Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

volvo S-8- טרייד אין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי וולוו s 80 שנת 99 . מצבה מצויין- מטופלת במוסך המרכזי בלבד .

ברצוני להחליף אותי - אותו הדגם אולם להתקדם בשנתיים (שנה 2001 )

הומלץ לי ממש לא לנסות למכור באופן פרטי אלא ללכת למקום בו אני יכולה למכור את שלי-להוסיף כסף ולקנות שנתיים קדימה .

האם אתם ממליצים לי על הליך שכזה ?

עד היום כלל המכוניות שלי נמכרו באופן פרטי וניקנו באופן פרטי- הרבה "כאב ראש"-בדיקות- וזמן...

מאחר ואני ממש לא מבינה במכוניות- ואין לי מישהו שמבין-הומלץ לי הכיוון הנ"ל .

הנכון לי???

פורסם

לוולבו S-80 יש שוק, איך נאמר... לא משהו.

אני לא מבין מה הסיבה שאת רוצה להתקדם בשנתיים. משהו לא בסדר עם הרכב שלך?

בעיקרון, אני ממליץ לך להשאר עם הרכב שלך, אלא אם כן יש בו בעיה רצינית כלשהיא.

כי את מכירה אותו, את יודעת עליו הכל וביננו, אין יותר מדיי הבדל בין S80 99 ל-01'.

אבל, הסיכון שתפסידי כסף רב במכירה, או שתקני רכב שמצבו לא משהו הוא גדול מאוד ולא שווה לקחת את הסיכון הזה.

תמיד עדיף לקנות ולמכור פרטי.

את ההחלפה תעשי מם הסתם במגרש, וסוחר רכב שרואה בחורה "לא מבינה" מבחינתו הוא רואה זהב, הוא יכול לדחוף לך רכב בעייתי משהו בלי יותר מדיי בעיות.

מה גם שרוב הרכבים שנמצאים במגרשי רכב הם בעלי עבר מפופק.

תחשבי טוב מה הסיבה שלך להחלפה.

אם זה סתם להתקדם שנתיים קדימה בשנת דגם, תוותרי מראש, זה ממש שטותי, בשנים הללו זה כבר לא משנה אם הרכב צעיר או זקן בשנה לפה שנה חשם המצב שלו זה הדבר היחידי שקובע, ואם הרכב שלך במצב טוב תשארי איתו.

פורסם

+1

הרבה אנשים רצים לשדרג מכוניות בלי בכלל דעת למה. ממליץ לשבת ולשקול צרכים\תקציבים ולגבש עמדה.

את ההחלפה תעשי מן הסתם במגרש, וסוחר רכב שרואה בחורה "לא מבינה" מבחינתו הוא רואה זהב, הוא יכול לדחוף לך רכב בעייתי משהו בלי יותר מדיי בעיות.

תחליט :lol:

פורסם

הומלץ לי על ידי המוסכניק.

הרכב שקניתי עשה 225 אלף קילומטר- ובחצי שנה האחרונה עובר יותר מידי טיפולים (די יקרים..)

נכון שיש להשקיע בשנתונים האילו אבל מאחר ואני נוסעת איתו די הרבה זה משמעותי לי שהרכב יהיה תקין. לכן הומלץ לי לחשוב על החלפה.

אני לא מחפשת שיהיה לזה שוק כי הרי קונה יותר בזול ....מאחר וזה וולוו ...

תודה על ההמלצה לא לעבוד עם מגרשי טרייד אין- כי באמת לא ידעתי מה זה אומר ויש סיכוי רב וגדול שיעבדו עלי .

תודה לכם ידידי וימים מאושרים!!

הדס

פורסם

תחליט :lol:

הרכב הוא בעייתי, לדחוף אותו ללקוח שלא מבין זה הליך נטול בעיות.

בנוגע להדס - למה דווקא וולבו?

אולי נוכל להמליץ לך על משהו אחר?

ה-S80 רכב טוב, אך יש טובות ממנה.

ד"א, עצם זה שקנית מראש רכב עם 225K ק"מ היית צריכה לקחת בחשבון שלא מעט בעיות יצוצו.

ייתכן מאוד ואחרי שעשית את היישור קו הנדרש תזכי למעט שקט מהרכב עכשיו.

שוב, זה נכון גם שה-S-80 היותר חדשות מעט יותר אמינות, אבל צריך למצוא אחת שמורה, וזה לא בטוח שתמצאי במגרשי רכב.

ואם כבר וולבו, לדעתי תחשבי בכיוון של ה-S60.

פורסם
הרכב הוא בעייתי, לדחוף אותו ללקוח שלא מבין זה הליך נטול בעיות.

בנוגע להדס - למה דווקא וולבו?

אולי נוכל להמליץ לך על משהו אחר?

ה-S80 רכב טוב, אך יש טובות ממנה.

ד"א, עצם זה שקנית מראש רכב עם 225K ק"מ היית צריכה לקחת בחשבון שלא מעט בעיות יצוצו.

ייתכן מאוד ואחרי שעשית את היישור קו הנדרש תזכי למעט שקט מהרכב עכשיו.

שוב, זה נכון גם שה-S-80 היותר חדשות מעט יותר אמינות, אבל צריך למצוא אחת שמורה, וזה לא בטוח שתמצאי במגרשי רכב.

ואם כבר וולבו, לדעתי תחשבי בכיוון של ה-S60.

איך אתה הבנת שהיא קנתה את הרכב עם 225 אלף, יכול להיות שהיא קנתה אותו עם 180/190 והיום הוא על 225 אלף...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

מצד אחד את אומרת שהרכב במצב מצויין,

ומצד שני שהוא דורש הרבה טיפולים.

במידה והוא כבר טופל אצלך, מדוע למכור?

בכל מקרה, מודל 01 זהה ל-99 מלבד השנתון.

הדגמים החדשים יותר נכנסו כמדומני ב-2003.

בכל מקרה, האמינות של הרכבים הללו תלויה בספק כלשהו,

להבדיל מהוולוו-ים שקדמו לה.

מצד אחד ניתן לשמוע על אקזמפלרים אמינים מאוד, ומאידך על כאלו שלא.

הדגמים שנחשבים ליותר בעייתיים הם דגמי הטורבו,

כנראה מפאת הכוח הרב, ידוע כבעל בעיות בגיר,

ובנוסף גם באלקטרוניקה ובמגדשים.

עם זאת, לא פעם שמעתי על בעלי S80 שמרוצים מרכבם.

כנראה שזה תלוי ברכב הספציפי.

קשה למצוא אחת שמורה (במיוחד בדגמים היקרים יותר),

אך אלו על אלו שבאמת שמורים מבקשים מחיר גבוה יותר ממחיר השוק הממוצע,

ושווה לשלם אותו, מפני שהתמורה מעולה ביחס למחיר השוק המגוחך.

בכל מקרה - במידה ואת לא מחפשת לחרוך אספלט,

חפשי לך דגם 2400 לא מוגדש.

לא יהיה טיל כמו בדגם ה-T6,

אבל פוטנציאל האמינות אמור להיות גבוה יותר מפאת המחסור בטורבו-ים,

וגם ההספק הנמוך יותר.

כמו כן, ניתן להשיג בקלות יותר רכבים שמורים מדגם ה-2400 סמ"ק.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

הוולוו שלי s-8- מנוע 3000 לא טורבו (לא t6 ).

ואגב - ה- 225 אלף קילומטר - ניקנתה בפחות-אבל אני בשנה האחרונה נוהגת בה מרחקים והרבה .

מאז ומתמיד היתה לי וולוו-אוהבת את הנוחות- אוהבת את הרגשת הביטחון...

לא מעניין אותי צריכת דלק ונכון- אולי זאת טעות אבל זה הדבר שבו אני לא מוכנה להתפשר- הרגשת ביטחון בנהיגה.

וברור לי שאם רכב אחר- הוא חייב לתת לי את הרגשת הביטחון לפחות כמו בוולוו .מה עוד שמבחינת מחיר אני מקבלת תמורה מעולה . קונה יותר בזול-מוכרת בזול ויש לי מכונית חזקה...

חשבתי למכור ולעלות בשנתון רק מבחינת הקילומטרז.ולכן-שהמליצו לי על טרייד אין- נילחצתי. מעולם לא רכשתי רכב דרך טרייד אין ולא מבינה בזה

תודה לכולכם על התשובות- החכמתי והשכלתי:-)

פורסם

האם תוכלי לספר לנו כמה באמת עולים כל החלקים היקרים הללו?

ו MOSHE, ראיתי שאתה מוכר, למה !!!!! ( בסה"כ גאנט! )

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

מוכר כי נמאס לי שעל כל חלק קטן אני צריך לשפוך מלא כסף וזה כסף שאני לא יראה לעולם... חשבתי על לשפץ אותה (מושבי עור וכו') אך הבנתי שימאס לי בסוף כי כל פעם בעיה אחרת (שעון מהירות שלא עובד, דלתות שלא נפתחות בנעילה המרכזית ואבא שלי שהוא חשמלאי מוסמך בדק ומצא שלסדר את זה צריך לפרק דלת שלמה, אזעקה שעובדת "חצי", איטיות שכבר גובלת בשערוריה (אמנם במהירויות ביינים -גבוהות היא חזקה אך אני נוסע בעיקר בעיר, לא מהנה לי לנסיעה בכלל, שלא נדבר על צריכת הדלק)\ אני חושב על מאזדה 3 2.0

פורסם

לא פלא עם שעון מהירות שלא עובד בטח תרגיש שהרכב איטי :lol:.

וברצינות, סביר שסנסור המהירות שממוקם על הדיפרנציאל תקול, גם לי עשה בעיות עקב רטיבות (תבדוק את החוטים).

נעילה מרכזית בכל רכב יש צורך לפרק את הדלת.

בנוגע לאיטיות הטורבו לא נכנס לפעולה במהירויות כאלו ופה הבעיה.

אני דווקא מרוצה משלי, נכון זה לא מטוס (110 כ"ס על טון וחצי) אבל לרכב יש נוכחות, למרות שבשכונה שלי יש רכבים חדשים (ליסינג בעיקר) הוולוו משנת 1991 נראית כמו רכב יוקרה לעומתם ועולה עשירית ממחירם.

יש אצלי גם מאוורר רדיאטור מכני כך שאני קצת מושך הילוך נשמעת נהמה שגורמת לאנשים לחשוב שמדובר במנוע בשרני. (איזה V6).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...