Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו VS סיאט איביזה VS פיאט פונטו

xxx2683
שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רציתי לקנות רכב בסביבות ה 20K ולאחר שקראתי תגובות בפורום זה הגעתי לאחת משלושת המכוניות האלה:

1.פיגו 306

2.סיאט איביזה

3.פיאט פונטו (ספייס)

בעיקרון אני מתחיל ללמוד השנה ורציתי רכב שיהיה לי ללימודים..שיהיה חסכוני ואמין כמה שיותר (ביטוחים ודלק)...שיראה סבבה בקיצור רכב שאני יהנה ממנו (עד כמה שאפשר להנות מרכב של 20K)

מי מבין שלושת המכוניות הכי מוצלח???

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פונטו הכי חסכונית, 306 אמינה אך ידנית או אוטומט?? פרט חשוב כיוון שהידני אמין יותר. פונטו תוכל להשיג במחיר הזה שנת 2002 2001 ואת השאר שנתון יותר נמוך.. זה פחות או יותר מה שאני יודע.. בוא נגיד שכתבתי את זה יותר בישביל שאנשים יגיבו לך, שיראו שיש הודעות ויכנסו כי אני יודע איך ההרגשה שאתה רוצה תשובה ולא נענה..

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ בחום על הפיאט הייתה לי לשבוע שנת 2000 מנוע 1250 ידני ,חסכוני בטירוף, נוח ,מהיר כשצריך, הפיגו טיפה פחות חסכונית ואת הסיאט לא מכיר!

!Blue Subaru Impreza

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון אני רוצה ידני....לא יודע למה אבל כל אחד שאמרתי לו פיאט עשה לי פרצוף כזה של לא לקנות אותם...תכלס השנתון הכי גבוה שאני יכול להגיע זה עם פיאט(2001 זה דגם שהעיצוב שלו נחמד)...השאלה עם היא יציבה בכביש ??אם היא סוחבת עם מנוע 1300 עם מזגן בעליה (עליות של חיפה)??

אגב תודה על התגובות ..באמת מבאס שאף אחד לא עונה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה ELX זה 16V ו ה SX הפחות מאובזרת זה 8

זה מתבטא גם במחיר של טיפולים,SX יותר זול. אני חושב שלELX יש יותר כח אני לא בטוח אבל לא משהו מהותי.. לא אמורה להיות בעיה עם הSX בעליות כי זה גיר רגיל ומחירון יותר זול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטיפולים לא יקרים בין הדגמים (הבדלים זניחים מאוד).

בגדול מדובר בראש מנוע שונה, 16 שסת' מול 8 שסת'. הספק של 80 כ"ס ו 60 כ"ס בהתאמה.

כדאי להתמקד בדגם ה ELX, עם גיר ידני או רציף.

!AWDSOME

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים שELX מספקת יותר חוויה אך ל SX יותר זול לקנות.. אני קניתי ב21 שהמחירון 27. המוסכניק שלי אמר שהטיפולים יותר יקרים, אני לא יודע בכמה.. זה היה שיקול אצלי כיוון שמלכתחילה חיפשתי זול ותיחזוק זול..

אני חושב שעדיף ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אומר לך בוודאות, מהיכרות וניסיון עם הדגמים, שהטיפולים אינם יקרים משמעותית. ההבדל זניח מאוד. ואת זה אני אומר מטיפולים במוסכים מורשים כמובן.

איזה גיר כדאי? שניהם. תלוי בהעדפת הקונה.

!AWDSOME

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...