Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט לגבי סוג הרכב שאני יכול לקבל מהעבודה, אבקשכם לדרג את רכבים הבאים לפי סדר העדפות מהמועדף ביותר לפחות מועדף.

דרישות:

נוחות נסיעה (על הרכב לעבור כ-200 ק"מ ליום)

מרחב פנימי

ביצועים

והנאה מנהיגה

משקל כל דרישה ודרישה הוא זהה פחות או יותר ביחס לשאר הדרישות.

כל הרכבים הם רכבים חדשים ברמת צי רכב ואוטומטיים. כמובן שנושאי סוג הדלק וצריכה לא רלונטיים כלל.

הרכבים:

פורד פוקס 1.6 בנזין

טויוטה קורולה 1.6 בנזין

מזדה 323 1.6 בנזין

פיג'ו 307 1.6 בנזין

רנו מגאן 2 1.6 בנזין

סקודה אוקטביה דיזל

אבקש גם לכתוב את הסיבות לדירוג שבחרתם.

פורסם

הסיבות לדירוג הם לא שלי - הם שלך.

והנה הם:

נוחות - נוחה מאוד, במיוחד בבין עירוני, אך גם בעיר.

מרחב פנימי - לא רע, אם זה חשוב לך על הסדאן ואז פשוט אין לך מתחרים במרווח. לא ישבתי מאחורה ב 5 דלתות (יש לי כזו בבית) אבל מלפנים נוח לי , ואני 185 ס"מ ולא קטן במיוחד.

ביצועים - ממוצעים.

הנאה מנהיגה , הרכב חביב, הפוקוס טובה ממנו אבל זה הסעיף האחרון אצלך גם ככה.

יתרון חשוב נוסף - בטיחות.

לדעתי הרכב גם נראה מהמם ב5 דלתות ונחמד בסדאן.

פורסם

מה שבטוח -

סעיף הנוחות - אל תתקרב, אל תריח, אל תסתכל, אל תנשום בכלל על הלאנטיס.

הנוחות שלה על הפנים, מקור רציני מאד לכאבי גב...

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

גם אני מתלבט לגבי רכב ליסינג מהעבודה,

פורד פוקס 4 דלתות 1600 אוטמטית מול רנו מגאן 2 סדאן אוטומטית,

הציעו גם לנטיס ולנסר אבל הן לא באותה ליגה.

אני מאוד אוהב את הפוקוס ששרתה אותי בנאמנות 3 שנים מהנות ונטולות תקלות (מעל 80,000 ק"מ) :D

המגאן גדולה נוחה מרווחת ומשוכללת בהשוואה, יציאה מרמזורים נחותה מול הפוקוס לא יכולתי לבדוק אותה מחוץ לעיר.

באותו כסף הייתי לוקח את המגאן למרות ההגוי העדיף בפוקוס אבל יש תוספת בנטו של כ50ש"ח בחודש וזמן המתנה של כשלושה חודשים (פוקוס חדשה ממלאי)

אשמח לקרוא דעות נוספות.

פורסם
גם אני מתלבט לגבי רכב ליסינג מהעבודה,

פורד פוקס 4 דלתות 1600 אוטמטית מול רנו מגאן 2 סדאן אוטומטית,

הציעו גם לנטיס ולנסר אבל הן לא באותה ליגה.

אני מאוד אוהב את הפוקוס ששרתה אותי בנאמנות 3 שנים מהנות ונטולות תקלות (מעל 80,000 ק"מ) :D

המגאן גדולה נוחה מרווחת ומשוכללת בהשוואה, יציאה מרמזורים נחותה מול הפוקוס לא יכולתי לבדוק אותה מחוץ לעיר.

באותו כסף הייתי לוקח את המגאן למרות ההגוי העדיף בפוקוס אבל יש תוספת בנטו של כ50ש"ח בחודש וזמן המתנה של כשלושה חודשים (פוקוס חדשה ממלאי)

אשמח לקרוא דעות נוספות.

אני לא מכיר את גרסאות ה 4 דלתות של הרכבים האלו, אבל יש לי בבית את שניהם בגרסאות ה5 דלתות.

ראשית (לדעתי לפחות) תוספת של 50 שקל בחודש היא שולית.

עיקר הנקודה זה עד כמה חשובה לך הנאה מנהיגה . אם זה נמצא במקום הראשון אצלך, ובהפרש גדול - לך על הפוקוס. אם הנאה מנהיגה במקום אחרון לדוגמא או סתם באמצע, הייתי הולך על המגאןן, הסדאן מרווחת באופן יוצא דופן, נוחה מאוד בנסיעה בין עירונית, אם אתה רוצה לבדוק זאת, קח נסיעת מבחן בתור לקוח פרטי באחת הסוכנויות.

היתרונות של המגאן כבר נמנו על ידך למעשה, אני רק אוסיף בטיחות עדיפה, ופנים יפה יותר.

סה"כ מדובר ב2 רכבים טובים מאוד, עשית בחוכמה כאשר בעטת את הלנטיס והלאנסר. בשום מקרה מדובר ברכב שהוא נבלה.

לסיכום אם ההנאה מנהיגה לא מקום 1 - מגאן.

אם היא מקום 1 - פוקוס.

תתחדשו :type:

פורסם

גם אצלנו מחליפים את האוטו. מבין כל המכוניות בציינת המאגן היא האופציה הטובה ביותר. אוטו מאוד מרווח מבפנים. המון מקום ליושבים מאחורה ותא מטען ענק 520. אין מה להשוואות את זה לרכבים האחרים. לצערי אין לנו את הבחירה של המגאן. אולי לא נראה הכי טוב אבל עדיף מבין כל אלו. סתם לידע כללי בטויוטה איו חלונות חשמל מאחורה אצל ציי הרכב , וכמו כן היא מיוצרת בטורקיה מה שגם כדאי לקחת בחשבון..... :mad:

אבא שלי כנראה יקח מיצובישי כריזמה מאחר שהיא הנוחה ביותר לטענתו. ראיתי גם את הלאנסר החדשה. הדבר המעניין הוא שבגרסאת הליסינג מגיעה תיבת הילוכים טיפטרוניק.... :shock:

אבל בסופו של דבר לא כל כך התרשמתי מהלאנסר ....מה שלא תעשה אל תיקח את הלאנטיס , כי אם תקח תאלץ לבקר באחת המחלקות האורטופדיות הקרובות לביתך....

:?

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם

גם המגאן סדאן מגיע מתורכיה.

הכריזמה היא ללא ספק לא ואני חוזר לא אחת המכוניות הנוחות בקבוצה.

בלנסר גיר טיפטרוניק מעולה! אבל האוטו ממש בינוני.

לגבי ההערה הטפשית בתחתית ההודעה שלך או שאתה מאוד צעיר או מאוד לא חכם או שניהם.

יש נהגות איומות ויש נהגות בסדר ויש גם נהגות טובות. :!:

אני מפקיד בידי אשתי את רכבנו הפרטי יחד עם היקר לנו ביותר הילדים ללא היסוס, לא מעט פעמים היא מחליפה אותי בנהיגה ואני יושב רגוע לידה.

עכשיו שכתבתי זאת זה נראה לי פשוט טפשי שאני צריך לציין את זה... :oops:

אוף תתבגר...

פורסם

אבל למה המגאן עם תזמון שסתומים משתנה והספק עדיף מרגישה איטית ביציאה מרמזורים בהשוואה לפוקוס?

פורסם

עכשיו...ממש עכשיו חזרתי מנהיגה על הטויוטה קרולה(לא צריך לאמר איזה סוג של נהיגה נכון?).

אני אומר לך, קח אותה היא תעשה לך ממש טוב.

חוץ מההגה (שלטעמי רך מדי) האוטו הזה פשוט פצצה.

ואני נהגתי על כל הרשימה שהבאת פה.

טויטה בלי לחשוב בכלל :!:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
עכשיו...ממש עכשיו חזרתי מנהיגה על הטויוטה קרולה(לא צריך לאמר איזה סוג של נהיגה נכון?).

נהגת על מגאן II?

והאם נהגת על פוקוס ? כל מבחן רכב אפשרי שקראתי אמר שהיא הטובה ביותר מבחינת הגה והתנהגות. אני אישית מתייחס ל5 דלתות.

אגב סוג הנהיגה שלך לא ממש מתאים לחלק מהחברה ששאלו פה, עובדה שהראשון שם את ההנאה מנהיגה במקום אחרון, לכל אחד הפרמטרים שלו (ובצדק)

בכל מקרה הסיבה האחרונה לקחת את הקורולה היא הנאה מנהיגה.

פורסם

אחרי נהיגה על כולן מלבד המגאן אני ממליץ לך בחום על הפוקוס ,במיוחד ה-5 דלתות.

מלבד הכסא הקדמי (לא בדגם ה-GHIA) הכל ברכב מעל ומעבר לממוצע בקבוצה.

נוחות , אחיזה, ניהוג והיגוי , עיצוב שגם אחרי 6 שנים כמדומני עדיין מדבר אליי יותר מרוב הקבוצה.

האופציה השנייה היא כמובן המגאן , שלצערי טרם יצא לי ,כך שאיני יכול לחוות דיעה , מלבד העיצוב המדהים שלה (5 דלתות...).

אה , עוד דבר קטן , היציאה האיטית ממצב עמידה היא מחלה של רוב התיבות האוטומטיות הצרפתיות (AL4). אל תדאג , התיבה תפצה אותך בדברים אחרים (תופתע כמה קל לשייט במהירות גבוהה למשל, או "להחזיק" הילוך כשצריך) ובכל אופן עדיפה לטעמי על זו שבפורד (לא ,אני לא סותר את עצמי , נהגתי עם ה-AL4 בלפחות 5 גרסאות במכוניות אחרות).

פורסם

נהגת על מגאן II?

והאם נהגת על פוקוס ? (כן וכן)כל מבחן רכב אפשרי שקראתי אמר שהיא הטובה ביותר מבחינת הגה והתנהגות. אני אישית מתייחס ל5 דלתות.

אגב סוג הנהיגה שלך לא ממש מתאים לחלק מהחברה ששאלו פה, עובדה שהראשון שם את ההנאה מנהיגה במקום אחרון, לכל אחד הפרמטרים שלו (ובצדק)

בכל מקרה הסיבה האחרונה לקחת את הקורולה היא הנאה מנהיגה.

התבלבלת קצת.....הענין פה הוא של דעה אישית.

אני הכי אהבתי את הישיבה של הטויוטה על הכביש(אולי זה היה בגלל שנהגתי על הלאנטיס שנייה אחרי זה).

ואני עדיין חושב שההגה של הטויטה רך מדי.

וכשנהגתי על הפוקוס של חבר שלי(נהיגה מאומצת מאוד) לא הרגשתי שום דבר מיוחד בהתנהגות,זה אוטו נוח לא יותר מזה!.

אני מסתמך על הידע שלי מנהיגה ולא ממבחנים של עיתונים.

בלי יותר מדי לברבר...אני הכי אוהב מהקבוצה הזו את הטויוטה.

פורסם

ברור שזה אישית, וזכותך להגיד גם שדייהו טובה יותר מכולן.

על איזה פוקוס נהגת? 5 או 4 דלתות?

וכנ"ל לגבי מהגאן II, והאם הרכב היה פרטי או נסיעת הדגמה קצרצרה?

פורסם
ברור שזה אישית, וזכותך להגיד גם שדייהו טובה יותר מכולן.

על איזה פוקוס נהגת? 5 או 4 דלתות?

וכנ"ל לגבי מהגאן II, והאם הרכב היה פרטי או נסיעת הדגמה קצרצרה?

פוקוס:

4 דלתות של חבר, מהצבא.

לגבי הרנו....לא נהגתי עליה באופן שיכולתי לשחק איתה וממש להרגיש את הדינמיות כי אבא שלי היה לידי :oops: .

האוטו של חבר, של ההורים. אין לי ממש דיעה לגבי האוטו הזה(ואני אדם מואד ביקורתי ככה שזה מוזר)

• תוכן חדש...