Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד מכונית אחת ....

לא בדיוק יוקרה.. אבל אני מאוד מאוהב בה לאחרונה...

אלפא 156 מודל 97 .. גיר ידני מנוע 2000TI המחירון שלה זה 50 אלף (בטוח אפשרי להוריד מהמחירון ברכב מסוג זה )

אין דבר כזה 156 שנת 97 בארץ, זה סטייה של לוי יצחק .

לעומת זאת, יש סאב 900 קבריו בידיעות

אם זו סטייה .. אז מודל 98 יכולים להוריד את המחיר עד קרוב ל 50 אלף .. למכוניות ללו אין שוק .. במיוחד שהן ידניות ..

הסאאב 900 קבריו ממש מדהימה .. .. סתם לידע.. האם הוא כתב את המחיר ( אין מצב שאלך לחפש עיתון בלילה :) )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
עוד מכונית אחת ....

לא בדיוק יוקרה.. אבל אני מאוד מאוהב בה לאחרונה...

אלפא 156 מודל 97 .. גיר ידני מנוע 2000TI המחירון שלה זה 50 אלף (בטוח אפשרי להוריד מהמחירון ברכב מסוג זה )

אין דבר כזה 156 שנת 97 בארץ, זה סטייה של לוי יצחק .

לעומת זאת, יש סאב 900 קבריו בידיעות

אם זו סטייה .. אז מודל 98 יכולים להוריד את המחיר עד קרוב ל 50 אלף .. למכוניות ללו אין שוק .. במיוחד שהן ידניות ..

הסאאב 900 קבריו ממש מדהימה .. .. סתם לידע.. האם הוא כתב את המחיר ( אין מצב שאלך לחפש עיתון בלילה :) )

תתפלא, 156 ידנית שנת 98 תיחטף כמו סופגנייה טרייה בת"א ביום כיפור .

במחיר של 64K , זה פחות או יותר אחת הקניות הטובות בשוק, אבל מספרן קטן מאוד ולמצוא אחת כזו זה לא קל.

בקשר לסאב :

http://luach.ynet.co.il/levad.asp?z=c&tz=usedcar&nkotcd=573661

וואלה, אם לא היה לי אוטו הייתי חושב על זה , אולי הוא ירצה החלפה ? :wink:

אם יש פרטים מעניינים, אתה מוזמן לרשום אותם כאן.

פורסם

לנצ'יה קאפה 96 מנוע 2000 אוטומטית מחירון: 48K. בטח ניתן לקנות בפחות.

אם אתה מחפש קצת יותר כוח אז עם מנוע 3000 V6 המחירון הוא 54K (שנת 96). גם פה יהיה ניתן, כנראה, להוריד במחיר.

פורסם
וואלה, אם לא היה לי אוטו הייתי חושב על זה , אולי הוא ירצה החלפה ?

אם יש פרטים מעניינים, אתה מוזמן לרשום אותם כאן.

אוקיי פרטים שמצאתי במגזין ROAD&TRACK ישן אבל בדיוק בשנה המבוקשת :)

סאאב 900 SE TURBO CONV (כולם טורבו כידוע לך - ואין גרסת AERO קבריולט )

engine type - I-4t

horsepower -185

0-60 mph :

6.9 sec

quarter mile : 15/4 sec

top speed : 131 MPH

braking from 60 mph :

126

braking from 80 mph :

220

SKIDPAD :

0.79

slalom :

61 mph -------- אם מישהו יודע מה הנתון הזה בדיוק אשמח גם להסבר קצר

לשם השוואה ליציבות למשל (SKIADPAD ) היא עולה על ה C280 SPORT של בינז וגם על ה E320 וה E420 ... עולה על הבימר 328 על ה 540 ועל ה 850CI ... יש לה נתון זהה לזה של ה A6 QUATTRO .. (כל ההשוואות הן למכוניות מאותם שנים +שנה /שנתיים)

בבלימה היא נחשבת לאחת הטובות ביותר אפילו נגד מכוניות ספורט של ממש ! - עם מכוניות יוקרה וכאלה אין בכלל מה להשוות הנתונים שלהם ממש ירודים בהשוואה אליה .. אבל ה VIPER RT/10 משנת 95 עוצרת מ 80 ב 232 !! ופירארי 456 GT עוצרת ב 219 ! נתון קרוב מאוד לזה של הסאאב ...

אגב זו לא הגרסה החזקה של הסאאב !! ה AERO :twisted::twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

עוד כמה אופציות די שפויות הן פיגו 605 שהיא מכונית יוקרה לכל דבר ונוחה רצח

לאנציה תמה שגם היא מכונית מאד מפנקת

ואני בטוח יחשוב על עוד ואכתוב אותן

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני נהג חדש , נוהג פחות משנה, יש לי פונטיאק סנבירד , מנוע 2000גיר של 3 הילוכים קדימה , 1 אחורה...

ואני מרוצה מהאוטו , יש לי הרבה חברים עם יפאנומטיות , כולם , או לפחות רובם קיבלו בראש עד 140 - 150 ומהמקום , בגלגול זה אונס!

זה לא אוטו שלוחצים איתו , הוא לא צורך בכלל הרבה דלק, הוא שותה בוא נגיד כמו גלאנט רגילה אם לא לוחצים..

אוטו שאפשר ליקרוא לו אוטו , ולא כמו איזה יפנית , שהכל שם זה פלאסטיקים שרועדים ומקרשקשים . אחי , יצא לי לעבור כמה דפיקות עם האוטו הזה , (אם זה עמודים , פח לפח ) אין לאוטו סימן של מעיכה!! פח חזק כמו לא יודע מה , נוח מאוד לנהיגה , גיר חמוד , וכמו שאורן אמר, הגה כוח כמו חמאה , מסובב אותו עם אצבע, כמו שאמרתי זה לא אוטו לסיעה ספורטיבית , הוא לא מתיימר להיות אחד כזאת , זה אוטו לנוחות נטו!

מאוד שווה תמחירון לשו , (28)

בקיצור , אוטו שנותן ערך לכסף!!

יוצא לריס?

• תוכן חדש...