Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעלה לגבי 8v pre out

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם זה המצב אז למה חברה כמו אודיסון בעלת שם לא מייעלים את המגברים שלהם ומיעדים אותם לכיוון גבוהה יותר??..

כי זה מה שיגרום לך, הצרכן, להעדיף את מוצר א' על פני מוצר ב'. עוד מספר מפוצץ על האריזה.

עם זאת, אסייג את דברי ואומר שזה לא רק גימיק שיווקי, וברכבים מסויימים יש צורך ב PREOUT גבוה כדי להפחית את הרעשים המתלבשים על הקו.

אז למה אקליפס בכל זאת עשו את זה? כי אף אחד לא מצפה מחברה כמו מרצדס למכור מכונית סופר-דופר מפוארת עם מנוע 1,300.

8V זה PRE OUT מכובד, אבל כמעט שלאף אחד אין מה לעשות איתו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צודק ... רק לכוון בזהירות שלא לשרוף אלמנטים ...

מה שאני הייתי מציע זה לכוון במקרה הזה ככה ...

להגביר את הHU ל90% מהיכולת .... ואת הגיין במגבר להתחיל מ0 להתחיל לבפתוח גיין שזה מגיע לעיוות לסגור טיפה (אני בספק אם יהיה אפשר לפתוח הרבה )

אני מבין אותך אבל אני על gain 0 בלי בס בוסט בלי כלום...ההיי פס נימצא על 65 הרץ ויש עיוותים אין מה לעשות

מחר אני עושה ניסוי - אני מחבר אּת המגבר בוסטון שאומרים שהוא תומך ב8 וולת פרי ונראה אם היה עיוותים

אם זה יפתור את הבעיה אז-או שאני מחליף את הhu ל5 volt או שאני מחליף את האודיסון

אני ידווח לכם מה קורה

Eclipse 7200mkII, Audison lrx 4.5, Boston GT 28,

Boston SPG , Boston Pro 60

פורסם

ל focalist תודה רבה על העזרה אני מקווה שעד המפגש הבא הכל כבר יהיה מותקן ומוכן ואם כן אז אני אגיד לך .

lm777 באמת יעזור אם תעדכן. למרות שאני בטוח שהבעיה היא לא המגבר! כבר הכרתי בנאדם עם ר"ד דיסק של אקליפס היה לו את ה 7100 ומגבר של אודיסון מדגם LRX (כולם עם 5v) אם אני לא טועה זה היה ה lrx 4.1 המגבר הגביר סט או סטים של HERZ היי אנרג'י (אני לא זוכר אם זה היה סט אחד או 2) וככה התאהבתי בשילוב הזה ולו לא היו בעיות שמעו פשוט מדהים!

פורסם
ל focalist תודה רבה על העזרה אני מקווה שעד המפגש הבא הכל כבר יהיה מותקן ומוכן ואם כן אז אני אגיד לך .

lm777 באמת יעזור אם תעדכן. למרות שאני בטוח שהבעיה היא לא המגבר! כבר הכרתי בנאדם עם ר"ד דיסק של אקליפס היה לו את ה 7100 ומגבר של אודיסון מדגם LRX (כולם עם 5v) אם אני לא טועה זה היה ה lrx 4.1 המגבר הגביר סט או סטים של HERZ היי אנרג'י (אני לא זוכר אם זה היה סט אחד או 2) וככה התאהבתי בשילוב הזה ולו לא היו בעיות שמעו פשוט מדהים!

מוזר מאוד ...יכול ליהיות שהוא כיוון בhu והוריד את db לרמקולים בtime correction?

או שהוא שיחק קצת אם הfader front /rear כדי להוריד עוצמה

בכל זות אצלי בhu הכל על פלאט חוץ מקרוסים על הקדמי ב63 הרץ וקרוס על סאב

בנוסף לקרוסים שכבר מכוונים במגברים

פורסם

הfader front /rear לא מוריד עוצמה.

חוץ מיזה אני כמעט בטוח שהיה לו סט אחד של HERZ לגביי הטיים קורקשיין אני לא יודע אבל איך זה יכול להשפיע?

שאלתי גם מתקין מנוסה הוא אמר שזה קרב לו פעם עם מגבר מסויים . אבל הוא התקין בעבר ציוד כזה ואף פעם לא היית בעיה!!!

פורסם
הfader front /rear לא מוריד עוצמה.

חוץ מיזה אני כמעט בטוח שהיה לו סט אחד של HERZ לגביי הטיים קורקשיין אני לא יודע אבל איך זה יכול להשפיע?

שאלתי גם מתקין מנוסה הוא אמר שזה קרב לו פעם עם מגבר מסויים . אבל הוא התקין בעבר ציוד כזה ואף פעם לא היית בעיה!!!

אם אין לרכב סט אחורי אז fader front/rear יכול להוריד עוצמה

ב7200 time correction menu יש גם אפשרות להוריד db לכל רמקול ברכב

בכל מקרה נראה כבר מחר בבוקר אני בודק את הנושא כמו שצריך וניפתור את הבעיה

תודה לכולם

פורסם

סתם הערה לצורך מניעת תאונות בעתיד

כשאני מכייל מערכת אני בכל מקרה מתחיל על גיין אפס ועל ווליום 0 בHU ובמגברים.

לפעמים עושים שטויות... לפעמים יש איזה קצר או שהרמקולים מחוברים לא נכון, או שמנגנון ההתחלה השקטה במגבר לא ממש עובד טוב - הרעיון ברור, חבל לשרוף רכיב חשמלי או את הרמקולים סתם בגלל חוסר זהירות או רשלנות.

תתחילו מאפס במגברים ואפס וכיוונים שטוחים לחלוטין בכל חלק במערכת, תרימו את הווליום, אין בעיה, תתחילו להרים, להוסיף ולשנות את כל השאר. זה יחסוך המון כסף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, מילים כדורבנות :-)

+1

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן התשובה היא שאחרי יום של בדיקה כבר ברור שהבעיה היא שהמורל פשוט לא מתפקדים טוב אם ההגברה שלי

הסאב של בוסטון למשל אם אותה הגברה עובד כמו נינג'ה חחח ***חחח היא לא מילה תקנית. קרא את כללי הפורום***....והמגבר של הG5 גם מקבל 8 וולת

אז אני יודע את זה בגלל שחיברתי גם את המגבר של הסאב לראות באמת אם האודיסון היה לא בסדר.

המורל הייבריד נראים לי כמו החוליה החלשה פה.

אבל בכל מקרא אם מישהו רוצה אני מוכן להיתחלף תמורת HUֵ שהו 5volt

ובאותו רמת מחיר פחות או יותר ממש לא משנה לי

אני רוצה לעשות החלפה בגלל שאין לי תקציב עכשיו לקנות סט קומפ חדש

• תוכן חדש...