Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל בזה שאין לי בכלל מושג בטרקטורונים. חוץ מלנהוג עליהם ולהנות עד היום לא חשבתי לרכוש לעצמי כלי כזה.

שבוע שעבר רכשו לחברה שלי סוזוקי ויטארה שנת 90, שהלכתי איתו לים ראיתי שהוא בקושי סוחב בחולות.

אין מנוס ונישאר רק לקנות רכב קל ומהיר כמו טרקטורון

יש לי תקציב של כ: 5K ואפשר למתוח ולהכפיל אותו.

אני מחפש כלי סביר לא יקר לא צריך יותר מדי חזק שסך הכל יהיה מהנה לנהיגה בחולות ים, בכורכר ואדמות חמרה.

עריכה: לאחר חיפושים ראיתי שמי ששואל פה על טרקטורונים הם ילדים בחופש הגדול והם לא נענים ברצינות, אודה אם תקחו את ההודעה הזאת ברצינות, נכון אני בן 18, אבל אני רציני ולא מחפש לעשות פוזות עם הטרקטורון או לנסוע על כבישים. יש המון בגרויות ומבחנים וימי שבת כיף לצאת לדיונות עם טרקטורון ולהישתחרר מלחץ הלימודים. אודה לכל מי שיתיחס אלי ברצינות.

אודה לעוזרים

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
שהלכתי איתו לים ראיתי שהוא בקושי סוחב בחולות.

מנסיון ארוך טווח עם ויטרה בשטח חולי, זה לא הוא, זה אתה. הויטרה נוסע נהדר בחול, בנהיגה נכונה.

לגבי הטרקטורון, אין לי הכרות טובה עם כלל הכלים, אבל דבר אחד אני יכול לומר מבעלות ארוכת טווח על כלי כזה: לא פולריס!

Guest תמיר .א.
פורסם

כמו שחנן אמר, זה לא הרכב זה אתה, הויטרה כלי נחמד מאוד לשטח.

לי היה ניסיון מצויין עם פולריס L400 94 בבעלות כ4 שנים, גיר רציף (הרבה יותר מהיר מהילוכים) הבעיות היחידות:

תושבת מנוע - לרתח אותה כול 3 חודשים.

ים דלק, אבל ים. 2 פעימות.

מנוע חזק ביחס לשנה שלו.

הציר האחורי נוטה להשתחרר הרבה, וגם לחזק אותו זה לפרק את כול הוויריאטור שצריכים גם חולץ, וגם תמיד נישארים כמה ברגים בחוץ מישום מה. :).

גיר אוטומט - קשה להרים ביחד לידני - אבל מי מרים בכלל.

חוץ מיזה אחלה טרקטורון.

תמיר

פורסם
מנסיון ארוך טווח עם ויטרה בשטח חולי' date=' זה לא הוא, זה אתה. הויטרה נוסע נהדר בחול, בנהיגה נכונה.

לגבי הטרקטורון, אין לי הכרות טובה עם כלל הכלים, אבל דבר אחד אני יכול לומר מבעלות ארוכת טווח על כלי כזה: לא פולריס!

לא אני נהגתי. אבא של חברה שלי מוסכניק מתמחה ב4*4 ונוהג המו שנים על כלי שטח מתוצרת עצמית וג'יפים למינהם.

אתה מדבר על פולריס מאיזה שנים? אני נהגתי על הפרדטור של 2006 והוא טס בחולות ובכל שטח וכביש שנסעתי עליו. הביעה איתו היא התקציב.

לתמיר- אני מעדיף טרקטורון שלא יעשה הרבה בעיות ולא ישתה דלק. פשוט שיהיה זול ומהנה לא חייב חזק.

תודה על היחס הרציני.

עומר.

פורסם

עומר,

הידעת שביטוח חובה בלבד לטרקטורון עולה בסביבות ה5000 שקלים?

הסתכלת לאחרונה בלוחות טרקטורונים?

אתה יודע כמה עולים חלקים / טיפולים לכלים האלו?

צר לי לאכזב אותך- אך בשביל לתחזק טרקטורון, ולו הזול ביותר, דרושים הרבה יותר מ5000 שקלים.

בתקציב הזה הדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות הוא השכרת טרקטורנים עם מדריך- הנאה מובטחת!

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

מבלי לזלזל, אני עדיין טוען, ושוב מידיעה ולא מניחוש, שמדובר בנהיגה לא נכונה. אני מהמר שלא הורדתם מספיק אוויר, בתור התחלה.

לגבי הפרדטור, ולגבי הפולריס בכלל, לא מדובר על בעיה בנסיעה בחולות. נהפוכו: פולריס תקין ייסע בחולות בצורה מצוינת. הבעיה היא בעית אמינות קשה, במיוחד בכלי של 5000 ש"ח וגם בכלי שעולה כפול מזה. אתה לעולם לא תגמור לתקן אותו, וכל טיול, או כמעט כל טיול, ייגמר במפח נפש.

פורסם

לפרדטור לאורך כל השנים יש מוניטין אמינות לא טוב במיוחד.

בתקציב שלך, הייתי ממליץ לחכות לפחות ל 15 אלף עד שתוכל לקנות הונדה EX300 שזה נחשב לכלי משומש ואמין יחסית.

מעל זה יש לך גם אדלי300 שהוא מבוסס על הEX רק חדש בהרבה, אבל זה המון מעל התקציב שלך.

חוץ מזה, מה עם רשיון? ביטוח?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

יש לי רשיון. יש לי זיכויי של 7000 בביטוח כי מכרתי את הרכב שהיה לי. לגבי מתיחה של תקציב הטרקטורון אני יכול למתוח מקסימום ל10-11 אלף. תיקונים וטיפולים יש לי בזול מאוד ורק מחירי חלפים מה שיקר. אני לא הולך להרוג את הטרקטורון סה"כ להגיע איתו מהבית לים דרך הדיונות. או מאחורי הבית באדמות חמרה.

לחנן- מקודם היתברר לי שנישבר אחד הלוקרים. יכול להיות שזאת הסיבה?

הורדנו אויר ללחץ של 20PSI צריך להוריד יותר?

תודה על העזרה עומר

פורסם

לוקר אחד שבור אומר שהייתם ללא הנעה קדמית בכלל.

עכשיו תחשוב אם באמת מדובר בכזה רכב רע לחולות, אם הוא נוסע כמו שהוא נסע בהנעה אחורית בלבד.

20PSI? זה בערך הלחץ ההתחלתי שלי בכביש. אני מדבר על הורדה ללחץ אוויר חד-ספרתי, אפילו להגיע ל8 PSI במקרים קיצוניים של חול טובעני. תלוי כמובן בגודל הצמיגים ובמשקל שהרכב מועמס בו.

פורסם

תתיכנס ל;

www.pancher.net

שם תכתוב בפורום מה שאתה מחפש, אני מניח ששם יש יותר אינפורמציה בנושא של טרקטרונים.

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
לוקר אחד שבור אומר שהייתם ללא הנעה קדמית בכלל.

עכשיו תחשוב אם באמת מדובר בכזה רכב רע לחולות, אם הוא נוסע כמו שהוא נסע בהנעה אחורית בלבד.

20PSI? זה בערך הלחץ ההתחלתי שלי בכביש. אני מדבר על הורדה ללחץ אוויר חד-ספרתי, אפילו להגיע ל8 PSI במקרים קיצוניים של חול טובעני. תלוי כמובן בגודל הצמיגים ובמשקל שהרכב מועמס בו.

הלוקר נישבר רק לקראת הסוף, שחזרנו מהחוף. היתה ירידה שלא שמנו לב לסלע גבוה והאוטו כמעט עף הצידה מהמכה.

בעיר הלחץ הוא 25. הצמיג ברוחב 225 פעם הבאה להוריד לכמה?

אלון תודה לך אני ינסה להיתמודד עם האתר השני:wink:

עומר.

פורסם

מניסיון ארוך עם ויטרה, תוריד אוויר כמו שחנן הציע והרכב נוסע נפלא בחול.

אגב, אתה בטוח לגבי מידת הצמיגים? לא שמעתי על צמיג 225. אולי 235 או 215, אלו המידות הנפוצות לויטרה (מעבר למידה הרישמית שהיא 205).

אם אתה יכול למתוח את התקציב שלך מעלה בבערך פי 4, יש לי הצעה מעניינת עבורך. שלח לי ה"פ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא סגור על ה225, יכול להיות 215, אני יבדוק.

אז לכמה אתה ממליץ להוריד?

יש לי קומפרסור פשוט לא יודע אם אחרי זה הוא יצליח למלא את האויר חזרה. לסמוך על הקומפרסור בקשר למיד לחץ בגלגלים או לראות לפי העין אם הורדתי יותר מדי או פחות מדי?

לגבי הטרקטורון התקציב +/- 10 אלף ניראה לי בסוף אני יפרוש ממנו אבל אם יש טרקטורון מומלץ אשמח לשמוע.

תודה על העזרה

עומר.

פורסם

מציע שתוותר

א סכום רכישה נמוך ,סיכוי גבוה לתקלות(כלי מהסוג הנל רוכשים חדש בלבד או בן שנה לכל היותר אם ברצונך להתעסק הרכיבה נטו)ולא במינוס בבנק

ב השנה נושא הטרקטורונים בחוף הים יאכף בקפידה יתרה תוך כדי מארבים ,הצבת שוטרים באזרחי רכובים על טרקטורונים במספר סופי שבוע רב יותר

ג מחזק את קודמי ,הויטרה הוא רכב עביר מאוד בכל הקשור לנסיעה בחול ,משקלו הנמוך מאפשר לו "לצוף" מעל החול גם במהירות נמוכה

לכן הייתי מציע שתתרכז ברכב ,השקע בצמיגים ,במערכת ההנעה ,ובשרידות הרכב

קיץ נעים

פורסם

אתה לא צריך קומפרסור. סע לאט ובזהירות עם לחץ אוויר נמוך עד לתחנת הדלק הסמוכה לחוף ותמלא שם אוויר.

כמה להוריד? אני מוריד בכניסה לחוף לבערך 10PSI, אולי טיפה יותר כתלות במשקל על הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...