Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, אני רוצה לקנות מערכת משהו נחמד ולא יותר מזה, אין לי יותר מדי כסף להשקיע על זה..

הבעיה היא, שאני ממש ממש ממש לא מבין בזה כלום.

אז הנה מספר שאלות:

מישהו יכול להמליץ על מערכת נחמדה וטובה של חברה טובה ואמינה (רוקפורד, פיוניר, קנווד, ג'ייויסי וכו'..) באזור ה 500 שקל?

אני צריך לקנות עם זה גם רמקולים כי כל ה4 שלי שרופים לגמרי.. אז איך אני אמור לדעת מה הגודל (אינצ'ים) של הרמקולים שאני צריך? דרך אגב אם זה עוזר אז יש לי סוזוקי בלאנו 98'. איך בכלל בוחרים רמקולים? ומישהו יכול להמליץ על חבילת רמקולים נחמדה טובה ולא יותר מדי יקרה?

וחוצמזה מה זה לעזאזל קומפוננטים או משהו כזה...?!

הבנתי שגם ההתקנה קובעת הרבה לגבי איכות ועוצמה, אצל חבר שלי דוד שלי התקין לו והוא מבין בעניין הזה ואצלו שומעים מעולה.. אני יכול להתקין אצלו בחינם או לשלם למישהו מקצועי, מה עדיף?

חוצמזה רציתי לדעת מה אומר בדיוק RMS, ואם אני קונה מערכת שרשום שהיא 50x4 איך אני יודע שזה RMS (שזה אומר שזה באיכות טובה לא??), ואם אני קונה למשל מערכת של 50x4 אז אין לי למה לקנות רמקולים שהם יותר מ50 RMS נכון?

חברים מצטער על השאלות של הטירון אני פשוט ראיתי שזה פורום של חבר'ה שמבינים עניין והגיע הזמן שאני גם ילמד על כל הנושא הזה..

תודה רבה לכם ויום טוב..:-D

פורסם

לגבי מערכת ב500 שח קשה למצוא משהו נחמד או סביר

לגבי הבלנו (יש לי אחת 2002)

מאחורה יש מקום ל 6.5 אינץ

בדלתות אפשר לשים 6.5 אם עושים הגבעה קטנה מעץ

ההגבעה מפלסטיק שבא עים האוטו לא מספיקה לכל רמקול 6.5 יש טיפה מרווח

לגבי המארכת הכל תלוי בתקציב שלך אולי אפילו שווה לך לחסוך חודש חודשיים ואז להביא משהו

שסתם לא תיכנס לאוטו ותתבאס

קומפוננט זה סט רמקולים המורכב ממיד וטוויטר שהכל עובר דרך קרוסאובר שתחלק את התדרים של הצליל בין הרמקולים

פורסם

יהיה לך קצת קשה למצוא מערכת ב 500. רק זוג אחד יכול לעלות 500 וזה נחשב יחסית זול.

אם שמעת את הרמקולים אצל חבר של דוד שלך או מי שזה לא יהיה ואהבת אותם , אז תבקש ממנו שיתקין לך , אם אתה יודע שהוא באמת יודע לעשות את זה כמו שצריך.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

שהוא אומר מערכת, אני משער שהוא מתכוון לרדיודיסק.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני הבנתי שהוא רוצה מערכת קומפלט 4 רמקולים ( כי הם נשרפו לו ) וגם רדיו דיסק ב 500 שקל.

נשמע קצת לא הגיוני, למרות שאפשר למצוא גם זבל סיני כמו בוואלה ובנענע ב 500 שקל , רק שלא בטוח כשתתקין אותם אתה תאהב את מה שתשמע , סתם בשביל הרקורד.

כנראה זה גם נובע מהחוסר ידע שגורם לו לחשוב שאפשר לקנות הרבה בסכום הזה .

במקרה בשיטוט בוואלה מצאתי גם משהו שהוא בדיוק במחיר שלך ( וגם 6 רמקולים בתוספת מחיר של 99 ש"ח!! פשוט מציאה!!)

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=YHCD590

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

כן הכוונה שלי היא לרדיודיסק.

ולא, אני מוכן לשים בערך 500-600 שקל רק על הרדיודיסק עצמו.

בקשר לרמקולים אני יודע שזה סיפור בפני עצמו, אבל יש אפשרות להביא סט של 4 רמקולים ב500 שקל ככה?

זאת אומרת שכל הסיפור יצא לי בערך 1,000 שקל?

וחוצמזה לא הבנתי מה זה ההגבהה הזאת שאמרתם בבלאנו... כאילו איך עושים את זה ומי עושה את זה? כמה זה עולה?

תודה על הסבלנות חברים..

ושוב פעם.. מה זה בדיוק RMS כאילו קראתי פה כל מיני הסברים ופשוט לא הבנתי כלום מישהו יכול להסביר בצורה יותר עממית חחח בבקשה?

פורסם

לגבי סט ב 500 שקלים יש פה מלא הצעות על דגם ספציפי של מורל.

חבל שלא חיפשת קודם.

זה מורל פולס MOREL PULSE

סט בסדר גמור ל 500 שקלים,תחפש בזאפ חנות ספציפית.

ג'ובני

פורסם

לגבי ההגבהה בבלנו לא נכנס 6.5 אינץ

הגבהות יכולות לעלות לך הרבה כסף אם אתה הולך למתקין או משהו (הגבעות לגיטה בשביל חבר-400 שח :-\)

אם יש לך בבית מסור ג'קסון זה לקחת דיקט עבה בערך 1ס"מ לצייר ולחתוך במידה

אם דוד שלך התקין מארכות אז בטוח הוא יוכל לבנות לך טבעת הגבהה

הכל תלוי בסט שאתה שם....

לי יש סט של JBL ה GT5 והייתי צריך גם לחתוך בפח קצת כי החיבורים של הרמקולים לא נכנסו חלק....

• תוכן חדש...