Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים !

ברשותי פיג'ו 206XS 2002 ואני מעוניין להתקין צנרת זרימה חופשית.

אחרי קריאה במאמר על הנושא ברצוני לדעת מהו קוטר הצינור שדרוש לאותו מנוע??

rafi

פורסם

במנוע סטנדרטי או קרוב לסטנדרטי אין טעם לשנות את הקוטר המקורי של הצנרת (2" במקרה שלך), לא רק שזה לא יתן כח - זה גם יכול לגרום להפסד של כח.

אם הצנרת שלך תקינה, עדיף להשקיע את הכסף בהחלפה של סעפת הפליטה.

פורסם

אני חושב שסעפת פליטה עולה "קצת" יותר מדוד אחורי.

לפותח השירשור - מה התקציב שלך?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אהלן YRIN ו FIZBAN...

התקציב שלי לא מוגבל מה שקורה כרגע זה שהדוד האמצעי נרקב מבפנים ובטסט בטוח שהרכב לא יעמוד בתקן זיהום האוויר.

אני רוצה להחליף אותו ואחרי הטסט לשדרג את כל מערכת הפליטה, מסעפת הפליטה, כמו שירין הזכיר ועד הדוד האחרון.

כמה שאלות:

1.האם קיים דוד אמצעי תחליפי (לא יודע אם לקרוא לזה ספורטיבי) שיבצע שינוי בתהליך הזרימה וגם יעבור טסט?

הדודים התחליפיים הרגילים נמכרים בסביבות 250 ש"ח.

2.ניתן להשיג ממיר קטליטי תחליפי ספורטבי??

rafi

פורסם

הדוד האמצעי לא אחראי על זיהום האויר. זה דוד משתיק שגם לא מגביל את זרימת האויר. הדוד האחורי והממיר הם אלו שמגבילים.

ניתן לרכוש ממיר ספורטיבי, זה גם עולה פחות מממיר רגיל, לדעתי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אם אתה מתכנן להחליף סעפת פליטה ולהרכיב ממיר ספורטיבי תדאג שההחלפה של הממיר תבוא אחרי ההחלפה של הסעפת (כי במקור הממיר יושב על הסעפת)

דרך אגב, יכול להיות שאני יכול לעזור לך בנוגע לדוד המרכזי - צריך להיות לי אחד בצד (כולל הצנרת)

אני אבדוק ובמידה וכן אשלח לך הודעה לפרטי

פורסם

YRIN ו fizban תודה על העצות...:-)

היכן ניתן לרכוש ממיר ספורטיבי ומה המחיר?מה המחיר לסעפת??

ירין אם ברשותך דוד אמצעי צור איתי קשר בפלא(אם יש לך)או בפרטי.(רפי מרחובות 206 כסופה).

rafi

פורסם

מחיר סעפת ל-106XS בערך 3500ש"ח, ל-206XS אני לא יודע אבל מניח שבסביבות אותו מחיר.

דוד יעלה עוד 1000ש"ח +-.

את כל זה אפשר לרכוש ולהתקין בסדנא לשיפור רכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה מאיזור הצפון, אני יכול להפנות אותך לסדנא לשיפור רכב. אני מניח שהם יוכלו להגיד לך את המחירים.

צור קשר בפרטי ואני יתן לך טלפון של מנהל הסדנא.

לא ידוע לי המחיר של ממיר כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...