Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה רק מפני שמתוך 10 ערסמובילים על הכביש אולי 1 בקושי משופר בצורה מקצועית, ז''א עם טעם וידע. כל האחרים זה לקחת אזגוג כמה שיותר גדול ולדחוף אותו במקום הישן. כנ''ל לגבי תאורה כחולה מסביב לרכב והשחרת כל השמשות והפנסים. אני מצטער אם "העדר של ערסטיונינג" הזה הורס לכם המקצוענים את התדמית, אבל זה מה יש.

תגידו לי בבקשה כמה בכלל בארץ יש רכבים משופרים בצורה רצינית שאפשר רק להתפעל? אני מדבר על רכבים שלא יביישו סדנת שיפורים בעלת שם? כמה? 10? 20? 50? תגידו לי.

לאומת זאת יש מאות (או אלפי) ערס טיוניג למינהם עם צמיגים סיניים וחישוקים מאוטו דיפו על ההתחלה.

אז מי העדר? העדר זה "ערס מוביל" והרכבים הבאמת מענינים זה מיעוט שבמיעוט.

מי שירושלמי בטח מכיר את הסליקה האדומה עם בודי קיט שעכשיו איזה ערבי מביר נבאלה נוסע עליה. מה הסיפור שלה?

אני מכיר את הסיליקה האדומה, היא שייכת לבחור יהודי דתי בכלל, זה הסטייל שלו, למה שזה יפריע למישהו? למה צריך לעשות רק מה שאתה אוהב? מה קרה זה לא משתלב לך בנוף?

ד"א את הסיליקה הזאת הורידו כבר מהכביש על שטויות! והיא חזרה, בוא נגיד לבחור יש אופי והוא עומד על שלו.

חישוקים יש לכל רכב שני על הכביש, זה לא שיפור.

השחרת חלונות עושים גם למכוניות שאין להם קשר ל"שיפורים".

אגזוזים איכותיים מפיקים צליל נעים שעושה טוב על הבוקר לשמוע בדרך לעבודה, מה קרה זה מפריע לך?

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי יש פה קיצוניות משני הכיוונים.

מצב אידיאלי מבחינתי:

אתה משפר את הרכב, מכריז על השיפורים, מהנדס מקצועי בוחן את הרכב ומחליט אם הוא כשיר לכביש או לא. במידה והוא לא, המהנדס מסביר לבעל הרכב מה עליו לעשות על מנת להכשיר את הרכב לכביש.

להזכירכם - רב התאונות נגרמות על ידי נהגים רגילים לחלוטין, או צעירים משתוללים בלי קשר לשיפורי רכב.

כמות התאונות שמעורבים בהם רכבים משופרים בטלה בשישים לעומת תאונות שנגרמות מחוסר תחזוקה או זילזול בנהיגה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אם היתה כזאת אפשרות מילא, אין!

בכל העולם אין בעיה עם זה, רק בארץ, זה הכל עניין של מנטליות.

שיפורים חיצוניים הם עניין של טעם, את הבוחנים זה לא מעניין, ישר אותו אדם מתוייג כערס ,מהשכונות , עבריין, מתפרע, סכנת חיים.

פורסם

את צודק לגבי התיוג. אבל לצערנו חלק מאנשים שמשפרים חיצונית (וגם פנימית) אכן מתפרעים. פשוט קל להתפס על הדבר הכי פשוט והעובדה שאנשים כאלו מושכים תשומת לב שלילית לא מטיבה עם המשפרים הרציניים, יש גם אנשים מבוגרים שמתנהגים כמו חלאות על הכביש אבל זה לא תופס את העין.

בארץ זה נחשב כרגע כטעם רע ואין מה לעשות. לכן, אם יש לך רכב משופר בצורה טובה ורצינית, עדיף שתמשוך פחות תשומת לב ותהיה עם רכב שנראה מקורי מבחוץ. אי אפשר ללכת עם הראש בקיר, אפילו אם אתה צודק.

לגבי האפשרות עם המהנדס. תתפלא, אבל לפחות בלובינסקי - אם אתה רוצה להחליף מנוע לחזק יותר (שקיים לדגם שלך), אתה יכול לפנות למחלקה הטכנית והם יגידו לך איזה חלקים אתה צריך להחליף ברכב על מנת לקבל מהם אישור להחלפה (ואז זה חוקי וכשר לחלוטין). אני מקווה שזה עוד קיים אצלם. אמנם זה לא מושלם, אבל לפחות הם טולרנטים כשזה נוגע להחלפות מנועים מקוריים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אני נתתי 2 אפשרויות (לא כולל בוזרום) אלה שמבינים ואלה שמתלהבים ומתלהמים, אתה זה שבחרת להיכנס לקבוצה אנתרופולוגית מסויימת .

חומר מצויין למחקרים סוציולוגיים.

ואם נרד מעקיצות אישיות -אפילו שזה חלק מכיף של הקריאה (בגבול הטעם הטוב)- לא ראיתי תגובה עניינית למה שכתבתי, למעשה כל מה שכתבתי לגבי הסיבות לפסילת שיפורים ושינויים יכולות להתקיים בתנאי הרכבה לא מקצועיים ובמיקום לא נכון של אביזרים. ( מושיקו -אני לא מדבר על האוטו שלך ספציפית, אבל כולם יודעים על מה אני מדבר).

לא נכנסתי לשום קבוצה אנתרופולוגית או אחרת, זה שאתה מנסה להראות שרמת האנטלגנציה שלך גבוהה זו זכותך, זה שאתה מלכלך על אנשים שאתה בכלל לא מכיר זו בעיה. אתה מחפש תגובות ? יש לך פה 13 עמודים של תגובות לשטויות שמקבילות לשלך.

Peugeot 208GTI

פורסם

בורזום: אתה בן אדם נפלא, אוהב אדם, הומניסט אמיתי, פתוח לדעות שונות ובעל סובלנות לכל מי ששונה ממך.

אתה לא אליטיסט, אינך מזלזל באחרים, אינך שופט לכף חובה את מי שאינך מכיר, ובאופן כללי בעל אופקים רחבים, השקפת עולם ליברלית ולב רחב.

חבל שלא כל המדינה כמוך. היה יכול להיות פה גן עדן....

אני מחזק אותך במאבקך המוצדק נגד מושיקו!

עלה והצלח!

פורסם

לפני כמה ימים חבר הלך לבדוק ZX וולקן.

מי שיודע ל-ZX וולקן יש הגה מיוחד וספורטיבי. חבר לקח אותו לנסיעת מבחן בדרך עצרה אותו המשטרה, למקום הגיע בוחן תנועה ורצה להוריד את הרכב מהכביש בגלל הגה לא מקורי. ההגה מקורי לחלוטין.

לאחר ויכוחים עם בעל הרכב (שהיה נוכח ברכב) הם לא הורידו כי הוא הצליח להוכיח לו שההגה מקורי בעזרת הסימון של הסמל עליו.

פורסם
בורזום: אתה בן אדם נפלא, אוהב אדם, הומניסט אמיתי, פתוח לדעות שונות ובעל סובלנות לכל מי ששונה ממך.

אתה לא אליטיסט, אינך מזלזל באחרים, אינך שופט לכף חובה את מי שאינך מכיר, ובאופן כללי בעל אופקים רחבים, השקפת עולם ליברלית ולב רחב.

חבל שלא כל המדינה כמוך. היה יכול להיות פה גן עדן....

אני מחזק אותך במאבקך המוצדק נגד מושיקו!

עלה והצלח!

מה זה נראה לך פה מלחמה? איזה מאבק?

צא מהסרט של גבר כולה מנהלים וויכוח. מה עשית פה דרמה

פורסם
מה זה נראה לך פה מלחמה? איזה מאבק?

צא מהסרט של גבר כולה מנהלים וויכוח. מה עשית פה דרמה

הוא היה רציני?

חשבתי זה ציניות? לא?

:shock::-)

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

אני מכיר את הCELICA האדומה עוד לפני שהייתה שייכת לבחור הדתי. הייתה בבעלות מישהו מרדיו צליל. בודי קיט מזעזע ומרוסק בפינות. עשו ממנה איזו מפלצת. בדיקה מקרוב מגלה הרבה :?. עכשיו גם יש לו כיתוב ענק על השמשה האחורית "אין עוד מלבדו", או משהו בסגנון. והצליל שלה לא יפה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לא נכנסתי לשום קבוצה אנתרופולוגית או אחרת, זה שאתה מנסה להראות שרמת האנטלגנציה שלך גבוהה זו זכותך, זה שאתה מלכלך על אנשים שאתה בכלל לא מכיר זו בעיה. אתה מחפש תגובות ? יש לך פה 13 עמודים של תגובות לשטויות שמקבילות לשלך.

מלכלך ? את מי בדיוק?

אגב תודה על המחמאה אבל מה שאני מנסה להראות היא העובדה שניתן לגלגל ויכוח רציני עם טיעונים ענייניים .

שים לב העלתי סיבות הגיוניות (מבחינת הבוחן והרשויות) לכל אחד מהדברים שעליהם מושיקו קיבל הורדה מהכביש,כל זאת בלי להתייחס לרכב של מושיקו ואיכות השינויים שנעשו אצלו אלא באופן כללי. האם מישהו סתר את ההסברים שלי?

האם אתה מוצא בהסברים פגם? כנראה שלא .

אבל אתה צודק - אני לא מכיר אותך ,איני יודע אם אתה "ערס" או "ילד טוב ירושלים " מה אני יודע עליך?

1 -אתה אלים (מילולית).

2 -אתה חסר סבלנות.

3-אתה חסר סובלנות.

4-אתה כוחני.

5 אתה מתווכח לשם הויכוח.

אבל אתה אוהב מכוניות. העובדה הזאת, למרות הכל ,יכולה לעשות משני אנשים ששונים בכל המאפיינים שלהם -חברים.

פורסם
לאחר ויכוחים עם בעל הרכב (שהיה נוכח ברכב) הם לא הורידו כי הוא הצליח להוכיח לו שההגה מקורי בעזרת הסימון של הסמל עליו.

הזוי לחלוטין:shock:.

ההגה בוולקן מיישר קו עם כל הפנים של הרכב-שחור עם קו אדום. פשוט ותכליתי.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לדעתי יש פה קיצוניות משני הכיוונים.

מצב אידיאלי מבחינתי:

אתה משפר את הרכב, מכריז על השיפורים, מהנדס מקצועי בוחן את הרכב ומחליט אם הוא כשיר לכביש או לא. במידה והוא לא, המהנדס מסביר לבעל הרכב מה עליו לעשות על מנת להכשיר את הרכב לכביש.

להזכירכם - רב התאונות נגרמות על ידי נהגים רגילים לחלוטין, או צעירים משתוללים בלי קשר לשיפורי רכב.

כמות התאונות שמעורבים בהם רכבים משופרים בטלה בשישים לעומת תאונות שנגרמות מחוסר תחזוקה או זילזול בנהיגה.

ברגע שמהנדס כזה נותן לי אישור בכתב, כל שוטר שיראה את האישור, ייתן לי להמשיך לדרכי?

• תוכן חדש...