Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 98 ניכבת כל 14 דקות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברכב שלי בשבוע האחרון יש משהו מוזר הרכב ניחבה כל 14 דקות במוסך כבר היחליפו לי קוהל , בדקו חשמל במחשב זה לא זה

אז מה זה יכול ליהיות

תודה

פורסם

ממליץ לגשת למוסך נורמלי שמתמחה ברכבים האלה. אם תגיד מאיזה איזור אתה, נמליץ לך על מוסך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תנסה קצת לפרט יותר, האם יש תופעות נלוות?

האם האוטו מניע לך ישר אחרי הכיבוי?

מה הנפח מנוע ומה האותיות מנוע?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תבדוק משאבת דלק. כשהיא מתחממת היא מפסיקה לעבוד. מאוחר יותר היא תפסיק לעבוד בכלל.

נסיעה על האפס במיכל הדלק תורמת לקיצור חייה.

פורסם

שלום רב

הרכב כבר 4 ימים במוסך

ניבדקה משאבת מים, הוחלפ קוהל כי לפי מה שבדקו יוצה מי קוהל זרם מישתנה, מחשב לא גילה שום תקלה

ניבדקו אמוביליזר ואזעקה.עד היום הרכב לא תקין.

הרכב ממשיך להיתקבות כל 10-15 דקות,ולא מניע. מניע רק כשהרכב מיתקרר.

תודה.

פאסאט 98.מנוע 1600

פורסם

המלצה שלי תוציא את הרכב מהמוסך המורשה, קח אותו למוסך רון הת"א ברחוב המסגר 31!

הוא תותח !! הווא ימצא לך את הבעיה ציק צ'ק ולא כמו הצמפיון האלה!

פורסם

אם הרכב כבה כל 14 דקות בדיוק, נראה על פניו לאפשרות של כשל ביחידת בקרה אלקרונית או מחשב כלשהו.

בכל אופן, כאשר הרכב כבה, יש לזהות האם הנתון החסר להנעה בא מכיוון של אספקת דלק, או בעיית הצתה - בעיית אלקטרוניקה.

לא נראה לי שלפחות את הכיוון הזה, קשה כל כך למצוא.

באם הנתונים האלה נראים תקינים, יש לחשוב על אופציות אחרות, בכל אופן, יש לבצע בדיקות אלה תחילה, כאשר האוטו מסרב להניע ,והם לא קשות לביצוע, בוודאי לא השלב הראשוני שלהם, והכל כפי שציינתי לעי"ל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלום רב

הרכב כבר 4 ימים במוסך

ניבדקה משאבת דלק !!!!, הוחלפ קוהל כי לפי מה שבדקו יוצה מי קוהל זרם מישתנה, מחשב לא גילה שום תקלה

ניבדקו אמוביליזר ואזעקה.עד היום הרכב לא תקין.

הרכב ממשיך להיתקבות כל 10-15 דקות,ולא מניע. מניע רק כשהרכב מיתקרר.

תודה.

פאסאט 98.מנוע 1600

1111111

פורסם

מי יכול להמליצ לי לגבי מוסך שבודק מחשב ברכב (דיאגנוסטיקה) לרכב

יש אחד אני יודע מכון 2000 בנצרת.

אחד מי יודע על מיקומו , ושתים אני מעדיף משהו כרוב יותר

תודה

פורסם

יכולות להיות שלוש אפשרויות:

א)המחשב של הרכב מתחמם יותר מדיי ומפסיק לתפקד, הוא פשוט לא יוציא שום סיגנל למערכות והחיישנים.

ב)בעיית הצתה, אין בעיה לבדוק אותה. אחרי שהאוטו מתכבה תנסה להתניע ושהמוסך יבדוק אם יש ניצוץ.

ג)בעיה במערכת הדלק, יש לבדוק האם יוצא דלק מצינור הכניסה ובאיזה לחץ. אם המשאבה לא עובדת בכלל אז יש לבדוק האם יוצא סיגנל מהמחשב. בנוסף בשלוש שניות לאחר סיבוב הסוויץ המשאבה אמורה לעבוד בלי שום קשר אם הרכב מניע או לא.

במידה והמשאבה עובדת לשלוש שניות בערך לאחר סיבוב הסוויץ ואז נכבת, אז יש לבדוק את חיישן הקראנק. תפקיד חיישן הקרנק- (CPS) הוא לשדר למחשב האם הרכב מונע ובאיזה סל"ד.

בכל מקרה הייתי מעיף מבט על ה(CPS), האם הרכב מגמגם בלי שום קשר?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הרכב עובד בצורה תקינה ביותר עד שמיתנתק . ניצוץ שיוצה מי קוהל הו מישתנה לכן הוכלף קוהל למקורי וזה לא עוזר.

משאבת דלק ניבדקה. התחושה היא שברכב איזשהו חלק חשמלי או אלקטרוני מיתחמם ומפיל את הרכב.

• תוכן חדש...