Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית Parrot 3200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי טויוטה קורולה חדשה מליסינג שאני אמור לקבל בשבוע הבא.

יש לי אפשרות להזמין דיבורית Parrot 3200 דרך חברת הליסינג בתשלום 1920 ש"ח לפני מע"מ כולל התקנה.

1. האם הדיבורית הנ"ל שווה את הכסף?
  2. האם אפשר לקנות את הדיבורית הזו ביותר זול(כולל התקנה)?
  3. האם קיימות אלטרנטיבות אחרות?

המתקין אמר לי שאם אני רוצה חיבור ישיר לרמקולים מקוריים של הרכב עם MUTE אוטומטי כאשר נכנסת שיחה, צריך להוסיף עוד איזה שהוא חלק בתשלום נוסף, אחרת לדיבורית יהיה רמקול נפרד כמו בדיבוריות ישנות.

האם זה הגיוני?

מצד אחד אומרים שהחיבור לרמקולים מקוריים נותן איכול קול הרבה יותר טובה, מצד שני שמעתי היום על תופעת לוואי של החיבור.

אמרו לי שה- Volume של הדיבורית מושפע מ- Volume של המערכת. ואז כאשר שומעים מוזיקה ב- Volume חלש ומתקבלת שיחה, חייבים להגביר את ה- Volume של המערכת ואז כאשר השיחה מסתיימת ולא מספיקים להנמיך את ה- Volume של המערכת מקבלים Volume מאוד גבוה ...

האם זה נכון ? אם כן, איך אפשר להמנע מזה?

לפי המפרט, הדיבורית תומכת עד 5 מכשירים.

מה קורה כאשר יש שני מכשירים עם bluetooth פתוח בתוך הרכב? הוא יודע להתחבר אל שניהם במקביל או שהראשון שנכנס לרכב וכל השאר לא?

תודה

פורסם

מדובר בדיבורית מאוד מוצלחת(מותקנת אצלי) המחיר קצת יקר הייתי אומר, הדיבורית מגיעה עם יחידת מיתוג(חיבור לרמקולים של הרכב) יש אפשרות לחבר אותה בלי מתאם אבל אז צריך לחתוך את החיווט המקורי(לא מומלץ).הווליום שלה לא מושפע מווליום המערכת בכלל הדיבורית תומכת עד 5 מכשירים כאשר הראשון נכנס הוא זה שמתחבר כאשר נכנסים שניים ביחד אז יש אפשרות לעשות מועדף.

פורסם

1920 מצלצלים ?!

היא עולה 1100-1200 שח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את המתאם הזה? (למאזדה 6)

כי אני לא חוצה לחתוך חוטים מקוריים

באמממת???? מה אתה אומר???

:-o:lol::-P

פורסם
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את המתאם הזה? (למאזדה 6)

כי אני לא חוצה לחתוך חוטים מקוריים

לא ברור לי למה צריך להקפיץ תרד ישן? לעצם השאלה שלך, כדי לא לחתוך חיווט מקורי אני משתמש בקונקטורים של יחידת מיתוג חיצונית. ניתן להשיג בחנויות "נורמליות" שמתקינות דיבוריות (במידה ולא תשיג דבר איתי בפרטי).

צביקה המחיר שהבחור קיבל (אני לא יודע אם הוא מודע לכך) כולל בתוכו: התקנה, קונסולה מותאמת לדיבורית. המחיר בזאפ לחלוטין לא משקף את מחיר השוק.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הצתרפתי לאתר רק כדי להגיד לך שהתקנתי דיבורית כזאת במוסך פרוטר בחיפה ב750 ש"ח.סוף הדרך של דיבורית !!!!!

יש שם בחור בשם אריה שמנהל בית חרושת לא מוסך, מכוניות נכנסות ויצאות כמו בפס יצור.

מומלץ.

• תוכן חדש...