Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לקראת פתיחת המחצית השנייה של אליפות העולם בראלי 2008 מיקו הירבונן ניצב בראש דירוג האליפות של הנהגים, בהפרש אמנם רק של שלוש נקודות מאלוף העולם בארבע השנים האחרונות, הצרפתי סבסטיאן לואב אבל עצם היותו שם מסמל אולי משהו שלא שמנו אליו לב ואולי גם המעטנו בהערכה שיש לנו כלפי הנהג הפיני הבכיר בקבוצת פורד.

תקראו, תהנו ובואו נשמע מה אתם אומרים.

ואגב- להגיד סבסטיאן לואב פשוט יותר טוב, לא נחשב.

דובי

hirvonen_pic1.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
ממש לקראת פתיחת המחצית השנייה של אליפות העולם בראלי 2008 מיקו הירבונן ניצב בראש דירוג האליפות של הנהגים, בהפרש אמנם רק של שלוש נקודות מאלוף העולם בארבע השנים האחרונות, הצרפתי סבסטיאן לואב אבל עצם היותו שם מסמל אולי משהו שלא שמנו אליו לב ואולי גם המעטנו בהערכה שיש לנו כלפי הנהג הפיני הבכיר בקבוצת פורד.

תקראו, תהנו ובואו נשמע מה אתם אומרים.

ואגב- להגיד סבסטיאן לואב פשוט יותר טוב, לא נחשב.

דובי

לפי דעתי הכל שאלה של כמה זמן יעלה 'לפתוח את הציר' בפינלנד, כיוון שפורד מן הסתם יעשו את התרגיל שעשו בטורקיה. בתנאים ששררו שם ללואב לא היה מספיק כדי לנצח את הארמדה הכחולה (ירוקה כתומה אדומה לבנה אבו דאבי).

אם המשטח לא יפגע בלואב ונראה קרב בתנאים שווים, לואב ינצח. למה?

כי סבסטיאן לואב פשוט יותר טוב :twisted:

עכשיו ברצינות, אם יש מקום בו ללואב יהיה קשה לנצח זה פינלנד. הירבונן ובמיוחד לטבלה (אם אבא מלקולם ישחרר קצת בוש) יתנו ללואב פייט רציני. יהיה מעניין.

פורסם

פורד כבר הבינו לדעתי שכאשר משווים יכולות נהגים נטו, הם פשוט לא יכולים להעמיד מישהו אשר יכול לעמוד כשווה בשווה לאורך מירוץ שלם מול לואב.

הטקטיקה בטורקיה היא לדעתי האיתות לכך, ולואב צריך לשאוב מזה עידוד רב.

במידה ופורד לא ימשיכו עם טקטיקות מעין אילו אשר היו בטורקיה , לואב פשוט גדול על מרבית הנהגים האחרים בסבב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ובואו נצא מנקודת הנחה שפורד עלו על נוסחה מצליחה - טקטיקה קבוצתית שמביאה נצחונות.

סבסטיאן לואב, לפחות בפינלנד, יאלץ להילחם מול...5-6 מכוניות פורד פוקוס WRC .

2 של הקבוצה הרשמית - הירבונן ולאטבלה.

2- של סטובארט-פורד- גאלי והנינג סולברג

ובנוסף - מתיו ווילסון, וויאגרה ממונצ'י-פורד.

זה יכול להיות משמעותי.

אבל ראלי פינלנד הוא רק מרוץ אחד ולא נראה לי שיקבע יותר מדי לגורל האליפות.

מה שיכריע זה היכולת של פורד לעשות משהו מול לואב באספלט.

האם בסוף העונה הירבונן יסתכל אחורה ויגיד - עשיתי את זה ?

דובי

פורסם

לדעתי פינלנד הוא לא סתם עוד מירוץ בסבב.

יש במירוץ הזה הרבה סמליות ואם לואב ינצח שם, יש בזה פגיעה מורלית קשה בפינים ובפורד בכלל.

הירבונן צריך להלחם בבית לא רק בשבילו, יש לו גאווה מדינית להציל/לשמור...

לדעתי אכן קצת זילזלנו בו בתחילת העונה...ושאלתי את השאלה לא פעם...האם באמת האליפות כל כך בטוחה ללואב?

יהיה מעניין

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
לדעתי , אני צופה מאבק צמוד בין לאוב והירבונן . נראה לי שהפוטנציאל שטמון בנהג הצעיר לא נופל (לצערי :cry:) מזה של לאוב !!!!

הבחור מאוד כישרוני עם דם קר ומאוד מחושב ויודע לעמוד בלחצים .

ימים יגידו ....

אני דווקא צופה עונה מעניינת !!

מישל

שלום לכולם וללסלי עמיתי

הציטוט הנ'ל מדיון של סוף שנה שעברה (ראלי בריטניה-5.12.2007) והשאלה היתה -" האם הירבונן יכול להוות יריב רציני ללאוב?"

כיום, לצערי הנבואה שלי עלולה להתממש !!!

הפוטנציאל של הנהג הצעיר בלט מאוד , ומיקומו בשנה שעברה (שלישי) לא שיקף את המציאות , והסיבה - טקטיקה קבוצתית !

תקוותי שהירבונן יצליח להיות אלוף רק בשנה הבאה לאחר שהמאסטרו יפרוש !!!

''ALLEZ SEBASTIEN''

מישל

פורסם

מישל

קיים הבדל גדול בין מיקו הירבונן של השנה שעברה לבין זה של השנה .

בשנה שעברה הוא חסה בצילו של מרקוס גרונהולם וניגן רק כינור שני עבורו ועבור קבוצת פורד . את היכולות שלו הוא הוכיח בנורבגיה ויפאן.

השנה מיקו הירבונן הוא הנהג המוביל של הקבוצה ויש לו מחויבות נוספת - להוביל את הקבוצה לאליפות יצרנים ורק אחרי זה אליפות נהגים. אם בשנה שעברה הוא היה בלחץ רק בכדי להשיג מיקום וניקוד השנה הוא חייב לנצח ונמצא בעימות ישיר עם לואב .

אסור לשכוח נקודה חשובה - הירבונן חייב להשיג תוצאות ולו רק מכיוון שנושפים בעורפו, כמובן , יארי-מאטי לאטבלה .

הפיני הצעיר הוכיח שהוא מהיר, מהיר מאד אפילו וניצח אפילו לפני הירבונן עצמו בשבדיה . במידה והירבונן לא יוביל את הקבוצה להישגים, לאטבלה יתן לו גז.

אני עדיין בדעה שהירבונן אולי יביא ניצחון פה ושם אבל את האליפות לפורד יביא לאטבלה ו..כן, זה חקרה כנראה רק לאחר שלואב יפרוש. זה לא יקרה העונה כי לואב חתום בסיטרואן עד תום העונה הבאה.

דובי

• תוכן חדש...