Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הגעתי אל המוכר דרך שכנה שלו בעבודה של אמא שלי, השכנה אומרת שהרכב נראה כמו חדש.

אני בעצמי רק דיברתי איתו בטלפון. האדם נשמע מאוד מאוד בסדר, האוטו למראה עין חיצוני נראה שמור מאוד כמו שהשכנה תיארה (לדעתי זה מראה עד כמה הבעלים דואג לאוטו). העניין החשוב הוא כי יהיה זה האוטו הראשון שלי. ומאוד חשוב לי שהוא יהיה טוב.

כשביקשתי ממנו לספר לי על האוטו אלה הפרטים שקיבלתי:

מנוע 1400

שנת 95 - רנו קליאו - גיר ידני

לפני חודשיים הוסיף בולמי זעזועים + החליף גומיות בגיר + טיפול ראש מנוע.

האדם מבקש 12 אלף, אבל ככל הנראה מוכן לרדת במחיר.

אני יודע שזה מוזר שלא הזכיר את הקילומטרז' ובאותו רגע שכחתי ממנו בכלל, גם איזו יד אני לא יודע כי לא הוזכר (חשוד או שפשוט מחכה לראות אם אני אחזור אליו?)

אני יכול להתקשר לשאול את הפרטים, וגם הציע לי לבוא לראות את האוטו. לכן השאלות שלי הן: מה צריך להיות טווח הקילומטרז' לאוטו כזה מאותה שנה בתנאי שלא הוחלף מנוע? איזו יד פחות מדאיגה אותי פחות, כי ההבדל יתבטא רק במחיר.

מה דעתכם על האוטו בכללי (נוחיות, תדירות הביקורים במוסך, צריכת דלק). אני לא בטוח לגבי הצרפתים בשנים ההם, ובכלל. אם לא האוטו הזה, אילו מכוניות יפניות יש מאותן השנים שבוודאות ישרתו אותי נאמנה, בתקציב של 10 אלף.

או לאו דווקא יפניות, בכלל מה הייתם מציעים לי, אוטו ראשון כמו שאמרתי, ואיתו אני נכנס לכל העולם של המכוניות, לכן חשובה לי דעתכם.

תודה.

פורסם

קודם כל תבדוק את המחירון של הרכב הנ"ל ואז תראה את ההפרש בין מה שכתוב למה שהמוכר דורש.

דבר שני, לברר ק"מ זה אחד הדברים הבסיסיים שעושים,וזאת כדי לדעת כמה האוטו עבר בכללי,גם אם החליפו לו מנוע או עשו

לו טיפול בראש. חובתך לדעת כמה הרכב עבר ואפילו לבדוק אם יש היסטוריית טיפולים. האם הוא טיפל במורשה או במוסך רגיל.

האוטו לכשעצמו לא רע ובהחלט מתאים כרכב ראשון. אל תשכח לבדוק את כל המערכות ברכב (חשמל,חימום,קרור וכו' ).

אם יימצא תקין- תתחדש.

אם לא- אל תתפשר. למצוא אוטו טוב לוקח זמן והרבה סבלנות (וגם מזל).

בהצלחה.

פורסם

אממ...איך אני בודק מחירון. (סליחה על השאלה המוזרה הזו) חיפשתי לא קצת באינטרנט והמון בגוגל, יש את מחירון לוי יצחק שרוצה ממני כסף, יש כל מיני אחרים שאני לא מבין איך להשתמש בהם. ואין לי מושג איפה קונים מחירון. ובכלל איך לחשב את המחירון של הרכב?

ולגבי הרכב. קראתי קצת בפורום שהוא נוהג לעשות בעיות חשמל ה 95. זה נכון? או שאם מטפלים בו כראוי הוא ישב בשקט?

פורסם

לא ביג דיל.

נכנסים לאתר של לוי יצחק,ודרך שיחת טלפון מקבלים קוד המאפשר לבדוק און-ליין מה המחירון של הרכב

לפי הדגם והשנה.

בעיות חשמל? לא משהו גורף.

פשוט בודקים אם הכל עובד וזהו.

פורסם

עם ניסיון טוב עם קליאו (3 היו לי , גם ידני וגם אוטומט) אני אומר לך :

בכללי הרכב מהנה לנהיגה, כמובן יש לזכור שזה לא רכב מרוצים

מבחינת צריכת דלק בעיר עם מזגן יעשה לך בין10-11 בנסיעה של לחיצות !

אמינות? אוטו דיי אמין,אחזקה נוחה לכל כיס!

תבדוק כמובן את המזגן , כי המחלה שלהם זה המחשב פיקוד של המזגן, שזה אומר המדחס נכנס לפעולה אולם המאורר הפנימי לפעמים לא, תבדוק את הענין הזה!

וכמובן מנוע שילדה וגיר יש לבדוק!!

מבחינת ק"מ זה בין 160-170 !!עד 180 ! נשמע סביר בהחלט!!

המחיר של האוטו לפי לוי יצחק : 10600 לדגם אליזה הפשוט ,ועד 11300 לדגם RT המפואר ! המחיר שהוא דורש יותר מדיי גבוהה לרכב!! הוא נמכר בין 8-9 !

ואם תמצא שהמכלולים תקינים, והכל עובד סביר לשנתון, לך על זה!

בהצלחה

החיים הם סרט אז תנסה לחיות כמו כוכב :evil:

• תוכן חדש...