Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני מעוניין לשפר סוזוקי סוויפט חדשה , כרגע 105 כך נקנתה , לאיזור ה 130. ללא טורבו.

והאם יש דרך לשנות את יחסי העברה בגיר ?

פורסם

בארץ יש רק עם גיר אוטומטי,

שזה כמו לנסות לרוץ עם אזיקים על הרגליים.

את אתה משפר את הרגליים, אתה שובר את האזיקים[הגיר לצורך העניין].

למרות שמדובר על תוספת כוח יחסית מתונה.

----

פורסם

אם קצת רצון ותקציב לא מבוטל אפשר לייבא גיר ידני. השאלה אם יאשרו אותו בטסט.

מבחינת שיפורים ללא טורבו, זה יותר קשה מאשר עם טורבו.

באופן כללי מדובר על קאמשפטים חמים, קפיצים מחוזקים לשסתומים, קרנק מחוזק, בוכנות קלות, אטם ראש וברגים מחוזקים, סעפת זרימה חופשית, פילטר פתוח וכמובן הגדלת יחס דחיסה, תדלוק בדלק 98 והעלאת מנתק הצתה למשהו בסביבות 8500-9000סל"ד. שכחתי משהו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לגביי הגיר אני חושב שתוספת מתונה כזאת הוא יחזיק, ואין לי עניין בגיר ידני .

מה שכן האם יש אפשרות לשנות את יחסי ההעברה .

תכלס מה שהייתי רוצה זה רצועת כוח יותר רחבה יותר בכיון צפון יחסית הרכב מתחיל לזוז מוקדם .

פשוט מנסיון עם כלים רציניים שיש במשפחה , הדינמיות של הרכב מעולה והמנוע קצת מבייש את הרכב הזה .

יש המלצות על רכיבים ספציפיים?

פורסם

אני מניח שיש אפשרות לשנות יחס העברה של דפרנציאל, אם תגדיל אותו, האוטו יסע חזק יותר (על טורים גבוהים יותר). איך זה ישפיע על מחשב של אוטומט - אני לא יכול להגיד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מניח גם שניתן למצוא צ'יפ שאולי בשילוב עם פילטר ייתן לך תחושה וצליל יותר טובים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם אני הייתי מזמין אבל אין אפשרות כי היבואן לא מוכן להתחייב על טיפול לרכב הזה .. יבוא אישי של הרכב הזה = כ130K לא עניין רציני, רק שלמיטב ידיעתי אין אישור ליבוא אישי.

אגב שלי נראית הרבה יותר טוב מהתמונה :).

לגבי רעש וכו ... דווקא מעדיף שלא , יש עוד רעיונות איזה רכיב ספציפי ?

פורסם

טוב קודם כל.

אם כבר אז כבר.אתה מוזמן ליבא מצרפת למשל.יש גרסעת סוויפט ספורט 4X4..שזה מאוד מעניין על האוטו הזה.

סתם סתם.

בכל מקרה.כמו שהציעו לדעתי תחליף גיר.אחרי אישורים והכל כמובן.

לאחר מכן.אתה יכול אולי לשים ציפ\מחשב ניהול פתוח בישביל לשנות יחסי דלק ואוויר.ואם אתה ממש רוצה להיתשגע.קיט של מצערות להוסיף במקום הסעפת יניקה המעפנה של המקורי.

חבר.כל זה כמובן לא חוקי.לא ציינת אם אתה מעוניין שהאוטו יהיה חוקי או לא.

בנוסף לזה .לפי מה שהבנתי מחבר שעובד בשיפוץ גירים אוטומטים.זה דברים שרק אחרי 5 שנים שהוא עובד איתם.הוא התחיל להבין איך זה עובד בידיוק.

אז לדעתי עד שתמצא מישהו שיסכים לשנות לך יחסי העברה וכולי.אתה מוזמן לחכות לדור הבא של סוויפט.

סתם שאלה.למה ידני לא מעניין אותך?

A.R.T Performance

פורסם

תעשה ניסיון ופה לגיא פירלינג- הוא מומחה לצ'יפים- אולי יהיו לו בשורות עבורך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בעיה ברגל שמאל

אז רגע , אני מבין שכרגע זה לא רלוונטי לגביי צ'יפ , פליטה , יניקה .???

כמובן שכן.

אבל לפי מחקרים שקראתי על מכוניות פשוטות ללא טורבו וכאלה.זה אולי הכל ביחד יוסיף לך 15 כ"ס.

לדעתי לא שווה תהשקעה.

A.R.T Performance

פורסם

קודם כל חשבת בכלל על האחריות?

האחריות על הרכב מתבטלת באותה שניה שאתה משנה משהו ברכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

פליטה אין בעיה לשנות וגם צ'יפ הם בחיים לא ידעו .

חוצמזה שזלא הרכב החדש הראשון במשפחה .. ואצלנו נוסעים הרבה כ60K בשנה ..

אני יכול לומר שזה הרכב היחיד שלא רואה מוסך ... לעומת יקרים בהרבה ממנו .

לא צריך אחריות

• תוכן חדש...