Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן מקווה שאכן שומעים טוב...קצת מעצבן שחבר פורום אומר שהוא יד ראשונה והסאב לא עבר תיקון ובסוף מתברר לי שכן...

למרות ש 300 שקל זה לא סכום לסאב כזה. אבל עדיין אם היה אומר לי שהסאב עבר תיקון הייתי חושב פעמיים. קיצר מקווה שישמעו טוב :) אני מחבר אותו היום. תודה רבה למגיבים!

פורסם

אני חושב שראוי שתפרסם את שמו כדי שנדע ממי להזהר (לפחות השם שלו בפורום)

אני חושב שכדאי שתיידע את חבר הפורום הוותיק שאתה הולך לפרסם את שמו טרם הפרסום על מנת לתת לו זכות להגן על שמו.

אתה יכול לקחת את הסאב למעבדה ויגידו לך שם בוודאות אם הסאב עבר תיקון וגם יבדקו את האיכות התיקון.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אני די בטוח שהסאב הזה תוקן בשני מקומות או שלפחות היה צריך לפתוח את ה"דאסט קאפ" (המרכז של הממברנה סה"כ נועד כדי לכסות נגד אבק.

כשיצרן מוציא רמקול בד"כ לא רואים לכלוך של טיפות דבק על הספיידר ואני לא זוכר שראיתי אי פעם צבע ירוק בממברנות בסאבוופרים של דראגסטר.

סה"כ החלקים שתוקנו בסאב הזה עדיין נראים מקוריים - לפחות הדאסט קאפ והממברנה. אז השינוי של התכונות של הסאב הן כנראה מינימליות, גם לדבק ולמשקל ולאיכות שלו יש איזושהיא השפעה - אבל זה זניח. (לפחות מבחינת צליל, מבחינת עמידות של הרמקול יכולות להיות קצת יותר הרות אסון).

בגדול - אני ממש לא מעריץ גדול של דראגסטר גם ככה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בשביל מה אני צריך לקחת למעבדה אם יש לי אותכם? נתתם לי תשובה מקצועית שאכן הסאב עבר תיקון ולדעתי לא צריך להיות מומחה כדאי לראות שאכן עבר תיקון....התמונות מדברות בעד עצמן.

את חבר הפורום תוכל לראות כבר בעמוד הראשון של "קניה ומכירה" מוכר DWH 126 ותדע לבד כבר...

בכל מקרה אני מתכוון להרכיב ולא להחזיר (רק אם לא ישמעו טוב) כי סה"כ זה סאב טוב ואם אכן עבר תיקון מקצועי אז בשביל 300 שקל...כפרות..רק להחזיר ולחפש שוב ולקנות יעלה לי יותר כל העסק הזה.

מה שכן בטוח שטוב שפתחתי את התרד והעלתי קצת תמונות של תיקון סאב ככה חברי הפורום האחרים ידעו לזהות סאב שתוקן ולא יפלו בפח כמוני...

פורסם

מהתמונות קשה לאמר בוודאות אם הסאב עבר תיקון, מה גם שבד"כ ה CONE לא מתפרק מהספיידר כל כך בקלות. במרבית הרמקולים יש סימנים של דבק, וזאת בעיקר בגלל שמדובר בעבודה ידנית.

בכל מקרה, תיקון מקצועי של רמקול ישיב אותו לפעולה מלאה ותקינה של 100% או קרוב לכך, כמובן שתלוי בחומרת הפגיעה שהייתה.

אם הסאב מתפקד טוב, בלי רעשי לוואי או כל דבר אחר אז סביר להניח שהוא מתפקד כמו חדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש דבר כזה? הוא אמר שהוא קנה חדש מחנות...מי יקנה סאב שעבר תיקון מחנות במחיר מלא (הוא שילם יותר מ 1000 שקל עליו)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון:

הבחור שקניתי ממנו את הסאב (רון) הלך לחנות ממנו הוא רכב את הסאב , בסוף התברר שבעל החנות מכר לו סאב שעבר תיקון.

פתחתי את התרד הזה כדי שתדעו שרון הוא אדם ישר ולא ידע כי הסאב עבר תיקון. אחרי הכל הסאב עובד יופי אצלי..כשהתקשרתי בתהליך הקניה רון אמר לי לבוא לישמוע ואמרתי לו שאין צורך ואני סומך עליך. נפגשנו באיזה צומת וקניתי את הסאב שהיה נראה לי טוב. כשהגעתי הביתה שמתי לב שעבר תיקון (רון כנראה לי ידע ולא מבין בזה) התקשרתי אליו ושאלתי אותו האם הסאב עבר תיקון ורון אמר שלא מה פתאום הוא ניקנה יד ראשונה ממני מהחנות. רון רק היום ראה את התרד הזה ..הלך לחנות ושמה עשה בלאגן בסוף התברר לו שאכן בעל החנות מכר לו סאב שעבר תיקון (במחיר רגיל) ..והוא מציע לו על העוגמת נפש כל מוצר בחצי מחיר..רון התקשר אלי וסיפר לי את כל הסיפור שהוא מתנצל ולא ידע מכך. בקיצור רון אינו אשם בכל הסיפור הזה ומגיע לו התנצלות.

אני כמובן קצת מבואס כי קניתי סאב שעבר תיקון אבל בשביל המחיר ששילמתי אני די מרוצה, הסאב עושה את העבודה ואין לי שום תלונות, לא כלפי הסאב ולא כלפי רון.

פורסם

כל הכבוד.

אבל עכשיו תור רון. לספר לנו מאיזו חנות נקנה הסאב. שנזהר ממנו

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...