Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקלדת ועכבר אלחוטיים (LOGITECH EX-110)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה. קניתי את זה בבאג מעלה אדומים. יש מקום להתמקח איתם אחרי קניה? להביא להם הצעת מחיר של רשת מתחרה?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

יש לי ניסיון למעשה עם 3 בו זמנית כרגע אייל (אני , אחי הקטן ואימי) , וזה רק במשפחה מקרבה ראשונה , אז אתה רוצה שוב לנחש?

והקירבה לבעלי מוסך של צרפתייות אצלי גם קצת יותר קרובה כנראה.

וגם לגבי הגאדג'טים - הוכחתי אני חושב שהם מתומחרים כראוי ואיכותיים , פלצניים או לא...

מנחם - אין מקום , מקסימום תוכל לבקש להחזיר ולקבל זיכוי ולקנות במקום אחר (לא שווה את הכאב ראש לדעתי)

תתחדש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא הייתי מחזיר...

כמו כן, ברשתות כאלה אי אפשר להתמקח.

קנית, תמשיך הלאה ותהנה.

לא אמרתי את הדברים כדי לבאס או משהו,

פשוט תזכור ברכישות הבאות שברשתות כמו באג ואופיס דיפו המחירים בשמיים (היום ראיתי את הסט הזה באופיס דיפו ב249)

והתנצלות קטנה : הסט של לוג'יטק שהתכוונתי אליו בדבריי הוא EX100 ולא EX110 אותו קנית.

הEX100 עולה 100 ש"ח ב IVORY והוא קצת יותר פשוט (ומגיע באריזת OEM).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...