Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעלה לגבי 8v pre out

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה כבר יכול לעזור ניסיתי הכל

האמת שאיש מקצוע אמר לי שהקרוסים של מורל פשוט על הפנים ואם אני מחבר בבי אמפינג אז הבעיה צריך להסתדר

Eclipse 7200mkII, Audison lrx 4.5, Boston GT 28,

Boston SPG , Boston Pro 60

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על סמך מה בדיוק האיש מקצוע הזה אמר את מה שאמר?

אני לא איש מורל אבל מרגיז אותי שאנשים קובעים דברים ומפיצים שטויות בגלל התנסות לא נכונה שהיתה להם עם רכיב כזה או אחר.

הבעיה שלך לא נובעת מה-8V של ה-HU ולא מקרוסים לא טובים של מורל, למורל יש רמקולים וקרוסים מצויינים!

אפשרות אחת היא שמי שמכוון לך את המערכת לא ממש יודע מה הוא עושה.

אפשרות שניה היא שיש תקלה באחד הרכיבים שלך.

גש לאחד מאנשי המקצוע המוכרים בפורום או שתחכה למפגש הבא.

יש מחר מפגש צפון אולי מישהו מהאזור יסכים לעזור לך.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

מה שאתם אומרים זה ש PREOUT של 8V לא יעיל ושאין הרבה מגברים שמסתדרים איתו ?

קצת נשמע לי הזוי , אני מבין את הרעיון של ניפוח מספרים אבל עדיין .... אקליפס זה לא זבל סיני .

עוררתם אצלי חששות כי רציתי להביא Eclipse cd5000 וכבר דיי הייתי סגור עליו :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הבנת לא נכון. כל מגבר יסתדר איתו, בזמן שצריך להבין מה עושים ואיך גורמים למכשיר לא להוציא את כל 8 וולטותיו (מילה חדשה).

אם נסביר את זה בצורה ציורית משהו: ברגע שפותחים גיין -> רגישות המגבר עולה -> ההד-יוניט צריך "להתאמץ" פחות -> הסיגנל שיוצא ממנו נמוך מ 8V. זה הכל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

lm777 שלא תעז יש לך את אחד המכשירים הטובים לדעתי ואתה רוצה לרדת ברמה????......

שמע לי שלח לי הודעה פרטית אני ישלח אותך למתקין מקצועי שאגב עובד עם הספק של אקליפס ואודיסון דבר איתו הם יפתרו לך תבעיה ברגע !!!!

פורסם

רק עכשיו שמתי לב שבכותרת רשום "שעלה" במקום שאלה.

אבל מי אני שאדבר על שגיאים קטיב :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצאתי כבר מישהו שמוכן להחליף איתי תמורת eclipse 7000 5v

אבל עדיין לא מחליף

קודם כל אני מוציא את הקרוסים של מורל ומחבר את הקומפוננט לאודיסון 4 ערוצים בביאמפ אחרי זה ניראה אם יש עדיין עיוותים

מה ש100% אני לא מוציא את הקרוסים פירקתי היום את כל האוטו ולא מצאתי אז אני משאיר את העבודה הזות לאיש מיקצוע

:)

Eclipse 7200mkII, Audison lrx 4.5, Boston GT 28,

Boston SPG , Boston Pro 60

פורסם

אתה עושה שטות, חבל.

אתה פותח ת'רד בפורום, כולם אומרים ל את אותו הדבר ואתה לא מקשיב.

אני בעד שתחליף את ה-HU, כנראה שאתה לא ראוי לו :)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תוכן חדש...