Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה. יפה באמת. כולם מגיעים. כאשר אני משלים שעות אחרי שבוע מטורף.

נפגש מפגש הבא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

פעם ראשונה שלי במפגש של האודיו מאד נהנהתי היה ממש כייף מערכות ממש מטורפות בהצלחה לכולם בעזרתת ה' פעם הבאה נראה את המערת שליייייייייייי.......

פורסם
אה את המערת שליייייייייייי.......

נפלת לבור עמוק?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מפגש ראשון שלי, הגעתי עם שני חברים היה נחמד מאוד, הסאב ההוא מהמאזדה 2 עשה לי חור במצח.

פורסם

היה מפגש נחמד. פעם ראשונה סה"כ ואפילו הגעתי שניה אחרי רוני.

lanosforce יש לך סאונד חלומי ברכב. הלוואי עליי.

אליקו, אני עוד כמה חודשים בווגאס שוב, מבטיח לצלם לך את המפעל של FI. וכמובן את התצוגה ואת הרכב תצוגה שלהם שאגב הם מחליפים אותו לעתים תכופות משחשבתי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

איזה באסה!! תכננתי להגיע אבל לא התעוררתי...(17 שעות שינה דרך אגב... ככה זה אחרי שבוע עבודה קשה :roll:)

מקווה שהמפשג הבא יהיה בקרוב ואני אוכל להגיע!!

פורסם

עוד מפגש מוצלח מבית היוצר של "CARSFORUM"

חוץ מאלה שהישתוללו שם קצת עם הגולף השחורה {זה לא מיפגשי רייסים למיניהם}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

או לפחות אם כבר גולף אז GTI :-)

אבל זו לא הנקודה במיפגש אודיו אנחנו מיתעסקים ומדברים אודיו {חיים אודיו נושמים אודיו חולמים אודיו וכו'}. אבל לא עושים שטויות כמו רייסים או נפצים למיניהם זה לא הסוג שלהמיפגשים האלה. מילא להשמיע מערכות לא משנה אם זה בעוצמה חזקה או נמוכה זה עדיין קשור לנושא שלנו

עריכה;אולי יש אחד שהישתולל קצת וקפץ מעל מכוניות {אולי יש אולימפיידה בקרוב אז עושים אימונים בכל זמן ומצב}

::FEEL THE {XS} power::

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...