בתיחות והגנה? סע בזהירות.

לדעתי כל השיפורים שמושיקו עשה הם סתם לפוזה.

וכולם יודעים שזה לפוזה, אבל התירוץ שלכם הוא שזה ביגלל שהוא אוהב את הרכב שלו, באמת חברה.

"ואל תשכחו ילדים! כל עוד המשטרה בכבישים,אתם מוגנים!!! (ולא בגלל שאבא לא יודע לנהוג)"

סבבה נבטל את המישטרה ביכלל, כי במיילה היא לא עושה כלום,

ובכילל יש פה הרגשה שביגלל שאתם רשומים בקארספורום אתם איזה נהגים מעולים, וכל אלה שבחרו לנהוג במאזדה 3 או כל רכב אוטומטי, הם בהכרח לפלפים שמפחדים לכבות את הESP ולא יודעים לנהוג.

לדעתי חלק מכם פה סתם פלצנים סנובים, שרמת הנהיגה שלהם לא עולה על הנהג הממוצע,

ולא, אתם לא נהגים טובים יותר כי אתם מרשים לעצמכם לנהוג על 180 כשתנאי הדרך מאפשרים זאת.

אני לא בא במטרה לפגוע במישהו, ואני מצטער אם פגעתי,

אבל לדעתי זה ממש מכוער שאתם ממהרים להסיק מסכנו לגבי BURZUM, בלי שאתם אפילו מכירים אותו.

(ועוד יותר מכוער שחלקכם טוענים טענות הזויות לחלוטין, "גם אם יהיו לך את כל מערכות הבקרה והעזרה שיש באוטו מראה עד כמה נהג פחדן אתה")

:agrue:

vbmenu_register("postmenu_1785211", true);

חלילה וחס, מאזדה 3 בסגמנט שלו רכב לא רע, אך הוא מסמל את תרבות "העדר", ומה לעשות הגישה המתנשאת של מר בוזרום מסמלת את תרבות העדר כנגד חובבי המוטוריקה.

אוסיף ואומר שמקריאה שלך ושל מר בוזרום, מצטיירת תמונה של אנשים שמחפשים פורומים להעביר את הזמן בהם, ואין להם שום נגיעה למוטוריקה.

אנחנו לא נהגים "תותחים", אנחנו חובבי מוטוריקה אמיתיים שחיים ונושמים מוטוריקה, אם זה מבחינה מעשית (הכלים שלנו), אם זה מקריאת מגזינים, אם זה חידוד כישורי הנהיגה שלנו מעל לנהג הממוצע כי זה מסב לנו הנאה, זה מה שמבדיל בין חובב מטוריקה לאנשים כמוכם.

פורסם

חס וחלילה להעלות תמונה אחרי כל מה שרשמו לי פה זה עין הרע אחד גדול, סליחה אבל אני לא אוהב עיניים על האוטו זה מביא מזל רע. אני בן אדם שמאמין בזה.

פורסם

איש חכם אמר פעם:

פעם...

לפני מספר דקות :lol:

על החתום: קונדסוניוס.

הכי טוב מאזדה 3, להיות זה שלא הלך כמו כל העדר

וקנה רכב שגרתי להחריד בפורום של חובבי מוטוריקה !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מה אתה יודע מה יש לי במנוע ומה הכוח של האוטו?

נו, כמה כוח יש לך בקופה? מה שיפרת? כלום?

ומה זה בכלל קשור לאחיזה? אתה מכניס פה שטויות על ימין ועל שמאל.

כמה כוח ההונדה שלך מפיקה על מנת להצדיק צמיגים בגודל "17 וחתך נמוך? זה בעיקר ליופי, מה שהרכבת. חוץ מצריכת דלק מוגברת ואחיזה פחות טובה בחורף לא קיבלת כלום. אולי שיפרת במקצת את האחיזה על יבש בכביש תקין (לא כולל ירושלים), אבל אם הקופה שלך סטנדרטית אתה לא גורם לי להתלהב.

ואיזה חישוקים שמת? לפחות LENSO או BORBET, או משהו בסביבות האלפיים-שלוש אלף שקל?

ואחד האנשים הילדותיים שיצא לי להכיר

אנחנו לא מכירים וגם לא נכיר, אתה חולם. זה פורום וירטואלי, אנחנו לא בגינה שלך.

אם כבר מתווכחים כל כך הרבה עליו,מושיקו,תעלה תמונה בישביל שנראה במה מדובר.

אני הייתי יכול להצביע בעד רק במקרה והרכב שלו היה שמור בצורה פנטסטית במצבו המקורי ללא כל מיני "שיפורים" קוסמטיים שלא קשורים לביצועי הרכב.

חבל שמכוניות כמו שלו והדור היותר ישן וגם היותר חדש כבר נראים כמו דרק מרוב הילדים שקרעו אותם כאשר הם מדיימנים את עצמם נהגי ראלי מקצוענים.

כאשר אני רואה סיויק או אקורד (שלא לדבר על לג'נד) אמצע שנות התשעים עם החישוקים המקוריים הנוצצים וצבע של המרכב מלא ברק, ללא שריטות וקישקושים אני מזיל ריר. המכוניות ה"משופרות" עם פנסים אחוריים שקופים וקצה אגזוז מניקל ב-50 שקל בא לי לצחוק (או לבכות).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

עושה לך את זה?

ככה האוטו היה בהתחלה:

p1100821ug0jx7mn8.jpg

תאמין לי שהוא נראה פי 10 יותר טוב ברמה גבוהה ומקצועית ולא אני אומר את זה, אנשים מקצועיים שראו את האוטו. לא שאני מתגאה אבל אתה מדבר כאילו אתה מכיר את האוטו ויודע כמה כח הוא מוציא. ואני מאוד מקווה לא להיפגש איתך פה על הכבישים בירושלים.

פורסם

נראה שאני היחידי שנתן תגובה עניינית עם הסברים כשבפירוש כתבתי שעושה רושם שאצלך העבודה מקצועית (הרי אני לא יודע אם כן או לא אבל זאת ההתרשמות).

אתה בחרת להסתער עלי- כה לח"י .

נ.ב

סתם סקרנות למה אתה חותם לח"י?

פורסם
חלילה וחס, מאזדה 3 בסגמנט שלו רכב לא רע, אך הוא מסמל את תרבות "העדר", ומה לעשות הגישה המתנשאת של מר בוזרום מסמלת את תרבות העדר כנגד חובבי המוטוריקה.

אוסיף ואומר שמקריאה שלך ושל מר בוזרום, מצטיירת תמונה של אנשים שמחפשים פורומים להעביר את הזמן בהם, ואין להם שום נגיעה למוטוריקה.

אנחנו לא נהגים "תותחים", אנחנו חובבי מוטוריקה אמיתיים שחיים ונושמים מוטוריקה, אם זה מבחינה מעשית (הכלים שלנו), אם זה מקריאת מגזינים, אם זה חידוד כישורי הנהיגה שלנו מעל לנהג הממוצע כי זה מסב לנו הנאה, זה מה שמבדיל בין חובב מטוריקה לאנשים כמוכם.

לדעתי סתם נפגעתם מבורזום.

ואתה טועה, אני כן אוהב מוטוריקה, פשוט רצה הגורל ואין לי כסף לקנות/ להחזיק אוטו ספורטיבי,

וגם אין לי רצון להפוך אוטו רגיל למשהו שהוא לא!

אגב, תחום המוטוריקה הוא תחום רחב, כלומר אם לדעתך רכב משפחתי (לא ספורטיבי) ששופר זה יפה, סבבה,

אבל אני מעדיף רכבים שמורים שמשמשים את בעליהם למטרה שהם יוצרו לה.

כלומר אם תעצור לידי S2000 ברמזור, אני לא אומר שהוא מתאבד,להפך.

וגם אם תעצור לידי פיאט אונו שמורה מאוד (כמו של STIO למשל) אני לא אומר הינה רכב עגלה.

וכאן הוא ההבדל בין סתם ערסמוביל.

לחיות ולנשום מוטוריקה מבחינה מעשית (כמו שאמרתה דרך הכלים שלנו) היא לא בהכרח לשפר אותם.

אלא לשמר אותם. לשמור עליהם, ולדאוג ש"הכלי" שלך, יראה תמיד במיטבו, לא? (חובבי רכב?)

ושוב אתה מסיק מסקנות שגויות, מי אמר שאני לא קורא מגזינים, מי אמר שאני לא אוהב מוטוריקה, וביכלל, מישפטים כאלו:

"זה מה שמבדיל בין חובב מטוריקה לאנשים כמוכם"

גורמים לך להראות מתנשא ולא לבורזום.

חוץ מיזה, לשם מה העוקצנות הזאת?

"ככה האוטו היה בהתחלה"

מעולה, אוטו יפייפה, אי אפשר לומר שום דבר,

ואם באמת האוטו ניראה יותר יפה עכשיו ש"שיפרתה" אותו, סבבה,

אבל אם הפכתה אותו לערסמוביל, אי אפשר לקרוא לך חובב רכב, או כמו שיציק אמר , אוהב מוטוריקה.

תעלה תמונה, סתם כדי לראות ולהתרשם.

"על איזה הפתעה אתה מדבר בדיוק אם אפשר לדעת?"

לדעתי אחרי השיפור האוטו הולך להראות ערסי.

אני מקווה שאני טועה , מאוד!.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
נראה שאני היחידי שנתן תגובה עניינית עם הסברים כשבפירוש כתבתי שעושה רושם שאצלך העבודה מקצועית (הרי אני לא יודע אם כן או לא אבל זאת ההתרשמות).

אתה בחרת להסתער עלי- כה לח"י .

נ.ב

סתם סקרנות למה אתה חותם לח"י?

אני מזדהה עם אברהם שטרן. המדינה הזאת לאט לאט הופכת להיות כמו המשטר הבריטי שהיה בארץ. אבל זה כבר לא קשור.

• תוכן חדש...