Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 300000 ל-205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפג'ו שלי מתקרבת לאט לאט ל-300000 ק"מ ועדיין נוסעת כמו פנתרה

מה שרציתי לשאול זה איזה טיפול אמורים לעשות בק"מ הנידון

איזה חלקים מחלפים.מתקנים.בודקים?

כול תשובה תבוא בברכה לינק לשרשור הנכון גם יעזור לי מעוד.

נ.ב

פג'ו205 שנת 88 1400 ידני

כמעט שכחתי את הפרט הנ"ל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

שלום רב!

כל דבר שהיית עושה בטיפול עשרת אלפים רגיל, בתוספת דגש על ההיבט הבטיחותי: פירוק גלגלים ובדיקת רפיות בלמים, ונזילות ממשאבות אופן, ובדיקת סדקים בצינורות בלם, והחלפתם במקרה הצורך.

ובדיקת מערכת הגוי, חופש בתפוחי הגה ובמסרק הגה, החלפת גומיות אבק קרועות,ובדיקת חופשים במיסבי גלגלים קדמיים ואחורים.

יש לבדוק ולהחליף חגורת טיימינג בהתאם למצבה ובהתאם לידוע מה מספר הקילומטרים, השנים שהיא עברה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אני לא טועה אז המסנן אויר אצלך הוא ממתכת וטבול בשמן? אם כן, יש לנקות את מסנן האויר בעזרת חומר ניקוי יעודי, ניקוי קרקעית בית המסנן מהשמן הישן ומילוי שמן חדש עד הסימון.

שמן מנוע+ מסנן שמן, מסנן דלק ובדיקת כל החלקים שיש להם גומיות ( מסרק, ציריות ). בדיקת חופשים למתלים , תפוחי הגה וכו'.

בדיקת בלמים כולל הדרמים מאחור ואם יש צורך אז לבצע כיוונון לבלם היד.

לא שכחתי משהו?

פורסם

שכחת את מחזירי השמן. רצוי להחליף אותם. זה ממש יעיל במכוניות ישנות ומונע איבוד שמן.

באופן כללי הייתי מחפש כל גומיה שהיא ברת החלפה, כולל צינורות לרדיאטור.

הייתי שוטף בלחץ גבוה את רדיאטור החימום הפנימי ועל הדרך מנקה את המערכת מג'יפה.

אפשר לבדוק גם תושבות מנוע ובוקסות של ידית הילוכים.

אם משקיעים את הכסף הנדרש בטיפול במוסך מיומן ומביאים את החלקים בצורה עצמאית - ההרגשה בנסיעה באוטו אח"כ תהייה מדהימה, מניסיון.

פורסם

מה זה יתן שהוא ישטוף בלחץ גבוה רדיאטור חימום צרפתי ישן ורקוב?

סיכוי גבוה לפוצץ אותו,עדיף לא לגעת אם יש חימום סביר בחורף ואם לא אז שטיפה עדינה+ חומר ניקוי שמוהלים במים ונותנים למנוע לעבוד רבע שעה .

אח"כ מרוקנים וממלאים נוזל קירור ומוציאים אויר.

למה לתת עצות שיכולות לגרום נזק גדול?

• תוכן חדש...