Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרשים. אמרו לך "הונדה סיוויק" ונתנו קישור למבחן, ואתה כבר החלטת. בלי לשבת במכוניות, בלי לנהוג בהן. כל הכבוד.

התפרצתה לדלת פתוחה, אתה צודק - אני כתבתי אח"כ לבדוק את הרכבים המיועדים , ממש לא אמרתי סיוויק ,

הדגשתי , טוב לאחד , לא תמיד לשני

( ובכלל מניסיון , בחינת רכב היא כיוון בלבד להחלטה , אין דין בוחן הנוהג ברכב יום או יומיים , לאדם הרוכש את

הרכב , חי איתו יום יום , משך שנתיים ויותר , צריך למצוא חניה , בחור צעיר או משפחה , לכן הדגשתי , המתאים

לדרישתך )

אני עזרתי בכיוון - אני מקווה כי האנשים יקנו קנייה מושכלת .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לא כל כך מהר. מכאן אני ממשיך לנסיעת מבחן בהונדה סיויק.....

השאלה ששמתי בפורום נועדה לקבלת מידע (באם למשהו בכלל יש נסיון כלשהו) על הגיר של הלנסר, כי על הגיר של טויוטה קורולה (שאינו בהכרח זהה) יש הרבה תגובות וקובלנות באתרים רבים.

הלנסר הזו חדשה בישראל ובוחני הרכב במאמרים שפרסמו מרבים בתאורים על מרכיבים אחרים בה.

נושאים שגם הם חשובים, אבל ספציפית עניין אותי הגיר כי ההתיחסות אליו די מובלעת ואין התמקדות בו.

בהזדמנות זו, נא חוות דעתכם על ההונדה סיויק כמכונית לנהג בודד בימי השבוע וכמכונית משפחתית בופי שבוע. נתון: אני נוסע כארבעים אלף ק"מ בשנה.

בכל אופן שוב תודה על הרצון הטוב. :-)

פורסם

אז קודם כל הסבירו לך שאלו גירים שונים בתכלית. זה של הלאנסר הוא רציף, כלומר בעצם אין הילוכים כפי שאתה מכיר אותם (ראשון, שני, שלישי וכדומה). בלחיצה על הדוושה אין תחושה של החלפת הילוכים בכלל אלא האצה רציפה בסל"ד קבוע. רוב הזמן זה מצוין. זה בעיקר מפריע בהאצה חזקה בסל"ד גבוה - אז המנוע צורח באותו טון במשך שניות ארוכות וזה עשוי להפריע. הפתרון פשוט - יש אופציה שמדמה הילוכים ומאפשרת לרכב להתנהג כאילו הוא גיר אוטומטי כמעט רגיל.

בכל מקרה, אם אתה נוסע 40000 ק"מ בשנה ומעוניין לחסוך כסף מומלץ לשקול רכישת רכב דיזל או היברידי שקרוב לוודאי יתן לך צריכה עדיפה ב-30-50 אחוזים בהתאם לסגנון הנהיגה, וחסכון של כמה אלפים טובים בשנה כתוצאה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חברים, ראיתי ונהגתי בלנסר החדשה והיא בכלל רחוקה מלהיות מסכנה. מדובר במכונית חדשה ובגמור טוב פלוס. הגיר (להדיוט כמוני) מגיב כמו אוטומטי , כמו כן יש גם אופציה מעין ידנית. אמנם ממכונית עם 143 כ"ס היייתי מצפה לנהיגה יותר זריזה .

בשבוע הבא אעשה נסיעת מבחן על ההונדה סיויק.

פורסם

אגב אם אתה נוסע 40000 ק"מ בשנה אולי שווה לך לשרול את הסיוויק ההיברדית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...