Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתה בהלם, בגיל 14 אתה לא רצית זיונים? או שלנשים זה חטא לרצות?

שמר אין ספק שבגיל כזה לכולנו ההורמונים התחילו להשתולל והתחלנו לחשוב על סקס.זה ברור.

אבל מה שקורה היום עם הילדות הקטנות(לא כולן אבל יש הרבה :idea:) , הוא לא פורפוציונלי.

מספיק שתכנס למקושרים ותראה איזה תמונות זימה יש לבחורות בגיל הזה , או כנס לצאטים בלילה ותראה מלא משתמשים כמו "כוסית 15 בתומך".בקיצור בגילאים הצעירים האלה ניהיה מלא בחורות שמתלבשות ומתנהגות כמו שרמוטות, וחלקן מוכנות לשכב עם מישהו יותר גדול מהן בשביל שיזרוק להן קצת דמי כיס.

אפילו עזוב אותך שאני יוצא ביום שישי והקטנות האלה שאין להם רישיון ותופסות טרמפים לתל אביב ,אז טוב שהן לובשות משהו :shock:

לא צריך להיות גאון הדור בשביל ליראות שמשהו מקולקל בחינוך של הדור הזה.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסקנותיי מהשירשור עד כה:

א. יש יותר מציון ג'אן אחד בארץ.

ב. יוליה היא אישה לחתונה.

ג. שמר ממורמר.

ד. יאשה הפסיק להיות מצחיק ברגע שנתנו לו תואר של כבוד בכרם התימנים המשופרים.

ה. רז חושב שיש דבר כזה מין ללא תשלום.

ו. ג'אן גבר גבר שמזיין בחורות בנות 16 שמעדיפות זקנים שזיהו הזדמנות בעודם צעירים (למתקשים - פתיחת חנות לחלפים לצרפתיות זה הזדמנות שלא חוזרת פעמים).

ז. של הamital14 הזה כל כך גדול שלפני שהוא משתין הוא בונה פיגומים.

שלום.

וביטחון.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
סליחה?!!

אנחנו הרגלנו אתכם?!!

I'm sorry I'm allergic to bullshit

אתה שוכח עד לסוף המאה ה-20 נשים דוכאו על ידי גברים על ימין ועל שמאל, חלקנו ממשיכות להיות מדוכאות רק כי אתם המצאתם לכם את סטיגמת ה-"נותנת" - כאילו שלבחורה אסור רצות שום דבר כאילו אנחנו מכשיר להנאות הקטנות שלכם אבל לנו אסור לדבר על זה כי "אף אחד לא יירצה בחורה לא חסודה".

יוליה,

סוף המאה ה- 20? האירוע הזה התרחש לפני 9 שנים בלבד, לכן אני מניח שאת מתכוונת לסוף המאה ה- 19, אפילו אני לא מספיק זקן כדי להאשים אותי בארועים שהתרחשו באותה התקופה...

בעניין סטיגמת ה"נותנת" - אני בהחלט בעד נשים משוחררות, פרועות, שיודעות מה הן רוצות ושנותנות דרור למיניותן המתפרצת - כמה מידידותי הטובות הן כאלה... :-P

פורסם
יוליה,

בעניין סטיגמת ה"נותנת" - אני בהחלט בעד נשים משוחררות, פרועות, שיודעות מה הן רוצות ושנותנות דרור למיניותן המתפרצת - כמה מידידותי הטובות הן כאלה... :-P

dorki - לידע כללי - אשה או נערה הרוצה גבר , היא תשיג אותו ב 90% ( מפגש לצורך מין )

10% שמסרבים - נמצאים בפורום , עסוקים בכתיבת תגובות באוף :lol:

גבר הרוצה אשה , ב 20% הצלחה בלבד ישיג אותה :oops:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
זה אתה הבחור שמטריד אותי כל ערב עם הסקרים בטלפון?

נראה לי שאתה מתבלבל - אני עובד ערב + במסעדה , כנראה עליתה על בחור אחר .:lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לפני כמה ימים יצא לי לפגוש את גאן בכניסה למוסך BMW בת"א ובניגוד לפעמים בהם יוצא לי להגיד לו שלום-שלום בחנות החלפים שלו ואולי זה בגלל שהינו במקום ניטראלי, אזרתי אומץ\חוצפה, לשאול אותו מה העניין עם הפרשה שפורסמה אודותיו....להפתעתי הבחור שמעולם לא דיברתי איתו מעבר משפט וחצי החל לשטוח בפני את מסכת הייסורים לטענתו אותה עבר.

שבוע אח"כ הגעתי לחנות החלפים ובהמשך לאותה שיחה ואולי בשל עיסוקי, ביקש גאן להציג בפני מסמך מטעם המשטרה, האמתי שהופתעתי שכן אינו חייב לי דבר, כאילו ביקש להסביר ש "אין לו אחות.."...

אני לא שופט ולא מבקר, אינני יודע מה היה שם בחדרי חקירות ומה היו באמת מעשי החשודים הפרשה, מה שאני כן יודע זה שחשד של משטרה הוביל לכתבה עם כותרת מפוצצת שהרסה בין לילה אדם על משפחתו, וששרשור זה ניפתח בקישור לאותה ידיעה אומללה שסיקרה את אותה פשרה שהסתימה אפילו לא בקול ענות חלושה, פשוט נמחקה.

בהתאם להודעתי זו מצאתי לנכון לצלם בנייד שלי את אותו מסמך ולשתף אתכם חברי הפורום, ופותח שרשור זה על חבריו בפרט, באותו מסמך משטרתי שמבטל לחלוטין כל אשמה פלילית במעשיו לכאורה שיוחסו לאותו אדם.

כאן הסתיימה חובתי האזרחית,

בברכת יום נעים.

DSC04410.jpg

פורסם

העניין הוא לא ספציפית ג'אן, העניין הוא שכיום, גם פושע יכול לצאת נקי כמעט מכל דבר.

נכון שהמשטרה או בית המשפט הם הקובעים בסופו של דבר, הבעיה היא שלפעמים הקביעות שלהם מסתמכות על דברים לא נכונים וככה יוצא שפושע יוצא זכאי, וחף מפשע נכנס לכלא.

ואני אתן לך דוגמה לא קרובה אבל מסבירה את העניין יופי וזה טרי מאתמול.

לפני כשנה הגשתי תביעה בגין הלנת שכר, לפני 7 חודשים היה המשפט ואתמול קיבלתי את הפסק דין. כל מי שמכיר אותי יודע על ההלנת שכר הזאת, ולמרות שהבאתי עדים, ולמרות שהבאתי הוכחות, והנתבע לא הביא אפילו פיסת נייר כדי להצדיק טיעונים שלו וגם זיגזג בין התשובות שלו וסתר את עצמו, בסוף הפסדתי במשפט!

בית המשפט לא השתכנע מהעדים שלי בטח ובטח שלא מההוכחות שהבאתי. פשוט הוחלט שהם מאמינים לנתבע ובזה נגמר הסיפור.

אז אולי במקרה של ג'אן הוא באמת נקי כי הוא יודע את האמת, אבל בשביל כולנו, המכתב שהוא קיבל לא שווה יותר מהנייר טואלט בשירותים, כי אנחנו לא יכולים לדעת מה באמת היה פרט לעובדה שיש לו איזו פסיקה של המשטרה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

zigi, בשביל מישהו שלא דיבר איתו יותר ממשפט וחצי בחיים, אתה גם מגן עליו בתחילת השרשור, וגם דואג למלא אחר "חובתך האזרחית" (שנראית כמו סוג של הצטדקות).

2 השורות האחרונות בתגובה של TOMER די מסכמות את העניין.

פורסם

תומר, נכון שבית המשפט לא מחפש צדק אלא מי משכנע אותו יותר (וזה כבר עניין של כסף לעו"ד טוב) והודעת חוסר אשמה של המשטרה ללא שום משפט לא שווה הרבה אבל מנגד ההודעה הזו לא שונה מאותו מעצר. מדובר באותו הגוף שבשני המקרים שפט את מר ג'אן.

מבחינתי לפחות האיש נקי מכל אשמה כי אותו גוף שהחליט שהוא אשם גם החליט שהוא לא אשם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בשביל כולנו, המכתב שהוא קיבל לא שווה יותר מהנייר טואלט בשירותים, כי אנחנו לא יכולים לדעת מה באמת היה פרט לעובדה שיש לו איזו פסיקה של המשטרה.

לא מכיר את ג'אן (באמת שלא), אבל נראה אותך מתמודד עם תשובות כאלה כשמישהי, לא עלינו, תאשים אותך באונס שלא היה ולא נברא/תהיה בטעות במקום הלא נכון בזמן הלא נכון או תהיה חלק מטעות בזיהוי של המשטרה ותנסה אחר כך להוכיח שאין לך אחות.

לעניין הלנת שכר, נדיר שפוסקים את זה, כך שזה בוודאי לא דוגמא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תומר, נכון שבית המשפט לא מחפש צדק אלא מי משכנע אותו יותר (וזה כבר עניין של כסף לעו"ד טוב) והודעת חוסר אשמה של המשטרה ללא שום משפט לא שווה הרבה אבל מנגד ההודעה הזו לא שונה מאותו מעצר. מדובר באותו הגוף שבשני המקרים שפט את מר ג'אן.

מבחינתי לפחות האיש נקי מכל אשמה כי אותו גוף שהחליט שהוא אשם גם החליט שהוא לא אשם.

זה בדיוק העניין, אנחנו לא יודעים למה הגוף הזה החליט ככה. הסעיף שסומן בתור הסיבה מבחינתה משטרה הוא סעיף גדול מאוד שכולל בתוכו המון סיבות שלא מפורטות.

אולי פתאום אחת (או יותר) מהמתלוננות חזרה בה מההאשמות בגלל פחד או מה שלא יהיה?

אני לא מתיחס לסוג הפשיעה אלא למה שמסביב לזה.

אם ניקח את מר קצב שאצלו הכל היה מתוקשר, שם ראינו שהמתלוננות הלכו עם זה הלאה וכ"ו, במקרה של האזרח הקטן אנחנו לא יודעים כלום, ובגלל שיש אפשרות שאותו חשוד הצליח לסובב הכל (כמו במשפט שלי לצורך העניין) ככה שהוא יצא נקי (למרות שבפועל הוא כן ביצע את הפשע), אנחנו לא יכולים לדעת מה באמת קרה.

מה גם שאת ג'אן יזכרו בתור זה שביצע איזה פשע ולא בתור זה שיצא נקי.

some people need a high five

in the face

with a chair

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...