Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה - מחיריי הדלק הנוראיים והמאמירים אינם סוד .

האם אפגע בביצועיי בהסבה לגז?

האם יש מישהו שמכיר אדם שהסב רכב ספורטיבי לגז?

יש בעיית החזר ההשקעה הראשונית בהתקנת המיכל , וצריך התקנה מתקדמת עם מחשב נפרד שלא פוגמת בECU .

אשמח לאינפורמצייה ותגובות רלבנטיות.

פורסם

בלי לפגוע בך.

אבל מציקה לי ההודעה שלך.

אם יש לך בעיה עם צריכת הדלק, אל תחזיק רכב ספורט

למה להרוס ולעשות אותו הסבה לגז?

תמכור ותעבור לרכב על חשמל או משו בסגנון

פורסם

זו רק בדיקה אם זה אפשרי .

מן הסתם אעדיף ביצועים .

לא שאלתי אותך איך לחסוך בחשבון הבנק שלי .

אם אין תרומה קונקרטית מצידך - כנס לעגלת הגולף שלך וסע :)

פורסם

+1.

בזמנו הייתה בנתניה גולף GTI שמונעת על גז, כמו כן ניתקלתי פעם באימפרזה WRX עם גז.

הבנתי שיש ירידה בביצועים וכמו כן במידה ויש לך ניהול חיצוני אז המחשב של המערכת של הגז יישרף.

פורסם

תודה FISH :)

קורא מאמרים בחו"ל ומתרשם . . רוב הדעות שליליות ובפרט לספורטיביות ו/או רכבים ללא קילומטרז' של 20K לפחות.

פורסם

לא ציינת אם הרכב הוא סטנדרטי או לא ומה הצריכה שאתה משיג.

אני אישית הייתי נמנע. לא רק משום שלא שמעתי על מכוניות דומות עם סיפורי הצלחה אלא גם מבחינת סיכוי מכירה לאחר מכן...

פורסם
זו רק בדיקה אם זה אפשרי .

מן הסתם אעדיף ביצועים .

לא שאלתי אותך איך לחסוך בחשבון הבנק שלי .

אם אין תרומה קונקרטית מצידך - כנס לעגלת הגולף שלך וסע :)

:lol::lol::lol:

תעשה הסבה לגז, ואז באמת העגלת קניות שלי תשאיר לך אבק והיא רק 1.6 :)

פורסם

מה קשור המחשב ישרף ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יודע דבר (זה ש"משחק" במחשב הניהול של הרכב שלי) הסביר לי שבמנועי טורבו משתמשים בדלק גם לקירור תא הבעירה.

הגז לא יכול לקרר.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
יודע דבר (זה ש"משחק" במחשב הניהול של הרכב שלי) הסביר לי שבמנועי טורבו משתמשים בדלק גם לקירור תא הבעירה.

הגז לא יכול לקרר.

אתה יכול לספר ליודע הדבר שלך שגם ברכבים רגילים הדלק מוריד את טמפ' חלל הבעירה, אם כבר - גז עושה את העבודה הרבה יותר טוב, מכיוון שהוא מאופסן במצב נוזלי ברכב [דחוס מאוד] ולכן הטמפ' שלו מאוד נמוכה ממילא.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אז ככה - מחיריי הדלק הנוראיים והמאמירים אינם סוד .

האם אפגע בביצועיי בהסבה לגז?

האם יש מישהו שמכיר אדם שהסב רכב ספורטיבי לגז?

יש בעיית החזר ההשקעה הראשונית בהתקנת המיכל , וצריך התקנה מתקדמת עם מחשב נפרד שלא פוגמת בECU .

אשמח לאינפורמצייה ותגובות רלבנטיות.

לא מקובל להסב רכבים מוגדשים לגז אבל בהחלט ניתן,הסיבות לכך הן תוספת משקל ומחסור במקום.בקשר לירידה בהספק המנוע מדובר על פחות מ 10% במנועים סטנדרטיים ולמי שמבקש לשפר את הרכב ניתן להעלות את יחס הדחיסה במנוע ולהשתמש רק בגז שהאוקטן שלו גבוה משל הבנזין.

בכול מערכות הגז קיים מחשב ואין שום קשר בינו לבין זה של הרכב.

החזר השקעה של מערכת גז לפי חשב של רכב ממוצע משפחתי עומד היום על 35K ק"מ לפני שתתחיל לחסוך 45% בעלות הדלק.

• תוכן חדש...