Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע למה החלטתי לחפש רכבים לפי מחיר ולא לפי שנה או חברה...

גיליתי שאם אני משקיע 50 אלף שקל אני יכול למצוא מכוניות יוקרה מ- 94 ואפילו מ- 98 כמו קדילאק ופוניאק סנברד (סתם דוגמאות)

השאלה שלי היא אם שווה לאחד כמוני שלא נוסע הרבה. לקנות מכונית עם מושבים יותר טובים ממה שיש לי בבית?

האם בהכרח הביטוח יותר יקר

כמה דלק הם לוקחות

וסתם טיפים כי אני לא מבין כלום במכוניות חוץ מהמיצובישי שהיתה לי :)

תודה מראש

אסף

פורסם

קודם כל תודה על כל התשובות

אבל השאלה היתה יותר כללית... כמו שאתם רואים אני לא מבין כל כך ברכבים. ומה שאני צריך זה לדעת אם יש לי בכלל סיכוי להחזיק מכונית ברמה גבוהה... (אני אנסה שוב עם שתי מכוניות שאולי הם נחשבות יוקרתיות:

ביואיק לה סייבר

קדילאק STS

כמה עולים הביטוחים

האם צריך לבקר הרבה במוסך

והאם תיקונים הם יקרים?

(ועוד שאלה בשביל ללמוד יש מצב שמכונית עם נפח מנוע גדול לא תזלול דלק?)

תודה

אסף

פורסם

אפשר למצוא רכבים גדולים ויקרים במחירים יחסית שפויים, אבל!

חלפים במידה ותצטרך יהיו יקרים מאוד, טסט יקר, ביטוח יקר. אם יש לך כסף לכל אלו זו יכולה להיות אופציה נחמדה.

אני מעולם לא נהגתי בסאנבירד אבל קראתי עליו דברים :? .

רח בחשבון גם צריכת דלק גבוהה.

אופציות נוספות יכולות להיות הלאנצ'יה קאפה, או אלפא 164.

פורסם

תודה על העצה

איפשהוא בפנים ידעתי שזו התשובה

אבל נהנתי מהאשליה כל היא נמשכה

עכשיו צריך להתחיל לחסוך :)

פורסם

מה עם קסדוס 9 ?

אחלה רכב לפי דעתי. רכב מנהלים מפנק, מנוע 2500, וגם עומד בתקציב.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

במחיר כזה רק סאאב מספקת את הסחורה ...

מודל 97 כל הנוחות יציבות מחיר זול .. והכל ..

אבל ביטוח יקר ... חלקים עם מחירים בעננים .. ומאוד קשים לטיפול (מוסכים לא מכירים ) ..

בכל מקרה .. זה לא בשבילך :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אבל ביטוח יקר ... חלקים עם מחירים בעננים .. ומאוד קשים לטיפול (מוסכים לא מכירים ) ..

דווקא שמעתי על אחת עם שאסי במחיר התאבדות לא ? :oops:

פורסם

דווקא שמעתי על אחת עם שאסי במחיר התאבדות לא ? :oops:

דווקא מחיר הקניה של הסאאב (המשומשת ולא חדשה ) מאוד נמוך יחסית לאיכות שאתה מקבל ..

אבל האחזקה שלה רצח !.. מכונית פאר לעל דבר !

למשל מודל 98 מנוע 2000 טורבו המחירון שלה 65 אלף ... אתה יכול לקנות אותו ב 55 בלי בעיות !!! אין למכונית זו שוק ... והמכונית איכותית במיוחד ... ומפנקתעד איןסוף :)

אם זה בדגמי 9000 אז מודל 96 עולה הרבה פחות ! 35 אלף ואתה לוקח מכונית בלי בעיות!

מילת המפתח פה היא אחזקה !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

יש הרבה אופציות במחיר הזה (ואת הרוב הזכירו פה כבר):

מאזדה קסדוס, סאאב למינהם, אופל אומגה, קאדילאק, אמריקאיות למינהם ...

המחיר קניה שלהם נמוך ומפתה בגלל שוק חלש, התמורה בכל המכוניות הנ"ל גבוה מאוד וממש מצחיק שבמחיר של אומגה שנת 97/קאדילאק STS שנת 95 וכו' מחושמלות ומאובזרות אתה קונה קורולה שנת 97 ברמת אבזור של חברת ליסינג/השכרה ...

אז איפה המכשול??? האחזקה של כל הרכבים האלה פשוט רוצחת, חלק מהמוסכים לא מיומנים מספיק לטפל ברוב הבעיות הרציניות, מכיוון שכמעט כל המכוניות מלאות בחישמולים ואבזור יש הרבה בעיות חשמל וכל מני פטנטים שפשוט מתבטאים בעלות תקון שערוריתית.

הביטוח דיי יקר, אבל עדיין לא משהו מטורף (במיוחד אם מדובר בנהג לא חדש/צעיר עם עבר נקי מתאונות).

בקשר לדלק, אני לא יודע לגבי אמריקאיות אבל אם כרגע אתה נוסע על רכב בעל מנוע 4 צלינדרים רגיל (כלומר לא ספורטיבי) אז תרגיש הבדל ענק בצריכת דלק לעומת מנועי ה-6 צלינדרים ומעלה שבאים ברוב המכוניות שמוזכרות הנ"ל. אם נגיד רכב 4 צלינדרים ממוצע צורך 1:12 אז רכב יוקרה ממוצע יצרוך 1:8, שים לב שמדובר פה בנסיעה רגועה בתוך העיר (כי ציינת שרוב הנסיעות שלך קצרות).

אז העצה שלי היא לפנק את עצמך באיזה רכב מהרשימה הנ"ל אך ורק אם יש לך הרבה כסף בצד לתיקונים ...

כתור אחד שנהג תקופה לא קצרה ברכב יוקרה מאובזר מאוד (אופל אומגה) וכיום נוסע בקורולה מסריחה אני יכול להגיד לך מניסיון שזה הבדל של שמיים וארץ. כל מה שצריך זה לעשות סיבוב של 5 דקות ברכב יוקרה ואח"כ לחזור לקופסת שימורים הקטנה שלך בשביל להרגיש הכי טוב את ההבדל העצום. אבל כפי שציינתי מקודם, כאשר אתה נוסע על הרכב 5 דקות וכשאתה מסתכל במחירון הכל קורץ לך ואתה חושב שזה ממש שטויות להחזיק כזה רכב, אז תן לי להזהיר אותך מראש ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בסדרה הזו רכב מראשית שנות ה90 לא עולה הרבה..וזו בהחלט מכונית יוקרה...

אין יותר מדי חשמל כך שהאחזקה נסבלת...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

הייתי גם ממליץ אלפא 164 V6 24V 3000 סמ"ק.

עור ה"כ ח"ח נ"מ וכל הבלה הבלה...שמסביב רכב מאוד מאוד מפנק! וגם חזק ויציב.

שווה לבדוק נמכרות המון מתחת למחירון וישאר לך לפחות 15-18 אלף שקל בצד לטיפולים... :shock:

פורסם

עוד מכונית אחת ....

לא בדיוק יוקרה.. אבל אני מאוד מאוהב בה לאחרונה...

אלפא 156 מודל 97 .. גיר ידני מנוע 2000TI המחירון שלה זה 50 אלף (בטוח אפשרי להוריד מהמחירון ברכב מסוג זה )

Henry Miller

פורסם
עוד מכונית אחת ....

לא בדיוק יוקרה.. אבל אני מאוד מאוהב בה לאחרונה...

אלפא 156 מודל 97 .. גיר ידני מנוע 2000TI המחירון שלה זה 50 אלף (בטוח אפשרי להוריד מהמחירון ברכב מסוג זה )

אין דבר כזה 156 שנת 97 בארץ, זה סטייה של לוי יצחק .

לעומת זאת, יש סאב 900 קבריו בידיעות

• תוכן חדש...