Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את האוטו חדש. מתחילת 2006 יש לי בעיות בהתחממות המנוע ואובדן מים. ב- 2006 החלפתי מנוע ורדיאטור. בנוסף, התקנתי מערכת קירור וקולר לגיר (שלא באה עם הדגם הזה). אך ההתחממות ואובדן המים המשיכו. אני גר בבת-ים ועובד בתל אביב ובנסיעות במישור החוף ובשפלה אין בעיית התחממות (אני מוסיף כשתי כוסות אנטי-פריז לחודש). אולם, בנסיעות השבועיות שלי לבני הגר בירושלים (בשעה 15:00), ולמרות עצירה של 20 דקות בשורש, אני מגיע לעיר עם מנוע מחומם (המחוג מגיע עד למחצית, או טיפה יותר, בין אצמע השעון לקו האדום) ויש אובדן מי קירור. החום עולה יותר בהאטות בתנועה ועולה ויורד בהמשך הנסיעה. לקראת נסיעתי חזרה אני מוסיף כליטר אנטי-פריז ומגיע הבייתה ללא התחממות או אובדן מים. כאשר אני מוסיף את המים, עם המנוע בפעולה, הם גולשים ויורדים עד שאני סוגר את המכסה של הרדיאטור.

שתי בדיקות בלחץ (שעתיים כל פעם) שנעשו ב- 2006 ובתחילת 2007 לא גילו נזילה ברדיאטור או בצנרת. לפני כחודש הייתה לי נזילת מים ריצנית בקטע של התרמוסטט, והחלפתי תרמוסטט, בית תרמוסטט ראשי, מכסה עליון וצינור אחורי - אך בעיית ההתחממות ואובדן המים ממשיכה. המוסכניק שלי מציע להתקין פאן נוסף (שני) שיגביר את הקירור. הבן שלי חושב שזב בעייה קטנה בראש המנוע ושלא כדאי לתקן אותה.

אודה לכם על עצתכם.

shrag

פורסם

בסוגייה זו דנו חברי ואנוכי בפורום זה , אני מציע לך בצע חיפוש בנושא " מנוע מתחמם" .

בקיצור : מומלץ לבדוק המצאות של CO2 במיים בעזרת מכשיר מיוחד . כך תידע אם מדובר בבעייה מראש המנוע.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

איזה לופה גדולה המוסכניק עשה ואת הבדיקה החשובה והקצרה לא ביצע . כמו לנסוע לאילת דרך כביש טבריה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לעניות דעתי, הנתונים מצביעים על בעיה באטם ראש המנוע, בצע בדיקה בפקק מילוי השמן, אם מופיע בו כתם לבנבן, אז יש פריצה של האטם. אם לא, כשהרכב קר וכבוי, פתח את מכסה הרדיאטור, ותניע, אם קופצים מים, סימן שיש בעיה בראש.

או בקיצור, גש למוסך שיעסה בדיקת קומפרסיה , וקומפרסיה "הפוכה".

אגב, בעיה מוכרת בדגם הזה, אטם ראש רגיש מהרגיל.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
לעניות דעתי, הנתונים מצביעים על בעיה באטם ראש המנוע, בצע בדיקה בפקק מילוי השמן, אם מופיע בו כתם לבנבן, אז יש פריצה של האטם. אם לא, כשהרכב קר וכבוי, פתח את מכסה הרדיאטור, ותניע, אם קופצים מים, סימן שיש בעיה בראש.

או בקיצור, גש למוסך שיעשה בדיקת קומפרסיה , וקומפרסיה "הפוכה".

אגב, בעיה מוכרת בדגם הזה, אטם ראש רגיש מהרגיל.

הייתי חייב לתקן אותי, זה קורה מדי פעם.:cry:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...