Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

הגיעה אלי חידוש רשיון רכב על סך 1551 ש"ח

הרכב שלי בחתימה למטה.

האם זה הגיוני סכום הזה?

סובארו - B3 בנזין 2008 1.5L

פורסם

איזה הזוי...איזה כזה דבר חוב בתשלום על אגרת הרישויי של הרכב-או ששולמה או שלא.

אם זה מנחם אותך השבוע חידשתי את הרישיון רכב-המחיר כמעט 2900 ש"ח.קבל את זה בחיוך :-)

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

נו מה חשבת?

אלה רכבי דיזל , כל ההוצאות עליהם הרבה יותר יקרות , אם זה חלקים אגרות וכו'.

חוץ מהדלק שהוא חסכוני יותר.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

הגיוני- זא לא!

אמיתי? בישראל כן...

זה, ועוד 2 מיליון דברים אחרים רק מחזקים את הרצון (כרגע. אוטוטו זה יהיה מחייב המציאות) לעלות על המטוס הקרוב לגולה.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם
נו מה חשבת?

אלה רכבי דיזל , כל ההוצאות עליהם הרבה יותר יקרות , אם זה חלקים אגרות וכו'.

חוץ מהדלק שהוא חסכוני יותר.

כפי שכבר הוסבר לך, לרובנו עם רכב דיזל האגרה מתקזזת אחרי הטנק הראשון או השני. וכפי שכבר ציינתי לך, ההוצאות שלי על גולף דיזל מהוות פחות מחצי ממה ששילמתי עבור גולף בנזין מאותו שנתון ונפח מנוע.

הייתי רוצה אחרי שנה להשוות את הקבלות שלי עם שלך מטיפולים, חלפים ודלק ולראות אם המאזדה 3 האגדי שלך הוא אכן כל כך משתלם וחסכוני.

פורסם

זה הכל שאלה של קילומטרים , מה אתה לא מבין!!!

למה לנו להחזיק דיזל אם אמא שלי עושה אולי 4000 קילומטר בשנה? תגיד לי אתה ואל תבלבל סתם את השכל!

מה אתה חושב שאתה מלך עם הדיזל שלך? כל אחד פה חושב שיש לו יגואר הכי חסכונית בעולם.

דלק אולי אין לי מה להתחרות איתך כי על כל שני מיכלים שאני ממלא אתה ממלא שניים , אולי אחד וחצי.

אבל בוא נראה חביבי כמה תעלה לך משאבת דלק היא תתקלקל לך. יודע מה? עזוב משאבה. כל חלק הכי קטן זה רצחני בדיזל במיוחד מכוניות אירופאיות שאני מתאר לעצמי שיש לך אחת כזאת.

אגרות, טסטית וטיפולים הרבה יותר יקרים באוטו החלומי שלך.

אז ככה שאתה חוסך על הדלק ומשלם על טיפולים יקרים , אני פחות חוסך על הדלק אבל משלם פחות על הטיפולים והאחזקה. זה ניגודיות. וגם עניין של מזל.

וכן בוא נעשה השוואה אם אתה רוצה. כל טיפול / טסט / תשלום אגרה כלשהו / תיקון חלק ,במשך אפילו חצי שנה תשמור ותעלה פה לאתר ואז נראה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
כפי שכבר הוסבר לך, לרובנו עם רכב דיזל האגרה מתקזזת אחרי הטנק הראשון או השני. וכפי שכבר ציינתי לך, ההוצאות שלי על גולף דיזל מהוות פחות מחצי ממה ששילמתי עבור גולף בנזין מאותו שנתון ונפח מנוע.

הייתי רוצה אחרי שנה להשוות את הקבלות שלי עם שלך מטיפולים, חלפים ודלק ולראות אם המאזדה 3 האגדי שלך הוא אכן כל כך משתלם וחסכוני.

מה אתה מנסה להוכיח לו? הוא שואל ועונה לעצמו.

התגובה למעלה מעידה בדיוק על רמת הידע בנושא.

• תוכן חדש...