Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה גם מונע צילום הלוחית ע''י מצלמה כאשר הרכב דוהר בלילה ב-180 קמ''ש.

עוד דוגמאות?

ואתה הצדיק שלא עבר את ה120?

• תגובות 210
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תענוג של שיח חרשים.

מצד אחד יש מתחסד צדקן שיש לו טיעונים טובים ואין לו מושג איך להציג אותם.

מצד שני כמה חברים שמבינים עניין אבל בהתלהבותם הרבה מכסחים במקום להסביר והכי כיף לקרוא את התגובות של הילדים שאפשר לסכם אותן : לך הביתה יא זבל אתה זה שמסוכן וכו' (תוסיפו נהמות של בבונים ברקע וזה יהיה מושלם).

אז בתור צופה אני אנסה לשפוך קצת אור לפי ראות עיני.

BURZUM , ברור לך שרכב תקין מבחינה מכנית אינו מסכן ואינו מסוכן לך ולמשפחתך , הסכנה היא מהנהגים (בלי להכניס למשוואה כבישים מחורבנים מז"א,כלב שרץ לכביש וכו').

כשאני רואה ערסמוביל אני זז הצידה ומתרחק לכביש אחר- כשאפשר. הונדה מונמכת עם חלונות מושחרים ושאר מטעמים ממטבח הסרט מהיר ועצבני גורמת לי לעצבנות ולצפייה לרעש צמיגים עשן לבן והשתוללות מוטרפת של 70 מטר עד הרמזור הבא,שים את הטמבל במזדה 3 (אגב איזה רכב יש לך?) והסיפור יחזור על עצמו רק יותר לאט.

לעומת שאת כשאני רואה נהגים עם מיני רכבים שהדבר היחידי שמסגיר אותם הם הדיסקיות הכפולות מאווררות שמבצבצות דרך הג'נטים האחוריים אני מחייך לעצמי ומרגיש קצת יותר נוח.

הבנת אותי?

לגבי השיפורים בהונדה של מושיקו -אם הם עשויים ביד מקצועית אין בעייה (ונשמע שכך הדבר).

אם השיפורים הותקנו ביד לא מקצועית הרכב הופך מסוכן (או לא תקין מבחינה מכנית ר' לעיל).

מוט מייצב שאינו מתאים ומותאם יזיק להתנהגות הכביש, הנמכה לא נכונה תגרום לחוסר יציבות (ראיתי כבר אנשים שפשוט כיווצו קפיצים...),גלגל הגה לא מתאים יגרום לידי הנהג להחליק או לאחוז אותו לא נכון, שעונים שמותקנים רחוק יגרמו לנהג להקדיש יותר מדי תשומת לב אליהם ופחות מדי לכביש,צופר לא במקום יגרום לנהג -שצריך להזהיר מישהו באמצעותו - לבזבז זמן יקר בחיפוש כפתור הצופר וההזהרה תינתן מאוחר , מספר לא במקום אינו שייך לבטיחות ביטחון ובטיח אלא נטו ליכולת אכיפת החוק (חשוב לכשעצמו -לעיתים). הבנתם אותי?

ולשאר הילדים המתלהמים,כיף לקרוא את התגובות ולנחש מה גיל המגיב מה המאפיינים הסוציואקונומיים שלו ועוד מילים שלא כולכם תבינו. BURZUM , המגיבים האלה הם הנהגים המסוכנים. העצבנות שלהם בפורום חוסר הסבלנות וחוסר הידע וההבנה יבואו לידי ביטוי בכביש ומהם צריך להיזהר. בד"כ לא יהיה להם דבר וחצי דבר עם נהיגה ספורטיבית וכל מה שיעניין אותם יהיה "לתת בראש" עם האוטו של אבא ,כנראה אחרי בילוי עם קצת שתיה. מהם אני מפחד!(בכביש).

אז מספיק עם הפארסה תתחילו להתמודד עם המציאות.

נ.ב

יהיה משעשע לראות תגובות שלך ותגובות נגד בפורום שיפורים.

פורסם

מושיקו, סתם הצעה:

במקום שעונים על הקורה, תנסה למצוא שעונים דיגיטליים,

שנראים הרבה יותר טוב והרבה יותר "מקורי" בחלל הרכב.

זה מה שאני עשיתי בשביל לא "ליפול" לחסדיהם של הבוחנים.

Getz, תזמין פעם הבאה למפגש הפושעים השכונתי שלכם :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לגבי השיפורים בהונדה של מושיקו -אם הם עשויים ביד מקצועית אין בעייה (ונשמע שכך הדבר).

אם השיפורים הותקנו ביד לא מקצועית הרכב הופך מסוכן (או לא תקין מבחינה מכנית ר' לעיל).

מוט מייצב שאינו מתאים ומותאם יזיק להתנהגות הכביש,

הנמכה לא נכונה תגרום לחוסר יציבות (ראיתי כבר אנשים שפשוט כיווצו קפיצים...) סט של קוני ואייבך צהובים לא נראה לי שזה זבל סיני, חס וחלילה לחתוך קפיצים זה סכנת חיים.

,גלגל הגה לא מתאים יגרום לידי הנהג להחליק או לאחוז אותו לא נכון, הגה של OMP חברה איטלקית בין המובילות בעולם אם אתה לא מכיר.

שעונים שמותקנים רחוק יגרמו לנהג להקדיש יותר מדי תשומת לב אליהם ופחות מדי לכביש, עזוב את זה שכל שעון עלה לי 450 שקל של חברה שאני מאמין שכולם מכירים auto gauge, לא רק זה אלא שהשעונים מחוברים לקורה בבנייה עם פיבר גלאס שנהייו חלק אחד עם הקורה.

צופר לא במקום יגרום לנהג -שצריך להזהיר מישהו באמצעותו - לבזבז זמן יקר בחיפוש כפתור הצופר וההזהרה תינתן מאוחר ,

על הצופר אין לי הרבה מה להתווכח, אני לא נוהג עם 2 ידיים, מה לעשות, לא נוח, יותר נוח לי יד אחת על הידית והאצבע על הלחצן של הצופר.

מספר לא במקום אינו שייך לבטיחות ביטחון ובטיח אלא נטו ליכולת אכיפת החוק (חשוב לכשעצמו -לעיתים). הבנתם אותי?

כל זה לתשומת ליבך שאני לא אחד שעושה עבודה ערבית.

פורסם

באמת מענין אותי לאן הדיון הזה ילך, אז אמשיך להגיב, ואנסה לענות לכולם.

כאשר אני קורא תגובות של ילדודס אני יודע שה"נהגים" האלה לא התמודדו (ואני באמת מקווה כי לא יתמודדו אף פעם) אם מקרים בלתי צפויים על הכביש. אני מדבר על מקרים כאלה כאשר אין אפשרות למנוע ולהמנע מפגיעה בהולך רגל שקופץ מתחת לרכב מתוך השיחים. מי שלא ראה ולא הרגיש את זה אף פעם ימשיך לצחוק ולצחקק.

הגדלת הג'אנט ל-17 משפרת את האחיזה בכביש בהרבה רמות מעל ג'אנט ה-14 שבא ככה מהחברה.

או שאולי גם על זה אתה רוצה להתווכח ויש לך תאוריה משלך?

אתה יכול להגדיל את הג'אנט, רק מה עוזר לך הג'אנט ללא הצמיג?

תפרט מאיזה גדלים לאיזה גדלים שינית, ואז אולי אבין אותך יותר טוב.

אחת הלוחיות לא הייתה מותקנת במקום שזה אומר הנמכת הלוחית האחורית או הזזת הקידמית לצד.

זאת אומרת אתה נותן לזה לגיטימציה? אז אני יכול לשים אותה על מכסה המנוע אם ארצה?

רוב אותם פורעי חוק ומשפרים שכל כך מסכנים אותך ואת משפחתך יותר שומרים על הרכב שלהם משלך, כי כשאתה נוסע לטיפול השנתי שלך ,אותם משפרים פורעי חוק כבר החליפו 4 פעמים שמן,על מנת להאריך את חיי המנוע.

אני מוכן להתווכח שלא.

אותם משפרים מגדילים מידות בגלגל ובצמיג על מנת לקבל יותר אחיזה

כבר ציינתי שהגדלת מידות הצמיג אינן בהכרח תורמות לאחיזה. אם ניגשים לענין בשכל אפשר לשפר, אבל סתם "הגדלה=טוב" זה ערס טיונינג.

אלא כאשר נדלקת לך מנורה אזהרה באוטו ואז כבר כנראה מאוחר מדי

כן, אחלה טיעון :lol:

יופי הוא עניין של טעם(משהו שקשה להגיד על מאזדה 3)

פשוט דוגמנית, אין מילים.

אני בטוח שאם אתה תיקלע למצב חירום בכביש עם המאזדה המאובטחת שלך ,סופך יהיה מר משל אדון מושיקו

להונדה שלו יש כריות אויר? - לא.

חלוקת בלימה? - לא.

הגברת בלימת חירום? - לא.

צלחות בלימה אחוריות? - בספק.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אני כן מבדיל בין שיפורים חוקיים ולגיטימיים בין שיפורי "אוטו דיפו" סטייל. אם לפותח השרשור אין ממה לפחד הוא בקלות יחזיר את רכבו לכביש ויתבע את המשטרה, לא?

ועכשיו מתבקש שתסביר מהם שיפורים חוקיים ולגיטימיים.

למיטב הבנתי כמעט ואין כאלה.

כמעט כל השיפורים בתחום האפור, אם לא בתחום השחור. ולא - אני לא מדבר על נאון סגול מתחת לערסמוביל.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

למה אתה טוען סתם בלי לדעת שאין לי כריות אוויר? איך הגעת למסקנה כזאת?

205/40/17 נראה לי מידה מספיק טובה כדי לאחוז בכביש. בטח ובטח שיותר מהמאזדה שלך שלא תגיע בחיים לאחיזה כמו שלי כי אני יושב על קיט מקצועי שלא חסכתי שקל עליו.

פורסם
מבחינתי אתה יכול ללכת לעבוד בתור בוחן רכב, כי רמת ההבנה שלך בשיפורים וההתנגדות שלך לעניין זהה לשל בוחני תנועה.

דע לך שאני וחבריי "הפושעים" נפגשנו בשבת האחרונה בתחנת דלק אקראית על מנת לשבת לצחוק ולדבר,אחרי הרבה זמן שלא התראינו. קיבלנו קבלת פנים של בוחן, מיד ביקש את הרישיונת רכב של כולם והתחיל לחפש, לי הוא אמר שהשעונים(שבאים מקוריים עם הרכב)לא חוקיים ואני באתי לעשות מירוצים לא חוקיים,על סמך מה? על זה שיש לי רכב ספורט? זה רק מראה עד כמה בוחנים (שאותם אתה כל כך מצדיק ומחשיב בתור אלוהים)מטומטמים.

מיד אחרי זה הוא התלבש על חבר שלי עם סובארו STI מקורית לחלוטין, וטען שהספווילר לא חוקי,כונס לא חוקי, ג'אנטים בצבע זהב לא חוקיים ועוד ועוד , אז בוא תגיד לי אתה מר בורזום, האם הבוחנים עושים את עבודתם כראוי?

מיותר לציין שבסוף נסענו כשלא היה להם שום דבר להגיד לנו חוץ מ"ניפגש בפעם הבאה" וכמובן השפילו ראש ונסעו משם.

רוב אותם פורעי חוק ומשפרים שכל כך מסכנים אותך ואת משפחתך יותר שומרים על הרכב שלהם משלך, כי כשאתה נוסע לטיפול השנתי שלך ,אותם משפרים פורעי חוק כבר החליפו 4 פעמים שמן,על מנת להאריך את חיי המנוע.

אותם משפרים מגדילים מידות בגלגל ובצמיג על מנת לקבל יותר אחיזה, יותר בטחון בכביש,שעונים שנותנים להם אינדיקציה לגבי חום השמן,חום סעפת,אגזוז,לחצים במכלולי המנוע למינהם,מה שנותן להם לדעת תמיד באיזה מצב הרכב שלהם נמצא מה שאתה ידידי במאזדה שלך לא יכול לדעת!!! אלא כאשר נדלקת לך מנורה אזהרה באוטו ואז כבר כנראה מאוחר מדי. אבל , אולי אני גם אוריד את כל השעונים האלה,הרי אני מסכן אותך ואת משפחתך ואני לא רוצה שזה יקרה.

ובקשר למשפט ההזוי שלך, הדבר היחיד שמגן עליך בכביש זאת המשטרה? זה כל כך עצוב שפשוט אי אפשר להגיב על זה.

דבר אחרון שיש לי להגיד זה שאני מעריץ אנשים כמו מושיקו,שכן משפיעים בתהנהגות הרכב ואחיזה,זה שהוא השקיע בלוחית או שינויים חיצוניים למינהם זה הטעם שלו והדבר היחיד שמותר לך לעשות זה לשתוק כי יופי הוא עניין של טעם(משהו שקשה להגיד על מאזדה 3)

לסיום: אני בטוח שאם אתה תיקלע למצב חירום בכביש עם המאזדה המאובטחת שלך ,סופך יהיה מר משל אדון מושיקו שאני די בטוח שרכבו יחזור לשליטה מהר, ובטוח משלך.

הבוחנים בארץ לפי מה שאתה אומר הם פשוט בדיחה,

כל עוד מושיקו לא פוגע בסביבה אז שלא יהיו טענות כלפיו מה שהוא גם מודה על הדברים המסכנים שעשה

פורסם
....

תקשיב אדון "בורר", אם אתה מנסה לתאר אותי כילד ערס אז אתה טועה.

הבחור הזה עם המאזדה ליסינג אמר בפירוש שאנחנו עבריינים, שהוא שמח שבוחנים דופקים אותנו, שאנחנו מ"השכונות" אז זה מגיע לנו, שידבר יפה ובגובה העיניים, עם גישה ארסית ומתנשאת כזאת אין מקום לדיון, אני לא מנסה בכלל להסביר לו על שיפורים וכמה הם לגיטימיים עבורנו עד שירד "לעם" כמו אלו שגרים "בשכונות", אני רק מנסה להסביר לו איפה עומד, עוד אחד מהעדר שהתסנן לפורום מוטורי והורס אותו.

פורסם
באמת מענין אותי לאן הדיון הזה ילך, אז אמשיך להגיב, ואנסה לענות לכולם.

אני מוכן להתווכח שלא.

תתווכח עד מחר, אני לא ארד לרמה של לנסות להוכיח לך משהו שלכולם הוא מובן מאילו ורק אתה ממשיך עם תסמונת ה"לי יש מאזדה 3 והיא הכי טובה בעולם"

להונדה שלו יש כריות אויר? - לא.

חלוקת בלימה? - לא.

הגברת בלימת חירום? - לא.

צלחות בלימה אחוריות? - בספק.

גם אם יהיו לך את כל מערכות הבקרה והעזרה שיש באוטו מראה עד כמה נהג פחדן אתה, שסומך בעיינים עצומות על המערכות שלו,זה בסך הכול מחשב ומערכות אלקטרוניות,מעניין אם היית נוהג על רכב ללא כל הבקרות האלה(מה שבכלל לא מבטיח שיוציא אותך ללא פגע מאיבוד שליטה) אני די בטוח שאם היו שמים אותך ברכב בלי ABS פתאום היית הולך ומשפר את יכולות הנהיגה שלך.

אני לא מתכוון להוכיח לך כלום וזה לא ויכוח של מאזדה 3 נגד העולם , אבל דבר אחד יש לי להגיד לך ואמרתי לו אותו כבר אם אתה לא מרוצה ממשהו או מפריע לך איך שהאוטו של מושיק נראה(שבכלל לא ראית אותו) ואם מפריע לו שהורידו אותו מהכביש למה בכלל נכנסת לשרשור הזה? הבנאדם ביקש עצות ועזרה של מה שעושים במצב כזה,ואתה סתם הרסת לו את התרד.

זאת התגובה האחרונה שלי בתרד. תמשיך להנות לך עם המשפחתומטית!

ואל תשכחו ילדים! כל עוד המשטרה בכבישים,אתם מוגנים!!! (ולא בגלל שאבא לא יודע לנהוג)

פורסם

הייתה איפה שהוא איזה כתבה על זה שהרבה אנשים שקנו אימפרזה טורבו הורדו מהכביש עם ספויילר מקורי מהחברה והיו צריכים ללכת ולהוציא אישורים מהיבואנים...

ומה עם הבחור עם המיני קופר המקורית לחלוטין שקיבל הורדה על שעונים מקוריים?.....

אבל זה לא בגלל שהבוחנים הם מטו******* חסרי ידע, זה כי מכוניות סובארו אימפרזה טורבו מקוריות מסוכנות לציבור ומסכנות את הילדים של כולכם וצריך לגרוס אותן....ושעונים של מיני קופר מקורית גם סכנה לציבור. ככה זה משתמע לפחות מדברי אדון "מאזדה" שאומר שאנחנו לא מבינים כלום והם מבינים הכל.

חכה שבוחן 0 כזה ילביש אליך איזה תיק של "חופש בהגה" כמו שעשו לי, ואז שתבוא לטסט יגידו לך אחרי שירדו לבור "ידידי האוטו 100% תקין" , יעבירו לך את האוטו טסט, יחזירו את הרשיון, אבל מה שהם לא יחזירו זה את הכמה שעות שהלכו לפח וכסף על טסט מחדש. כמו שקרה לי.....

פורסם

bmw ricer, אתה טועה.

אם בוחן תנועה ייכנס מתחת לאוטו של BURZUM, הוא יירדם שם,

ולעולם לא תדע מה הוא חשב להגיד לך... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
למה אתה טוען סתם בלי לדעת שאין לי כריות אוויר? איך הגעת למסקנה כזאת?

יש לך הגה ספורט, לא? כמה כריות אויר נשארו, 1 ?

205/40/17 נראה לי מידה מספיק טובה כדי לאחוז בכביש

נו, אז? הלבשת צמיג בקוטר גדול ובעל פרופיל נמוך שמתקרב למידות של WRX. כמה כבר כוח יש בקופה שלך?? אין שם כוח, רכב רגיל לחלוטין ללא טיונינג. סתם שיפורים חיצוניים ללא בסיס. ודרך אגב, הצמיגים שלך באותו רוחב כמו שלי, אם כבר מדברים על אחיזה.

הבחור הזה עם המאזדה ליסינג

מי זה?

גם אם יהיו לך את כל מערכות הבקרה והעזרה שיש באוטו מראה עד כמה נהג פחדן אתה

בסדר, מר שומאכר. או שאני אקרא לך גרונהולם?

מעניין אם היית נוהג על רכב ללא כל הבקרות האלה

הרכב הראשון שלי היה פיג'ו 104, זה היה עוד כאשר ישנת במיטה עם ההורים שלך.

אני די בטוח שאם היו שמים אותך ברכב בלי ABS פתאום היית הולך ומשפר את יכולות הנהיגה שלך

גולף דור II

גולף דור III

את אלה הכי הרבה אהבתי, בעיקר בגלל שהיו מאוד מוצקות. על III החלקתי על חצץ בפניה, אבל אני בטוח שלך לא הייתה שום בעיה, אתה נהג כל כך ותיק ומנוסה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מצאתי עוד תמונות של ערסים עבריינים בפורום....תראו :

car-show2007111310421240_up1.jpg

הערס הוריד את הפגוש, ויש לו מנוע ניקל עם מוט מייצב....מקווה שסקלו אותו למוות....

ויש עוד:

533-Japanese-Car-Show.jpg

תראו מי ההורה הלא שפוי שנתן לילד קטן להתקרב לכל הרכבים המשופרים הלא חוקיים האלה? גאנטים רחבים וכולן נמוכות----אלוהים ישמור.

יש עוד כל כך הרבה כאלה בחו"ל שזה מטורף. מזל שיש לנו בארץ את בוחני הרכב!

:?

• תוכן חדש...