Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו או פג'ו 206?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני כמו רוב האנשים בפורום הזה זקוק ממכם לעצות בקניית רכב,

אני מתלבט בין פולו כנראה שהקומפרטליין כי יותר קל למצוא אותה מה-16V או בין פג'ו 206(אין לי מושג איזה דגם הכי טוב,xr,xt,xs)התקציב נא בסביבות ה 35-38 אלף,אני מחפש רק ידני ורוצה לדעת מה יותר חסכוני בדלק,ביטוח,טיפולים ואיזה אוטו אמין יותר?

תודה רבה לכם.

פורסם

יש סיבה מיוחדת לכך שפונטו ספייס לא ברשימה שלך? אני ממליץ להוסיף אותה לרשימה.

אם אתה מעוניין בפרטים על פונטו - תעשה חיפוש, יש הרבה דיונים בנושא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי שתיהן די זהות בכל הפרמטרים שציינת חוץ מזה שהפולו קצת פחות "ספורטיבית" מה206.

אם אתה מחפש חצי ספורטיבית אז ה XS היא התשובה בשבילך

פורסם

תודה רבה פיקי,אבל אני צריך עוד דעות

מה הבעיות הנפוצות ב-206?

הטיפולים יותר יקרים בפולו או ב-206?

מהי צריכת הדלק של 2 הרכבים?

זה פשוט הרכב הראשון שאני קונה(אני נוהג 4 שנים על ההונדה סיויק המשפחתית) ואני לא יודע הרבה מה הולך בשוק וצריך את דעתכם בנושא 2 המכוניות האלה,מה שתייעצו זה לי זה מה שיקבע לי.

פורסם

מה רק ה-xs היא חצי ספורטיבית ומה עם ה-XT איך היא?

חבר'ה אל תתביישו לעזור שאלתי כבר חמישים שאלות ולא קיבלתי תשובה אחת זה פורום לייעוץ בקניית רכב לא?

• תוכן חדש...