Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו את הסאב עכשיו

אני יקח אותו:lol:

השאלה עכשיו היא מה לעשות עם התיבה עד שאמרתי אני יקח סגורה עידן אמר לי מניסיון לקחת פתוחה!

מה אתם אומרים?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה נמצא באזור שלי (בת ים), אני מוכן להשמיע לך את הרוקפורד בתיבה אטומה שאני בניתי עם הגברה מצחיקה של +- 200 rms ותראה שאין איבוד עוצמה, פשוט חבל לוותר על האיכות.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

הסאב באוטו לא עובד על אותו עיקרון כמו של סאב לבית

כי יש לי סאבוופר בבית עם פורט ושומעים טוב אז אין סיבה שלא ישמעו כך גם באוטו אם אני יעשה לתיבה פורט?

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

השאלה עכשיו היא מה לעשות עם התיבה עד שאמרתי אני יקח סגורה עידן אמר לי מניסיון לקחת פתוחה!

מה אתם אומרים?

תיבה זה החלק הפשוט והזול, נתנו לך מידות של 2 סוגי התיבות

תיבה אטומה עם נפח זהה לא ממשקשה למצא למכירה , כמשומש או אפילו בחנויות, אפילו אפשר ליפול על תיבות פתוחות עם נפח דומה וצריך רק לשנות לה את הפורט (דיי קל) למידה שצריך.

בכל אופן במקרה הכי גרוע (שהוא ממש לא גרוע) אתה תמיד יכול לגשת לנגר שיחתוך לך ע'פ המידות MDF 19~ מ'מ וגם ירכיב לך אותה, ואם תרצה תוכל לחזק אותה גם די בקלות בבית (תעשה פה חיפוש על בניית תיבה ותיראה כמה שזה קל)

אם אתה לא רוצה לצפות אותה בעצמך עם לבד, תוכל לבקש מהנגר לחתוך לך MDF מצופה מלמין בצבע שתיבחר (לרוב יש להם לבן/שחור) ולקנטים הוא עושה ציפוי במקום

כל הסיפור יכול לעלות לך 100 שקל לתיבה מוכנה משומשת אפילו חדשות עולות 200-250 וזה גם מה שנגר יבנה לך ואלי עם ציפוי מלמין הוא יקח עוד 50-100 כתוספת.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הינה יש לי את המידות

40cm*30cm*30cm=36 liter

אני ממליץ : אורך- 40

גובה -30

עומק-30

את החור של הסאב מי עושה את הקוטר של הרמקול שלו?

ועוד שאלה

אם אני ישים את הפורט בכיוון הנכון אז הסאב יהיה מדוייק או עדיין עדיף אטימות?

פורסם

המידות שנתתי לך הם לתיבה אטומה ולא פתוחה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אני רצה שיהיה צליל עמוק וחזק ולא נימרח אז אני חשבתי ללכת על פתוחה.

מאיפה אני מביא מידות של זה לסאב המדובר בשירשור

פורסם

מרחתם את השרשור הזה כמו מסטיק על כביש הערבה ביום קיץ לוהט.

תיבה פתוחה תיבה סגורה.. שיגעתם את הבחור.

לפותח השרשור, אם אתה מעדיף דיוק - תיבה אטומה. יותר עוצמה מהסאב ו"מריחה" - תיבה עם פורט.

את כל הנתונים של מוצרי רוקפורד מ 1994 תמצא באתר שלהם. אם אתה לא מוצא כנראה שלא חיפשת טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אפשר לסתום (גם אם לא בצורה הכי אסטטית), אבל הבעייה היא שתיבת פורט היא בעלת נפח גדול יותר מתיבה אטומה, מה שעלול לפגוע בביצועי הרמקול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב החלטתי ללכת על תיבה פתוחה כי יש לי אחת אטומה ולא הייתי מרוצה ממנה ממש "בלעה לי את הסאב"

עכשיו איך אני מתחיל לחפש מידות של תיבה פתוחה?

ניכנסתי לאתר של רוקפורד לא הבנתי כלום אפילו לא ראיתי איזה תיבה הם ממליצים

פורסם

שמע לי יש את ה p2 הדגם החדש שיצא שהוא 2 סלילים של 2 אום בתיבה אטומה קטנה ביותר והוא דופק הרבה יותר

טוב והרבה יותר נעים מהקיקר שהיה לי

בקיצור אני ממליץ עליו בחום ואתה לא מתחרט

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

• תוכן חדש...