Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש סוויפט חדשה, ואכן, הרכב מאוד דינמי, מאוד מהנה לנהיגה ובעל פוטנציאל גדול, למעשה הרכב מאוד מזכיר לי את היאריס T ספורט שהייתה לי.

בו נעשה השוואה קצרה:

מנוע: אותו הנפח, כמעט אותו ההספק

משקל - הבדל של 10 ק"ג

צמיגים - פוטנצה בשניהם.

גיר .... פה קבור הכלב.

שמע לי ידידי ושמע טוב, נקודת התורפה של הסוויפט הוא גיר עצלן, בעל 4 הילוכים, ללא טיפטרוניק וללא שום נטייה ספורטיבית. שינויים בכוח לא ממש ישפיעו על הרכב הזה, זה רכב אטמוספרי שבשביל להרוויח 15 סוסים תצטרך להשקיע הרבה ובפועל התוצאה לא תורגש. הפתרון היחיד להרגשה ספורטיבית וראוייה יותר זה גיר ידני. נקודה :-)

אני בכלל חושב ששוה להוסיף עוד כסף לגרסת הספורט, ואם הייתי יכול לקחת בליסינג את הסוויפט ספורט, תאמין לי שהייתי לוקח, למעשה אני מקווה שזה יהיה אפשרי לקראת סיום התקופת ליסינג שלי :-)

פורסם

האם מייבאים בכלל גירסה ידנית ?

לפני חודשיים הייתי בסוכנות לנסיעת מבחן באחת, מיותר לציין שכמעט נרדמת עד שהאוטו הגיב והאיץ, לאחר נסיעת המבחן ביררתי לגבי גירסה ידנית ונענתי בשלילה חד משמעית אפילו הצעתי לשלם מראש ולהזמין ולהמתין לאחת אבל הסוכן פשוט ענה "לא מייבאים בשום מצב".

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

לפני כשנה הייתי אצל היבואן, ואמרתי לו שאני מוכן לשים כסף על גירסאת הספורט, התשובה הייתה שלילית.

למי שכתב על הדימיון ליאריס, זה אכן אותו בסיס, סוויפט ספורט = יאריס Tספורט, לדעתי עם עדיפות לסוויפט.

גם הגנים של האמינות זלגו מטויוטה ...

לדעתי הסוויפט רכב חמוד ומאוזן, כל מה שתעשה, במיוחד סביב הגיר האוט' ה"פשוט" , יפגע באיזון ובאמינות (ראה את הערתך על מוסכים ... ), הדבר היחיד שאולי בא בחשבון הוא הקטנת חתך הצמיגים (יקצר את הגיר ויחדד את התחושות), לא בטוח שאפשר לאשר ברישיון, ובכל מקרה יחס ההעברה הסופי יתקצר, אני בזמנו ביצעתי את זה על קליאו 2001 נפח 1.2, היה נחמד.

ואם כבר סוויפט, יש כאלו למכירה בחו"ל

050827.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

דווקא הסופי לא מעניין אותי השני של הרכב מעפן בטירוף ...

בהחלט החולייה החלשה היא הגיר

בדגם ספורט יש 5 מהלכים טיפטרוניק ובוודאי שהייתי קונה אם הייתה אפשרות , אבל אין בארץ , כמה חבל , עם תג מחיר נורמאלי זה פשוט היה הרכב ספורט הכי נמכר בארץ . השאסי וההיגוי מעולים :)(בסיס גדול לשיפורים)

פורסם
עם תג מחיר נורמאלי זה פשוט היה הרכב ספורט הכי נמכר בארץ .

בוא נתחיל מהעובדה שזה לא רכב ספורט.

גם לא עם גיר ידני.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בוא נתחיל מהעובדה שזה לא רכב ספורט.

גם לא עם גיר ידני.

ברור, כי זה לא מיאטה. רק מיאטות זה רכב ספורט !

ולעסק - סוויפט ספורט זה רכב ספורטיבי כמו היאריס ספורט או אפילו הקליאו ספורט (שנמצאת כמובן ברמה אחת למעלה מבחינת ספורטיביות ועלויות). מבחינתי, אם היו רכבים כאלו היום במחירים שפויים הייתי לוקח בטוח. יאריס ספורט או סוויפט ספורט בתור רכב לנסיעה יומיומית שמשלב שימושיות, ספורטיביות ועלות נמוכה (או קבוצת שימוש נמוכה :-) ) ... אין דבר כזה בארץ.

כמו שהיאריס ספורט נמכרה ממש לא רע, גם הסוויפט הייתה כנראה יכולה למכור לא מעט ואכן חבל שהיא לא איתנו פה...

פורסם

יש עוד רכבי ספורט חוץ ממיאטה (תזכיר לי, גם לך הייתה פעם מיאטה, לא? :wink:),

אבל סוזוקיי סוויפט "ספורט" אינה רכב ספורט.

היא רכב ספורטיבי - במקרה הטוב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אבל סוזוקיי סוויפט "ספורט" אינה רכב ספורט.היא רכב ספורטיבי - במקרה הטוב.

לא מוכן לשמוע על דיון דבילי כזה אצלי בפורום . העלאת אגו היא אופציה אפשרית בכל פורום בלבד שהוא פורום אחר .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עזוב גבר זה תשובות לא לעניין כן רכב ספורט לא רכב ספורט :), וזה לא קשור לתרד

בוא נגיד שיש לנו כמה רכבים רציניים בבית, ככה שהרפרנס שלי לגביי ספורט בטח יותר עשיר משלך, כי אני עם הרכבים האלו .

אם ההערה הייתה מתקבלת מבעל SL 55 זה היה נשמע יותר טוב :)

(הכל ברוח חיובית כמובן , אני סתם מתלוצץ בכיף ,330 2 דלתות 2005 ,זה הצעצוע הפשוט ביותר, ועוד כמה צעצועים יותר מאגניבים אם תרצה אענה לך בפרטי,שיחקנו ב"לי יש יותר גדול" היה כיף :) )

לגביי תקציב לא יודע את המחירים בשוק

אז אפשר להציע .. וקצת לעזור , אני מעוניין יחס סביר בין השקעה לתמורה.

מה כדאי לי לעשות ומה זה יתן לי ?

• תוכן חדש...