Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה גולף v5 2002

Wonka
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוב אז הגיע הזמן להיפרד מהרכב שלי לטובת רכב חדש יותר ופתוח יותר (קבריולט)

גולף v5 שנת 2002 הדגם של ה-170 כ"ס יד שנייה 78000 ק"מ צבע כסף .

הרכב שמור מאוד טופל רק במוסך צמפיון יש היסטורית טיפולים מלאה מתודלק רק בדלק 98 ,לעולם לא עישנו ברכב.

לרכב כמובן יש את כל התוספות שיש לדגם הנ"ל כמו גיר טיפטרוניק מושבי ריקארו דיפוני עץ בקרת אקלים פנסי ערפל מובנים בפנסים הקדמיים בנוסף יש גם גאנטים 17 מאושרים ברשיון (גאנטים של s 8 חלונות שחורים מאחורה פנסים שקופים ומערכת רצינית.

הרכב לא עבר תאונה לעולם (בהתחייבות) נמצא אצלי כבר 4 שנים הבעלים הקודמים הייתה אישה בת 60.

לרכב יש שריטות ושיפשופים קלים מחנייות (אני גר בת"א).

אפשר לראות את הרכב כמעט בכל שעה בתיאום מראש אני נמצא באיזור המרכז (ת"א , רמת גן, גבעתיים).

מס טלפון- 0507820708

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

הרכב קיבל לפני מספר ימים מצבר חדש של חברת varta מצבר של 60 אמפר ו20 חודשי אחריות.

לרכב יש טסט ל10 חודשים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער לכל אלו שלא חזרתי אליהם פשוט אני בתקופת מבחנים ולא היה לי זמן להתעסק עם המכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...