Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיכל דלק לא נפתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שכתוב למטה יש לי 106XSi 93

בנוסף למליון ואחד תקלות שמתגלות כל פעם שאני חוזר הביתה (חייל) נוספה תקלה בפתיחת המיכסה של הדלק.. המפתח פשוט לא מסתובב... בנוסף להכל גם הנורת דלק כבר דולקת

השאלה שלי היא האם למישהו יש רעיון יצירתי לפתוח את המיכל בעתיד הקרוב משום שבראשון בבוקר אני חוזר לצבא ואני צריך את האוטו להיום בערב

פורסם

סליחה ! האם רק נדמה לי או שכל התגובות לשאלת הבחור היו מטומטמות למדיי !!

אם אתם לא יודעים אז עדיף להישאר בשקט ~ :evil:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
סליחה ! האם רק נדמה לי או שכל התגובות לשאלת הבחור היו מטומטמות למדיי !!

אם אתם לא יודעים אז עדיף להישאר בשקט ~ :evil:

אם כך.. שלך יצאה פה כרגע הכי מטומטמת שאפשר :), וחבל שלא השתמשת בעצה של עצמך ...

בכל אופן , תנסה אתה להיות תקוע בבית בגלל שהפקק של המיכל דלק לא יוצא לך......גם אתה תתעצבן ותשתמש באלימות ..

פורסם

מניסיון בדלת של הבית פשוט לקחו סבון (מהמרובעים הכחולים האלה של נקה 7 משהו) שיפשפו על המפתח כדי שישאר סבון עליו ואז זה משמש כחומר שימון למנעול.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מניסיון בדלת של הבית פשוט לקחו סבון (מהמרובעים הכחולים האלה של נקה 7 משהו) שיפשפו על המפתח כדי שישאר סבון עליו ואז זה משמש כחומר שימון למנעול.

אולי אפשר גם להשתמש בשמן?

תודה אני אנסה

פורסם
לא ניסיתי שמן, רק ידוע לי על סבון (אבל נסה WD40 אולי יעזור)

אני חושב שהת'רד הזה הולך לכיוונים שאנחנו לא רוצים שאליהם הוא יגיע.... :wink::twisted:

:-)

פורסם
לא ניסיתי שמן, רק ידוע לי על סבון (אבל נסה WD40 אולי יעזור)

אני חושב שהת'רד הזה הולך לכיוונים שאנחנו לא רוצים שאליהם הוא יגיע.... :wink::twisted:

חשוב רק לנקוט בכללי הבטיחות הנכונים כשעובדים על הרכב :!:

נא לא לעבוד על האוטו בקרבת טורקים, אם אין ברירה , אז לנסות לא להפיל את הסבון,

אם בכל זאת הוא נופל, אז לא להרים 8)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה מצפה שאני אגיד כן? והאמת לא התכוונתי לטורקים אלא לכל הנאמר בכללי כולל אריאל, מה שלא אומרים בפורום הזה מתקשר בסוף לסקס בצורה כזאת או אחרת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה על העזרה בסוף זה היה הרבה יותר קל ממה שחשבתי... רק שימנתי קצת עם שמן נשקים

(7 דקות שמנ"ש על הרכב, 7 דקות זוז!)

• תוכן חדש...