Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי את הדף הזה באתר של חנות שאני מכיר ומעריך מאוד,

חשבתי לשתף אתכם במוצרים הללו.

אמנם מדובר (בגדול) על מוצרים לבית , אבל אני בטוח שעם כמה מודיפיקציות אפשר לארגן את המתחים כך שיתאימו לרכב.

אני מניח שפתרונות האוורור הללו יתאימו לכל מי שמתקין פלטות כפולות וכאלה או מגברים במקומות עם בעיית אוורור.

לידיעתכם.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לא חבל על הכסף ?

זוג מאווררים הכי פשוטים שעולים כמה שקלים עושים עבודה מצויינת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

במחיר של מערכות קירור אלה אתה יכול לבנות קונס אוויר ישר למגבר מקרבון פיבר:lol:.

תאכלס הדברים מאוד שימושים אך יקרים כי אפשר למוצא לזה פיתרון זול יותר סך הכול מאווררים וחשני חום.

פורסם

אין ספק שזה יקר מעט , החנות הזו מביאה ציוד ברמה גבוהה בלבד , חשבתי ששילוב של מאוורר טוב עם חיישן חום טוב למערכת טובה והתקנה מושקעת - הוא משהוא ששווה את הEXTRA כסף.

אחרי הכל , רשמתי שזו הצעה , להראות משהוא חדש לחברים בפורום - THAT'S IT..:wink:

תומר

פורסם

שמע,מישהו שמשקיע 200 אלף שקלים על רמקולים של מרידאן אז ברור שהוא ישקיע גם 900שקל על זוג מאוררים בפלסטיק.

ברכב אתה יכול לבנות מערכת מטורפת מעשירית הסכום הזה.

איזה הבדלים בין 2 העולמות רכב ובית (במחירים כמובן).

פורסם

לא צריך מרידאן, אני מסתפק בKlipsch RF-5 שלי בחדר

:wink:

בכל אופן , אני מניח שאולי זה מוגזם לחברים כאן , אבל בכל זאת - מוגש לשירותכם.

תומר.

פורסם

אתה יודע מה הכי קטע לדעתי..

נגיד איזה רמקול בבית אתה יכול להביא ב3500 אלף שקל? כלומר רמקול רצפתי או מדפי איכותי?

ועכשיו קח רכיבים של רכב למשל מורל סופרימו הסט תרכיב אותו בבית בתיבה מתוכננת ותפעיל אותו על מגבר איכותי מעניין יהיה ליראות את אותו רמקול ביתי מתקרב בכלל לאותה איכותי שבסך הכול עלת אותו כסף.

לדעתי סטריאו ביתי יכול לבלבל לפעמיים.

כותב בתור אחד שיש לו מורל MT-22 ומידים של מורל פולס בתיבות בבית ולא תאמינו איך שומעים ב600שקלים (תאמינו לי טוב יותר מוורפדיל ומפירלס:lol:).

פורסם

eddy,יכול להיות התקמצנתה על מערכת ביתית ובניתה לבד ממורל?:lol:סתתתם,שומעים בן זונה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

סתם שאלה אם כבר הנושא עלה, מאיפה אני משיג בדיוק חיישן חום כזה שיתאים לרכב?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

מחר אני מעלה לכם תמונות ראשוניות לבניה למאוורר כזה עם חיישני חום. יש לי את כל החומרים מאווררים, מאוורים עם ווסת, חיישני חום, הכל.

דברתי עם בחור שעובד אצלנו בחברה והוא יעזור לי לבנות מערכת אוורור בארגז (מאווררים קבועים + מאווררים שיופעלו רק ברמת טמפרטורה מסויימת "שאני לא יודע מהי בינתיים").

פורסם

ליפני שבוע שמתי 2 מאוורים של 12 ס"מ מאוד חזקים עם חיישן חום עושים תעבודה טוב מאוד

שמתי עליהם גם 4 לדים שיראה יפה

2 עלו לי 60 או 70 שקל

כימעט בכול חנות מחשבים אפשר לימצוא את זה

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם
.

(מאווררים קבועים + מאווררים שיופעלו רק ברמת טמפרטורה מסויימת "שאני לא יודע מהי בינתיים").

לפי דעתי תקבע על 55

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אני לא הייתי שובר את הראש ומוותר על חיישן טמפרטורה. שהמאוור יעבוד כל עוד המגבר עובד. זה יכול רק להועיל.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אז בעצם אתה מציע לחבר אותו לכבל רמוט ולתת להם לעבוד כל הזמן ?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

זה מה שאני הייתי עושה (ואולי גם יעשה עבור הגנסיסים שמתחת למושבים אצלי).

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...