Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מראש האשכול הזה שייך גם לייעוץ ברכישה וגם למידע טכני, להערכתי..)

ובכן.

אחרי זמן רב של מחשבות, חשבתי להחליף רכב. חיפשתי חיפשתי וחיפשתי עוד, ומאד מאד קשה למצוא רכב (בסכום של כ30 אלף) שישיחזר את התחושה של הוולקן, באותו איזון שבו הוא קיים בוולקן.

היחידות שנותרו כאופציות הן 306 על גרסאותיהן החזקות, וולקנים או 16V חדשות יותר ו.. זהו בערך.

למרות ששמתי עיני על קסארות מהדגמים החזקים יותר..

בכל מקרה.

הפרויקט של פידג'ין מעלה את האפשרות לשפר את הרכב הקיים.

אולי להתחיל קצת פחות בבחוץ ויותר בבפנים. מתלים, צנרת, חשמל וכו' וכו'.

שאלתי היא כזו:

בתקציב 30 לרכישה או 20 לשיפוץ.

כשתשתית השיפוץ היא וולקן 1900 על מנועו המקורי, עם 230,000 ק"מ, נוסעת מצוין ומתוחזקת היטב.

שהדברים לשיפוץ בה (פנימית) הם מנוע בבוא העת, בולמים, בלמים וכיו"ב.

חיצונית - עבודת פחחות מלאה, על רכב שעבר התעללות ע"י בעלים קודמים והגדלה ל15".

אשמח לדעה, האם נכון לשפץ, או נכון להשתדרג.

אחרי הכל, גם אם הרכב יהיה אצלי עוד 5 שנים - זו עדיין וולקן 92.

עדיין שלדה בת 16, על כל חיזוק ופחחות שתהיה

והיא עדיין תרגיש, תיסע ותתנהג כמו רכב שהיה חזק יחסית, פעם, כשיצא מהמפעל, כשהיה לי רשיון למכונית על שלט.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

לדעתי אין תשובה נכונה או חד משמעית לשאלה ששאלת.

אתה צריך לשאול את עצמך למה אתה רוצה להחליף רכב (בטיחות/חיסכון בדלק/אמינות/סתם בא לך לגוון עם אוטו חדש יותר).

יש מעט מאוד רכבים אם בכלל שנותנים תמורה לסכום מגוכח של 10K כמו ZX (במיוחד כשמדובר בוולקן).

אני יודע שהZX שלי תישאר אצלי עד סופה לכשיגיע. מכיוון שבכסף שאני אמכור אותה אני לא אקנה שום דבר טוב יותר,וגם אם אני אוסיף עליה עוד 20K,ההתקדמות לא תיהיה משמעותית בתכונות שמעניינות אותי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני את דעתי נתתי, לשחזר את הוולקן הנוכחית, שהיא במצב לא רע בכלל.

אגב, אני לא מסכים איתך שהבעלים הקודם התעלל ברכב מבחינה כלשהי, סה"כ אוטו בן 16 והוא נראה לא רע בשביל הגיל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

דלתא - זה נכון ולא נכון.

הוצאה של כ35-40 יכולה להניב 306 חזקה יותר ומהנה לא פחות, שתהיה זקוקה לפחות שיפורים ובאופן כללי מצבה, כנראה, יהיה חדש יותר.

תחזוקה שוטפת להערכתי תהיה דומה מאד. (כ8K בשנה)

אור, הוא נראה לא רע כי עשיתי פחחות למכסה המנוע, דלת נוסע ודלת אחורית צד נוסע והוחלפו כנף צד נוסע וטמבון קדמי והוחזרו פנסי הערפל.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

היי, אם אתה שוקל ללכת לכיון טורבו, תחקור מעט לעומק, הבנתי שיש בעיות עם הרכבים שהוסבו, מבחינת אמינות וחלפים לאחר השיפורים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...