Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מופז מחפש כותרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, כמו שחלק מכם שמעו וקראו הבוקר, גנרל מופז יוצא לביטול שיטת הניקוד ובעצם שינוי שיטת הענישה לשיטה לא דמוקרטית בעליל. הנה סריקה מאתר גלובס רכב.

לא מן הנמנע, שפרסום החלטה זו בא לכסות על תקנה אחרת, דמוקרטית עוד פחות, הנוגעת לגבייה בנתיבי אגרה, כדוגמה זה שנבנה בימים אלו בין בן-גוריון לתל-אביב. תקנה זו תובא היום לישור בועדת הכלכלה, בשתי מילים, מדובר בהיתר לבעלת זיכיון לנתיב המהיר להחרים רכב מבעל החוב, ו-, שימו לב, לגבות חוב מהנוסעים ברכב שאינם בעלי רכב וללא אפשרות החזר סכום שנגבה, אם שולם במועד מאוחר יותר ע"י בעל הרכב. עוד פרטים בכתבה הזאת.

השאלה הנשאלת כאן כבר לא קשורה לרכב, תחבורה או בטיחות בדרכים, אלה "מה לעזעזל קורה במדינה הזאת?" ואולי הגיע הזמן לצד דרסתי ואנטי-דמוקרטי אחר - לשלול מגנרלים להגיע לעמדות משפיעות בפוליטיקה?

Spirit In The Dark

פורסם

אותי עדיין מדהים הטווח של העבירות החמורות. חציית מחסום רכבת, הפקרת פצוע בתאונת דרכים ונהיגה תחת אלכוהול או השפעת סמים, למשל, אני יכול להבין כמובן. אפילו מהירות מופרזת "בהרבה" (אהבתי את הניסוח המטופש) אפשר להבין. אבל לשים באותה הנשימה גם דיבור בטלפון נייד בנהיגה ונהג חדש ללא מלווה? לא שמותר לעשות את הדברים האלו, אבל אני רוצה להאמין שעקרון המידתיות החשוב צריך לעבוד גם בענישה הזאת, והרי ברור שאין דין מישהו שנוהג תחת אלכוהול או מפקיר פצוע, כמישהו שמדבר בטלפון. זה בערך כמו ההבדל בין הריגה לגרימת נזק ברשלנות, נניח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יכול להיות שהוא רוצה לפטר את הנהג שלו (לא שמתי לב למהירות, ישנתי) והוא מחפש כל דרך להיפטר ממנו?

מופז הוא אחד הפוליטיקאים הכי רדודים שקמו מעולם למדינתנו ב 60 השנים האחרונות. הוא טיפש כמעט כמו פרופ' אסתרינה טרטמן (פרופ' לביולוגיה מולקולרית, עשתה את הדוקטורט בכימיה פיסיקלית ותואר (ככה בדרך) במנהל עסקים מהרוורד).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תגובת אחד הטוקבקיסטים ,הסבר למהדרין על התופעה שניקראת "שאול מופז" AKA שר התחבורה:

אם הוא מדבר כמו רס"ר - קצר,סמכותי ומדיף הגיון פשוט וכוחני , חושב כמו רס"ר - חסר יצירתיות, ראש בקיר, אם לא הולך בכח אז ביותר כח, ומתנהג כמו רס"ר - "אם ככה אז אני אראה להם.."

מה זה ?

לא, זה לא רס"ר. הוא פעם היה רס"ר. היום הוא פשוט הוכחה חיה לחוק שכל אדם נתקע בתפקיד שהכי פחות מתאים לו. והוא רוצה להיות ראש ממשלה. אבוי לנו!

:lol:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
אותי עדיין מדהים הטווח של העבירות החמורות. חציית מחסום רכבת, הפקרת פצוע בתאונת דרכים ונהיגה תחת אלכוהול או השפעת סמים, למשל, אני יכול להבין כמובן. אפילו מהירות מופרזת "בהרבה" (אהבתי את הניסוח המטופש) אפשר להבין. אבל לשים באותה הנשימה גם דיבור בטלפון נייד בנהיגה ונהג חדש ללא מלווה? לא שמותר לעשות את הדברים האלו, אבל אני רוצה להאמין שעקרון המידתיות החשוב צריך לעבוד גם בענישה הזאת, והרי ברור שאין דין מישהו שנוהג תחת אלכוהול או מפקיר פצוע, כמישהו שמדבר בטלפון. זה בערך כמו ההבדל בין הריגה לגרימת נזק ברשלנות, נניח.

רוני

מסכים איתך ב-100%.

אני בעד לשלול רשיונות לעבריינים חמורי. חתי שנה בתחילה, ואף לכל החיים אם העברות ה-חמורות חוזרות ונשנות.

אבל.. העבריינים האמיתיים פעמים רבות לא מקבלים כלל דוחות ו/או שלילה. והגרועים ביותר אף לא שמים @#$ על שלילה, וממשיכים לסוע גם ללא רשיון.

אז, מופז, קצת פוקוס!

פורסם

זה מסתדר לי יופי עם ההצעה להפוך את מכשירי מדידת המהירות של המשטרה לחסיני ערעור על תקינות.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

רוני

רוני, שים לב שהמכנה המשותף לכל העבירות הוא לא החומרהאלא זלזול בחוק ובשאר משתמשי הדרך. דווקא כאן אני מסכים איתו שמי ששם בעקביות ז על החוק לא ראוי לנהוג.

לגבי גבית החוב מנוסעים בכביש אגרה לפי מה שכתוב בכתבה זכותם לסרב ואז אם החוב לא ייפרע הרכב יעוכב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רשימת העבירות הינה ארוכה במיוחד..

• כל עבירות אי מתן זכות קדימה - להולכי רגל בנסיבות מחמירות, לרכב הבא מימין, בצומת, אי ציות לעצור.
  • עבירות מהירות חמורות - 20 קמ"ש ומעלה מעל המותר בדרך עירונית, 25 קמ"ש בדרך בינעירונית או מהירה.
  • כל עבירות מפגשי רכבת - חציית מעבר לאחר שהמחסום החל לרדת.
  • כל סוגי עבירות העקיפה המסוכנות - חציית קו הפרדה רצוף, עקיפה בתנאי ראות גרועה, בדרך לא פנויה.
  • נהיגה תחת השפעה - סמים, אלכוהול, או סירוב להבדק.
  • חציית רמזור באור אדום בצומת.
  • גרימת מוות ברשלנות.
  • נהג חדש ללא מלווה.
  • אי מסירת פרטים בתאונה עם נפגעים.
  • נהיגה שיש בה כדי לסכן חיי אדם.
  • כל עבירות שליטה ברכב ואי זהירות.
  • עבירות אחרות - העמסת יתר, דיבור בסלולרי ללא דיבורית, פניית פרסה מסוכנת, הפקרת פצוע, נהיגה ללא רשיון או בפסילה ועוד.

אני לא רואה יותר מידי עבירות שלא צויינו פה..

"כל עבירת שליטה ברכב" ?!

"העמסת יתר" ? באיזור מידה? 100 ק"ג מעל המותר? 500 ק"ג מעל המותר? טון מעל המותר?

"נהיגה ללא רשיון או בפסילה" - בהחלט שלילה תעזור כדי למנוע ביצוע חוזר של העבירה הזו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שי את זה אתה יכול להגיד גם על חניה במקום אסור (זלזול בחוק)

במקרים מסויימים בהחלט כן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רשימת העבירות הינה ארוכה במיוחד..

אני לא רואה יותר מידי עבירות שלא צויינו פה..

"כל עבירת שליטה ברכב" ?!

"העמסת יתר" ? באיזור מידה? 100 ק"ג מעל המותר? 500 ק"ג מעל המותר? טון מעל המותר?

"נהיגה ללא רשיון או בפסילה" - בהחלט שלילה תעזור כדי למנוע ביצוע חוזר של העבירה הזו.

אני לא מאמין לזה כבר.

עבירת מהירות חמורה היא 25 קמ"ש מעל המותר בדרך בין-עירונית?!

אז מהיום מי שנתפס נוהג 115 קמ"ש הוא רוצח בפוטנציה?

מופז הוא אחד האנשים הכי מטומטמים במדינה הזו, אין לי מושג קלוש איך הוא הגיע לכנסת :\

ועוד הוא רוצה להיות ראש ממשלה :lol::lol::lol:

אני מנסה לחשוב אם את כל הרעיונות הטיפשיים האלו הוא מצליח להעלות בעצמו, או שגם זה תוצאה של מישהו שמושך לו בחוטים :roll:

כל עבירת שליטה ברכב? מסכן מי שיחליק לו הרכב בגלל קצת מים \ שמן, הרי את השוטר השמן זה לא מעניין אם יש לו את האפשרות לחלק עוד דו"ח בגלל זה :x

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אני לא מאמין לזה כבר.

עבירת מהירות חמורה היא 25 קמ"ש מעל המותר בדרך בין-עירונית?! והכי מרגיז שעד עכשיו היה הבדל רציני בין מהירות בתוך העיר שהייתה 20 קמ"ש מעל המותר ובכביש בינעירוני שהגבול היה 40 קמ"ש , עכשיו (ב"משיכה") הוא גם הוריד את הגבול

אז מהיום מי שנתפס נוהג 115 קמ"ש הוא רוצח בפוטנציה?

מופז הוא אחד האנשים הכי מטומטמים במדינה הזו, אין לי מושג קלוש איך הוא הגיע לכנסת :\

ועוד הוא רוצה להיות ראש ממשלה :lol::lol::lol:לצערינו לא רק הוא אלא גם אולמרט רוצה אותו ולא את ליבני , ויכול להיות שהוא ישיג את מבוקשו (מקווה שלא)

אני מנסה לחשוב אם את כל הרעיונות הטיפשיים האלו הוא מצליח להעלות בעצמו, או שגם זה תוצאה של מישהו שמושך לו בחוטים :roll:אם רואים את כול התקנות שלו אזי צריך בהחלט לבדוק . כי או שהוא כבר אינו כשיר או שהוא אינו כשר

כל עבירת שליטה ברכב? מסכן מי שיחליק לו הרכב בגלל קצת מים \ שמן, הרי את השוטר השמן זה לא מעניין אם יש לו את האפשרות לחלק עוד דו"ח בגלל זה :x

אני רק מתפלל שהתקנה על אגרת הגודש לא תתקבל היום ושיהיו ח"כ שיעצרו את הדיקטטורה המופזית , וכנ"ל את התקנה הנוכחית

ולאלעד , את התקנה על אגרת גודש הוא רוצה להעביר היום , ולגבי השלטון , אם החכי"ם הפחדנים יחליטו שאי אפשר יותר , אזי התאריך המוקדם ביותר לבחירות יהיה באיזור אוקטובר/נובמבר , לדיקטטור הקטן יהיה מספיק זמן להעביר תקנות לא דמוקרטיות בעליל אלו

בברכה יהודה

פורסם

לא צריך שמן או משהו, מספיק שלשוטר בא להיטפל אליך, זה דומה מאוד לעבירה של "נהיגה בקלות ראש", הרי אין לך איך להתגונן מפני שוטר שטוען שנהגת בקלות ראש. וכבר קיבלתי איום משוטר שאם בא לו הוא יכול לתת לי זימון למשפט על נהיגה בקלות ראש למרות שנהגתי כמו שצריך.

גהנום, זה פה!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

צריך להעלות הצעת חוק שאנשי צבא לא יוכלו להצטרף למשרות פוליטיות במשך 3-4 שנים(תקופת התאווררות) מתום שירותם הצבאי(כאן זה לא צבא ומופז מתקשה להבין את זה).

האם יש דרך למנוע(באופן חוקי) מהדיקטטור המרושע הזה להמשיך לכהן כשר התחבורה לאחר הבחירות?

turboy

• תוכן חדש...