Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

החלטתי שסתם בשביל הכיף בא לי לבנות לפולס תיבות (לבית) ואולי להשתמש צבהם איפשהו, בכל מקרה מעניין אותי איך הם ישמעו בתיבה אופטימלית.

איזה נפח תיבה אני אצטרך בשביל הוופר?

מי שיודע, או שיכול להריץ את הנתונים בתוכנה אני אשמח.

אני מעוניין שהם ירדו כמה שיותר נמוך. יש אפשרות אפילו להשתמש בתיבה פורטד בשביל באס חזק יותר?

תודה רבה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אין לי מושג מה זאת תיבת הורן אבל אני בטוח שאני לא אשקיע בה בשביל פולס, המקסימום שאני משקיע זה או אטומה או עם פורט.

אמיר

פורסם

חברים שחררו אותי מהתיבות הורן האלה.

זה לא קשור בכלל לתיבות לפולס! מה קשור מה שאתם מעלים פה למה שאני ביקשתי?

אלללללליייייקקקקקווווווו HELP!

אמיר

פורסם

עוד מעט אתן לך נפח תיבה מומלץ דרך WINISD + המלצת התוכנה לתיבה אטומה או פתוחה.

איתמר.

קבל עדכון: משום מה לא ניתן לאתר את הנתונים של הפולס או של הטמפו. רק מהדוטק ומעלה יש באתר של מורל נתונים מספקים לצורך תכנון תיבה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בין 6-8 ליטר אטומה צריכה להתאים.

הגודל שלו הוא כמו של האילליט את האילייט שמים ך=לרוב ב7-10, אז אני חושב שזה אמור להתאים גם לפולס.

ואטומה בגלל שאף פעם לא ראיתי התקנה של סט קידמי עם פורט. גם מפיבר וגם בדלת אטומה.

ולמה לא לנסות הורן?:-P

פורסם

תודה רבה, כשאתה בודק עם הפורטד, אם תוכל תבדוק לי גם בבקשה, קוטר של פורט/ אורך.

תודה איתמר.

מאיפה השגת את הנתונים של הוופר?

אמיר

פורסם

הנתונים של הוופר של האלייט ושל הוופר של הפולס שונים לחלוטין לכן אין שום קשר בין תיבה שמתאימה לאלייט לתיבה שמתאימה לפולס.

תיבת הורן לפי מה שראיתי בכלל לא קשורה למה שאני מחפש, זאת תיבה שנועדה לסאב וופרים והפיקים שלה הם בהרצים דיי גבוהים 90-100HZ.

כן, הפולס אמורים לעבוד בבית עם מגבר שיודע גם לעבוד ב-4OHM.

אמיר

פורסם

תיבת הורן לסאבוופר זה ככה אתה יכול לכוון את ההורן לאיזה תדר שתרצה ..

לגביי האלמנט שלך .. הייית הולך על איזה 25 ליטר לפחות לבית..

אולי אלי יוכל לעזור לך .. הוא הבאס דוקטור:)

פורסם

אם אתה ממש ממש רציני , אני יכול לתת לך תוכניות תיבה לזוג שישיות האלה במיוחד לסט אפ ביתי,

תידרש מצידך טיפה עבודה, אבל הכל יהיה מפורט מצידי

זה ירעיד לך חלונות, וינגן לך מ תדר ה FS של הרמקול ועד 1000 [בערך]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי, המטרה היא להשתמש בסט אפ בדיוק כמו שהוא עם הקרוס שלו. המידבאס של הסט אמור לנגן עד נקודת החיתוך של הסט 3.8KHZ נדמה לי.

יש לך המלצה לאיזה תיבה לשים אותו? לגבי צורת הבנייה של התיבה והתכנון אין לי בעיה ואני מוכן לאתגר, אבל כל רמקול יורכב ממידבאס פולס קרוס של הפולס והטוויטר המקורי שלו( אם הוופר יעשה עבודה בבית אולי אני אשקול לחבר לסט הזה טוויטר של JAMO שיושב אצלי.)

אמיר

• תוכן חדש...