Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני 3 חודשים הזמנתי כרטיס טיסה לחברה שלי מת"א לספרד, כאשר ביצעתי את ההזמנה המחיר היה 480$ , לאחר שהתקשרתי נאמר לי שזה רק המחיר למחלקת תיירים וזה נגמר מזמן - לשאלתי למה הם ממשיכים לפרסם היה "כדי למשוך לקוחות" לבסוף סיכמנו על מחיר של 678$ בתאריך אחר כי זה הכי זול שהיה.

את הכסף כמובן גבו מיד דרך כרטיס האשראי.

לאחר חודש לערך נוצרה בעיה, ונאלצתי לבטל את הכרטיס, התקשרתי ב 22 למאי, וביקשתי לבטל את הכרטיס, נאמר לי שאין בעיה, זה יעלה לי 160$ (:shock::-(), בלעתי את הצפרדע ואמרתי בסדר. לאחר מכן הוסיף הבחור שטיפל בי (שאותו היה בלתי אפשרי להשיג ואף אחד אחר לא מטפל בפניה שלי חוץ ממנו, כך שהגענו למצב שנאלצתי לרדוף אחריו בפלאפון שלו !) שמכיון שעברנו את תאריך ה 15 לחודש, אוכל לקבל את הכסף רק לאחר ה 15 לחודש הבא, כיון שזה התאריך שהם מתקזזים עם חברות התעופה. - אמרתי אין בעיה, אמרת אמרת.

שלחתי לאחר כמה דקות מייל שמאשר את ידיעתי על 160$ הורדה וחשבתי לתומי שפה סיימתי - טעות.

אחרי כמה ימים רציתי להיות בטוח שהוא קיבל את המייל ושהכל בסדר, ושלחתי לו מייל "האם הכל בסדר והאם קיבלת את המייל שלי על הביטול" - לא נענתי, גם לא למייל השני וגם לא לשלישי (מדובר במייל שהבחור עובד איתו, וכל העסק עובר דרכו. כל מי שמתעסק עם אימייל יודע שאין אפשרות לפספס מיילים)

שוב נאלצתי לרדוף אחריו בפלאפון והוא אמר שהכל בסדר ושאני לא אדאג.

ב 17 ליוני התקשרתי לשאול באיזו צורה אני מקבל את הכסף, ופתאום, נאמר לי שבכלל הכרטיס לא בוטל ואצטרך לחכות ל 15 ליולי כדי לקבל את כספי - למה , מדוע, איך, למה לא דיברו איתי, אבל אמרת יהיה בסדר, - כל אלה נענו ב "לא היה לי זמן - מצטער" ...........

מתאריך 22\5 עד לתאריך 17\6 לא היה לאדון זמן - אבל מה, באותו הרגע שהתקשרתי - תוך 2 דקות הוא עשה את זה - אז אני תוהה , אני לא לקוח מספיק חשוב כדי לבזבז 2 דקות עלי ? שגביתם את הכסף זה לקח פחות מ 2 דקות !!

ביקשתי לדבר עם מנהל, הבחור תקף אותי, אני הייתי כמובן בשוק, כי למיטב ידעתי המנהלים בד"כ אמורים לעזור ללקוחות , הוא אמר לי (השיחה אגב מוקלטת) "אם X לא הספיק לעשות את זה כנראה יש סיבה, אם הוא אומר שהאימיילים שלך לא הגיע כנראה יש לך בעיה באימייל תפנה לטכנאי מחשבים" (מיותר לציין שפה השלב שכמעט שברתי את הטלפון מרוב עצבים - בתור מנהל רשת במקצועי אני יודע מתי אימייל עבר ומתי לא)

ציינתי בפניו ש"אין לי זמן" זה לא תירוץ, ואני לקוח בדיוק כמו כולם , ובלה בלה בלה, לאחר דין ודברים הגענו למסקנה שמגיע לי בחזרה 1940 ש"ח וזה יגיע אלי בצורת צ'ק בעוד כשבוע.

חיכיתי שבוע, וחיכיתי עוד אחד.

לאחר שבועיים התקשרתי לשאול מה קורה עם הצ'ק, הבחור ענה שמשום מה הצ'ק עוד לא יצא והוא יבדוק, ושאחזור אליו (כן .. אני!!!) עוד שעה

חזרתי. מסתבר שהנהלת חשבונות שכחו ממני , כן כן , אני לא כזה חשוב כנראה. הובטח לי שהצ'ק יצא כבר למחרת.

היום - אחרי שבוע וקצת , אני מסתכל בחשבון הבנק, ורואה שהחזירו לי כסף לכרטיס האשראי - 1815 ש"ח. חישוב מהיר מראה שנלקח ממני 205$ במקום 160$ , וכל זאת אחרי כל התלאות שעברתי.

עכשיו יום שישי, כבר סגור, אאלץ לחכות ליום ראשון לשאול לאן נעלמו להם 50 דולר ולמה אני נאלץ להמשיך עם הטירטור העלוב הזה.

במידה והשיחה מוקלטת שבה נאמר לי שאקבל 1940 ש"ח, ובמידה וכמובן יש לי את כל האימיילים שנשלחו,

האם ניתן לתבוע את הסכום הקטן + ה-ר-ב-ה עוגמת נפש וטירטור בתביעות קטנות? אשמח לכל עצה. ותודה שהקשבתם.

פורסם

כן, יש לך את כל הזכות והעילה לתבוע. כמו כן, יש לך שיחה מוקלטת אשר תעזור מאוד לסגירת תיק.

מה גם, שיש המון תביעות על דבירם בסגנון כזה שנלקח כסף במרמה (או לא), עוגמות נפש וכו', לפי דעתי, הסיכויים שלך גבוהים ביותר כנגדם.

פורסם

תבדוק הבדלי שער מטבע בין מועד ההזמנה, מועד בקשת הביטול, מועד הביטול בפועל, מועד הזיכוי ואם מצויין יחס שקל/דולר שונה בחוזה.

בגדול נראה לי שמנסים עליך את "שיטת מצליח". התישו אותך במשך חודש, בסוף קיבלת את רוב הכסף, ועכשיו כבר לא תבקש את ה50 דולר הנוספים האלו, שבשער הדולר הנוכחי הם כ150 ש"ח.

אישית, כבר בשלב בו היו רוצים ממני אקסטרה 200$ מהמחיר שהם פרסמו, הייתי אומר "תודה רבה ולהתראות".

כל הרמאויות מתחילות בדברים הקטנים (פרסום שגוי בכוונת תחילה) - וכמעט לעולם לא נגמרות שם (אי זיכוי במועד, זיכוי לא נכון וכו').

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ניתן בהחלט לתבוע- אך כתוב מכתב לרשת גוליבר המפרט את תלונתך וחכה לתשובה בכתב, לפעמים זה פשוט סוגר לך פינה כי הרבה פעמים הם מודים.

אם הם לא יטרחו לענות לך זה גם ישרת אותך בתביעה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תהיה מניאק ותבקש בחזרה את כל 205 הדולרים שגבו ממך רק בגלל עוגמת הנפש, ואל תזכיר להם את עניין הפרסום השגוי.

יום לפני המשפט כנס לאתר ותראה מה המחיר לכרטיס ותדפיס את העמוד עם כל פרטי הכרטיס והמחיר, תתקשר אליהם "להזמין כרטיס" תקליט שיחה ונסה לראות אם גם בפעם הזאת המחיר קפץ ושוב יגידו לך שזה כדי למשוך לקוחות.

במצב כזה, בית המשפט יפסוק לך גם 300 דולר רק על הפרסום המטעה שלהם ועל זה שמשכו אותך וגבו ממך תוספת 50 דולרים, ואם כלכך בא לך, אמון הציבור אוהבים מקרים כאלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש פתרון פשוט מאוד, והוא לא להזמין בגוליבר. השיטה שהם משתמשים בה של Bait and Switch (פתיון והחלפה), הוצאה מחוץ לחוק בארה"ב והגיע הזמן לעשות זאת גם בארץ.

ניסו לעשות לי את זה פעם אחת, שלחתי אותם לעזאזל והזמנתי במקום אחר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מצד אחד הם התחשבו בך ומצד שני הם דפקו אותך, לפי החוק מותר לצרכן לבטל עיסקה עד 14 יום, אתה ביטלת לאחר חודש זו התחשבות מצידם.

הם דפקו אותך בסכום הביטול, לפי חוק דמי ביטול הם או 5 אחוז מגובה העיסקה או 100 ש"ח, הנמוך מבינהם.

בקיצור אם תתבע אותם על גובה הזיכוי, הם מצידם יאמרו שהתחשבו בך מלכתחילה כשהסכימו בכלל לבטל.

לתשומת ליבך.

פורסם

מדובר בכרטיס טיסה, זה לא איזה נגן אמפי3 , בחוזה שחותמים כשרוכשים את הכרטיס רשום בדיוק כמה עלות הביטול, והם לא עשו לי שום טובה , ידעתי מראש שיעלה לי כסף לבטל את הכרטיס, ויותר מזה -מותר לי לבטל עד 24 שעות לפני הטיסה.

פורסם

מי אמר שהתקנון שלהם חוקי?

תקנונים של חברות זה לא תורה מסיני, יש הרבה חברות שכותבות בתקנון דברים מנוגדים לחוק ואז התקנון הופך ללא רלוונטי בכלל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בדיוק, אז לפני זה בדקתי את לשון החוק, ואז שניר אמר שהיה חוזה כי "זה לא אמפי3", אז בדקתי את התקנון של חברת גוליבר ואז ראיתי שזה דומה ללשון החוק.

פורסם

התקנון של החברה הוא בגדר חוזה אחיד, ולכן קיימת גם אפשרות ה"סעיף המקפח" (סעיף לא הוגן בחוזה שהינו קבוע ולא ניתן למיקוח). גם אם יכתבו בחוזה שאתה חייב לנקות למנכ"ל הרשת את האוטו כל שבוע אם אתה מבטל, זה ממש לא אומר שהסעיף מחזיק מים (תקנת הציבור וכיו"ב).

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...