Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה, טיפה מטופשת...

האם מבלי לפרק, יש דרך לדעת אם החיווט של הרמקול מחובר הפוך?

תודה.

פורסם

קח בטריה קטנה ואת ה + - של הרמקולים ושים את החוטים על הקטבים. אתה תראה שהוופר זז פנימה או החוצה. כשתראה שהוופר יוצא החוצה, זה אומר שהחוט ששמת על הקוטב ה + של הבטריה הוא + של הרמקול והשני הוא מינוס.

עידן

פורסם

אני לא כל כך יכול לראות את הרמקולים... ה מאחורי גריל כזה...

לגבי חוסר, באס, האם מדובר בחוסר באס טוטאלי?

כלומר אם יש לי באסים, אפילו די רציניים, זה אומר שהעסק תקין?

(בהתקנה הסתמכתי על הדרך בה היה מחובר הרדיו הקודם,

אבל לאור החאפריות של המתקין הקודם פתאום חשבתי שאולי אני מתחבר לא נכון...

רק שחשבתי על זה לאחר שסיימתי להתקין)

פורסם

אגב, שאתה בודק אם יש לך באס בקומפוננט אל תשכח לנתק את הסאב כדי שתוכל לשמוע יותר טוב, ככה תקבל אינדיקציה יותר טובה מאשר שהסאבוופר פועל.

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

קודם כל אם הרמקולים שלך מעוותים או מחרחרים אז יכול להיות שמי שכוון לך את המערכת, הרי אמרת שהוא חאפר, כיוון לא נכון והרמקולים פשוט מנגנים יותר מידי באס.

תנסה לכבות את כל הלאודנס למיניהם, תוריד את הבאס בHU (רדיו דיסק) לאפס, במגברים תכבה את כל הבאס בוסט ואז תראה קודם כל אם אתה שומע נקי ויפה ורק אז תגביר ותראה מה חסר לך ותוסיף לפי הצורך.

אם עדיין אתה מרגיש שמשהו לא בסדר אז בדיקה מאוד פשוטה היא לקחת קיסם או משהו שיכול לעבור דרך הרשת של הרמקול - ולעשות את הבדיקה עם הבטרייה כמו שאמרו לך (רצוי סוללת 9 וולט כדי למנוע נזק לסליל של הרמקולים) לאיזה שבריר שניה - אם הקיסם עף החוצה - הממברנה מחוברת נכון - פשוט לא? :lol:

תמקם את הקיסם מעל מרכז הרמקול ותיתן לו לגעת בו - תראה באיזה קוטביות הוא יוצא יותר החוצה - ואז אתה תדע אם זה הפוך או לא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...