Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקלדת ועכבר אלחוטיים (LOGITECH EX-110)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

אני מתלבט אם לקנות את הקומבו הזה או לא. עכבר אלחוטי אגרונומיף וכן מקלדת. שניהם כמובן על סוללות... המקלדת ניתנת לתכנות של מקשי ה-F LOCK והפיצ'פקעס האחרים.

לקנות או לא?

תודה רבה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אם אני לא טועה זה הדגם הפשוט.

ההמלצה שלי: או לקנות דגם אחד למעלה - ה 510 S

או שאם הולכים על זול, אז ללכת על MICROSOFT DESKTOP 1000

יש לי 2 סטים כאלה כבר הרבה שנים. זולים ועושים את העבודה מצויין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סט זול, תרתי משמע.

גם מבחינת מחיר, וגם מבינת איכות, ומכאן אפשר להסיק שעל איכות משלמים.

אמליץ לך להתרחק מסטים, לרוב שילובים של מוצרים לא יוצלחים.

אני במקומך הייתי חושב פעמיים לפני קנייה של סט אלחוטי.

זה לא בהכרח נוח, ולא ממש הופך את החיים לקלים (סוללות, איבוד קליטה וכו').

אם זה נקנה בשביל ההתלהבות של "וואי זה בלי חוטים!!", אז אני מציע לוותר על התענוג, ולקנות מקלדת ועכבר חוטיים ואיכותיים במחיר דומה לסט הנ"ל.

אך אם אתה מעוניין בסט אלחוטי, והסיבה באמת מוצדקת, תצטרך להשקיע קצת יותר כדי לקבל משהו באיכות טובה.

פורסם

או שאם הולכים על זול, אז ללכת על MICROSOFT DESKTOP 1000

יש לי 2 סטים כאלה כבר הרבה שנים. זולים ועושים את העבודה מצויין.

מצטרף להמלצה.

בחנות, בה אני עובד, מוכרים את שני הסטים הללו.

מספיק סטים של ה- EX110 חוזרים אלינו לתיקון.

פורסם
סט זול, תרתי משמע.

גם מבחינת מחיר, וגם מבינת איכות, ומכאן אפשר להסיק שעל איכות משלמים.

אמליץ לך להתרחק מסטים, לרוב שילובים של מוצרים לא יוצלחים.

אני במקומך הייתי חושב פעמיים לפני קנייה של סט אלחוטי.

זה לא בהכרח נוח, ולא ממש הופך את החיים לקלים (סוללות, איבוד קליטה וכו').

אם זה נקנה בשביל ההתלהבות של "וואי זה בלי חוטים!!", אז אני מציע לוותר על התענוג, ולקנות מקלדת ועכבר חוטיים ואיכותיים במחיר דומה לסט הנ"ל.

אך אם אתה מעוניין בסט אלחוטי, והסיבה באמת מוצדקת, תצטרך להשקיע קצת יותר כדי לקבל משהו באיכות טובה.

אוי, איזה שלילי אתה....

נכון שסטים שהם לא 2.4GHZ לא עובדים באותה רמה כשמתרחקים קצת, אבל הסט של מיקרוסופט 1000 גם אמין, גם זול ,גם בנוי היטב ועושה את העבודה.

אני לא זוכר מתי אחרונה החלפתי סוללות, וגם לא זוכר בעיות קליטה.

החסרון היחיד שאני מוצא בסט אלחוטי : העובדה שאני מעיף מדי פעם את העכבר לקיבינימט עם המרפק והוא חוטף מכות רציניות,ועדיין עובד תקין אחרי עשרות נפילות.... זאת האינדיקציה הכי טובה לסט עמיד

השבוע קניתי מקלדת עם עכבר מובנה 2.4GHZ עבור מחשב ה HTPC וזאת כבר ליגה אחרת מבחינת טווחים...(וגם מבחינת מחירים)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן , אין טעם להכליל.

לדוגמא יש לי את הסט של הMX3200 והוא סט פשוט מצוין (ואם כבר נוחות אייל , את הסט BLUETOOTH של אפל , ואז גם לא צריך את המתאם הטיפשי הזה של ה2.4GHZ)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי את הדגם הנ"ל, ולדעתי הוא מצויין.

התקשורת בין העכבר והמקלדת למקלט שלהם פשוט מצויין.

המקלדת שקטה וגם העכבר. כיף לעבוד איתם.

מה שגם הם נראים טובים מאוד, אפילו המקלט.

פורסם
אכן , אין טעם להכליל.

לדוגמא יש לי את הסט של הMX3200 והוא סט פשוט מצוין (ואם כבר נוחות אייל , את הסט BLUETOOTH של אפל , ואז גם לא צריך את המתאם הטיפשי הזה של ה2.4GHZ)

ליביו

לא כזה טיפשי להיות עם מתאם.

לכמה אחוזים מהמחשבים יש BT ?

זה טוב רק אם יש לך מחשב נייד, ולפי המלה "אפל" אני אפילו לא רוצה לדעת כמה זה עולה. (זה בטח גם נראה פלצני)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם תמצא לי סט BLUETOOTH מלא אחר במקומו באותו מחיר , אני אשמח (תזכור , BLOOTOOTH מלא , לא כמו הDINOVO הפשוט לדוגמא שרק הPAD הקטן הוא BLOOTOTH ולא כל הסט).

סה"כ - שניהם עלו 800 ביחד.

העניין אייל - הוא שבניגוד למתאמים הקטנים - זה עובד עם כל BLUETOOTH בכל מערכת הפעלה (מק , WINDOWS , לינוקס , עם הPS3 בסלון) ללא צורך בדרייברים ספציפים ומערכות הפעלה מסוימות.

ואכן יש לי מקבוק , ואני משתמש בסט איתו ועם הPS3 בסלון (שני דברים שסטים עם מתאם לא היו יכולים לעשות).

בקשר לאיך זה נראה: לטעמי, מדהים , במיוחד המקלדת (מאוד נוחה ד"א):

עכבר: http://www.apple.com/mightymouse/

מקלדת: http://www.apple.com/keyboard/

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

היופי הוא בעיני המתבונן : לדעתי הם פשוט מכוערים.

ביום שאני אקנה סט אלחוטי ב800 ש"ח, זה אומר שאהיה מרופד בהמון המון כסף...

בכסף הזה קניתי שני סטים אלחוטיים של מיקרוסופט, ומקלדת משולבת עכבר לHTPC של IONE שהיא 2.4GHZ

ועדיין נשאר לי עודף של כמעט 400 ש"ח ממה שאתה שילמת.

ביום שאקנה אחד מהמוצרים הפלצניים והOVERPRICED של אפל : מקבוק, IPHONE , סטים אלחוטיים וכו' , כנראה שיתהפך העולם. (כנראה שבאותו היום אקנה שוב פיג'ו/סיטרואן :))

מי ששואל על סט אלחוטי ב100 ש"ח , לא יסתכל על אפל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני גם מחפש בדיוק סט אלחוטי,הדרישה שלי היא לפחות 3 מטר קליטה טובה בלי בעיות.

האם הסטים הזולים שהוצעו פה יתאימו לי?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אוקיי.. אחרי התלבטות הרת גורל עם חברים ומכרים (וגם ההורים, כי זה גם בשבילם) קנינו את ה-EX110. פשוט שקט מאוד (לא שומעים כמעט את ההקלדה, אלא אם כן דופקים את המקלדת), עכבר נוח מאוד.

ניסיתי להתרחק לסלון (10 מ') וגם משם המקלדת והעכבר קלטו ועבדו. מומלץ בחום!

המחיר - 249 ש"ח.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ביום שאקנה אחד מהמוצרים הפלצניים והOVERPRICED של אפל : מקבוק, IPHONE , סטים אלחוטיים

יופי הוא אכן עניין של טעם, ולגבי כמה אתה מרופד ... :)

בא נסכם את זה שזו איכות חיים ושימושיות מצויינת שסט ב100 ש"ח לא ממש נותן לי , ולא יעזור אם תקנה 10 סטים בינוניים (ותישאר עם עודף) אני מעדיף 2 סטים טובים (זה ועוד MX3200 אלחוטי למחשב הביתי).

בקשר ל"מוצרים הפלצניים וOVERPRICED":

א. מקבוק - עולה כמו הDELL XPS המקביל שלו , גם בארץ וגם בעולם ובאותה קטגוריה.

ב. IPHONE - מכיוון שאין חדשים ללא התחייבות , נלך על הישן - הIPHONE הישן עלה 400$ , איזה מכשיר מקביל עולה 400 דולר? תזכיר לי? VIEWITY? HTC DIAMOND? שני מכשירים בסיגנון , מאוחרים יותר , עם כח עיבוד פחות ומערכת הפעלה נכה - מה המחיר שלהם? (אני אחסוך לך את החיפוש - גבוהה משמעותי)

ג. סטים אלחוטיים - אמרתי לך , תמצא לי סט BLUETOOTH מקביל באיכות במחיר נמוך מזה.

בקיצר , אייל , לא כל מה שאתה אומר הוא אמת מוחלטת אלא לא יותר מנקודת מבט.

(שלפעמים בדיוק כמו השיפוט שלך על רכבים צרפתיים מה"ניסיון" המגוכך שלך והידע המצומצם הבנוי על השערות ודעות קדומות , בדיוק כמו פה לגבי אפל, קצת משעשעים במקרה הטוב).

תן את הקרדיט שחפרתי בנושא ואני לא מדבר על סמך דעות קדומות ואמרו לי ושמעתי.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

תתחדש.

המחיר קצת יקר (מחיר שוק 170-190), אבל מה שהיה - היה.

יופי הוא אכן עניין של טעם, ולגבי כמה אתה מרופד ... :)

בא נסכם את זה שזו איכות חיים ושימושיות מצויינת שסט ב100 ש"ח לא ממש נותן לי , ולא יעזור אם תקנה 10 סטים בינוניים (ותישאר עם עודף) אני מעדיף 2 סטים טובים (זה ועוד MX3200 אלחוטי למחשב הביתי).

בקשר ל"מוצרים הפלצניים וOVERPRICED":

א. מקבוק - עולה כמו הDELL XPS המקביל שלו , גם בארץ וגם בעולם ובאותה קטגוריה.

ב. IPHONE - מכיוון שאין חדשים ללא התחייבות , נלך על הישן - הIPHONE הישן עלה 400$ , איזה מכשיר מקביל עולה 400 דולר? תזכיר לי? VIEWITY? HTC DIAMOND? שני מכשירים בסיגנון , מאוחרים יותר , עם כח עיבוד פחות ומערכת הפעלה נכה - מה המחיר שלהם? (אני אחסוך לך את החיפוש - גבוהה משמעותי)

ג. סטים אלחוטיים - אמרתי לך , תמצא לי סט BLUETOOTH מקביל באיכות במחיר נמוך מזה.

בקיצר , אייל , לא כל מה שאתה אומר הוא אמת מוחלטת אלא לא יותר מנקודת מבט.

(שלפעמים בדיוק כמו השיפוט שלך על רכבים צרפתיים מה"ניסיון" המגוכך שלך והידע המצומצם הבנוי על השערות ודעות קדומות , בדיוק כמו פה לגבי אפל, קצת משעשעים במקרה הטוב).

תן את הקרדיט שחפרתי בנושא ואני לא מדבר על סמך דעות קדומות ואמרו לי ושמעתי.

ליביו

נסיון מגוחך? אני לא אכנס איתך לויכוח, אבל לך יש נסיון רק עם צפרדע אחת...

אני הייתי מעורב באחזקתן של צפרדעים נאחסיות רבות במשפחה ושל חברים (כולל אחת שלי) ויושב הרבה במוסך של חברים שמתמחים בתיקון צפרדעים , כך שדעתי מתחזקת מיום ליום.

בכל מקרה נתתי זאת כדוגמא למשהו שכולם יודעים שהוא אצלי יהרג ובל יעבור.

בכל מקרה, לכל אחד - ההשקפה שלו, אתה לא חייב לקבל את דעתי ואני לא חייב לקבל את דעתך.

כמו שאמרת - זאת נקודת מבט.

תהנה מהגאדג'טים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...