Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעלה לגבי 8v pre out

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי eclipse 7200mkII

היציאות למגבר = הם 8 volt

יש לי שני מגברים שמחוברים לזה אחד בוסטון gt24 לסאב

והשני audison lrx 4.5 למורל הייבריד

לפי מה שהבנתי הבוסטון תומך ב8 וולת ולכן אין דיסטורשן בסאב אבל בקומפוננטים יש לי דיסטורשן אפילו שהמגבר שלהם על 0 gain

אני שמעתי מאנשים שהאודיסון לא תומך ב8 וולת ולכן יש לי דיסטורשן רק בקופוננט

איך אני יכול לשפר את המצב ?

תודה לכולם

Eclipse 7200mkII, Audison lrx 4.5, Boston GT 28,

Boston SPG , Boston Pro 60

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על כמה ההייבריד חתוכים מלמטה? האם אתה משתמש בפונקציית bassboost?

לדעתי, אין כל קשר בין ה PRE OUT לבין העיוות שאתה שומע. הייתי מהמר על כיוונים לא נכונים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קראתי באתר של אודיו שאם מגבר מקבל יותר volt בrca ממה שהוא בנוי אז זה פוגע בסאונד http://www.bcae1.com/ באתר הזה ...preamp output voltage

הכיוונים אני יבדוק שוב פעם כרגע הכיוון זה high pass cross at like 60 hz

gain 0

no bass boost

פורסם

מה שקראת נכון, אבל מצד שני יש לזכור ש 8V זה המתח בווליום מקסימלי. באופן תיאורטי, באמצע סקאלת הווליום ההספק צריך להיות חצי מזה, כלומר עם הווליום שלך מגיע עד 60, ב 30 המתח ביציאה אמור לעמוד על 4 וולט.

במילים אחרות - פתח ואזן את הגיינים במגברים בכדי לא להגיע לעוצמה המקסימלית של ה 7200. בנוסף, תבדוק איפה ההייבריד חתוך. מנסיון - 63 ו 12DB נשמע מצויין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב מחר בזמן שאותמים את הדלתות באוטו אני מכווה שאני יצליח לסדר את זה תודה רבה לך

פורסם

הגיין לא חייב להיות על אפס והווליום במכשיר ממש לא חייב לא לעבור את החצי - לא נכון.

אתה צריך לכוון את המערכת בצורה כזאת שהגיין מאוזן ככה שבמקסימום עוצמה של הHU או כמעט במקסימום עוצמה עדיין אין עיוותים.

יש שתי דרכים להשיג כזה כיול:

1. גיין על החצי ווליום בHU על אפס - מתחיל להרים ווליום בHU עד שיש טיפה עיוותים - אם אין, מעלה את הגיין, אם יש מוריד את הגיין וכך הלאה.

2. גיין על האפס - מביא את המערכת לווליום המקסימלי שאתה לא רוצה לשמוע בו עיוותים - מתחיל להרים את הגיין עד שבווליום הזה מתקבלים עיוותים ומוריד אותו טיפה מיד אחרי שהגעת לשלב הזה.

כמובן - שהעלת נקודת החיתוך בHPF גם תאפשר לך להעלות קצת את הווליום על חשבון של פחות נוכחות באס קדמי ברכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטער שאני מתעלק על השרשור אבל יש לי גם שאלה דומה.

רכשתי את ה LRX 4.1K הרגישות שלו בכניסה עד 5v והרדיו דיסק אקליפס מוציא 8 האם גם לי יהיו עיוותים?

הרי בכל זאת זה מגבר מאד יקר ונחשב !

תודה לכולם,גל.

פורסם

על הנייר הכל טוב ויפה, חוקי פיסיקה, חוקי חשמל ואלקטרוניקה - הכל יופי טופי, נ ה ד ר!

במציאות - יש הפתעות.

הדרך הכי טובה לכייל מערכת היא באחת משתי השיטות שציינתי - לא יעזור בית דין.

תורת הקאוס רבותיי, תורת הקאוס.

אין לה חוקים! אבל היא מוכיחה את עצמה כנכונה בכל מערכת משולבת כזאת או אחרת.

8V או 5V או כל שילוב מוזר ואחר - ניסוי וטעיה + טעיה ותהייה = תוצאה (הצלחה או תאונה).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צודק ... רק לכוון בזהירות שלא לשרוף אלמנטים ...

מה שאני הייתי מציע זה לכוון במקרה הזה ככה ...

להגביר את הHU ל90% מהיכולת .... ואת הגיין במגבר להתחיל מ0 להתחיל לבפתוח גיין שזה מגיע לעיוות לסגור טיפה (אני בספק אם יהיה אפשר לפתוח הרבה )

פורסם

אם זה המצב אז למה חברה כמו אודיסון בעלת שם לא מייעלים את המגברים שלהם ומיעדים אותם לכיוון גבוהה יותר??..

פורסם

חבר'ה אני חושב שיש כאן פספוס קטן.

המגבר שלך מסוגל לקבל 5V זה אומר שכאשר הגיין מכוון למינימום והוא מקבל בכניסה אות במתח של 5V המגבר יוציא את המקסימום.

כל מה שאתה צריך לעשות הוא למדוד במוזיקה שאתה שומע בדר"כ מהו הווליום המקסימלי בו המכשיר שלך מוציא 5V, כל עוד לא תעבור את הווליום הזה לא תגרום לעיוות.

אחרי בדיקה פשוטה עם וולטמטר וניגון של כמה שירים אתה תגיע למסקנה שה-8V האלה הם בדר"כ בפיקים מאד קצרים אם בכלל וברוב הזמן המכשיר מוציא הרבה פחות (חלק גם הולך לאיבוד בכבלים).

במגברים של JL Audio יש נתון בחוברת של המתח המקסימלי ביציאה של המגבר. גם כאן ע"י כיוון פשוט אפשר לוודא שהמגבר לא מעוות.

אני מוכן לבצע איתך את הבדיקה במפגש הבא. יש לי דיסק בדיקה מתאים לנושא.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תוכן חדש...