Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

106 XS דור ראשון מנוע 1400

המצבר לא נטען (הוחלף מצבר ואחרי יום הוא נגמר) ולכן כנראה נדרש החלפה\שיפוץ אלטרנטור.

1. איך מוודאים סופית שזה אכן האלטרנטור?

2. מכיוון שהאוטו מועמד למכירה, הרעיון הוא לחסוך בתיקון הזה מה שאומר שהאלטרנטור יוחלף לבד בבית. האם משפצים את הקיים או שהולכים איתו לחנות נותנים אותו עם תוספת כסף (כמה תוספת?) ומקבלים אחד משופץ?

3. איפה ניתן באזור המרכז להשיג אלטרנטור? אפילו שלא יהיה משופץ אלא מפרוק או משהו.

some people need a high five

in the face

with a chair

• ספונסר פורום
פורסם

יש לבדוק טעינה על המצבר,במידה ולא תקין אז ישירות ביציאה של האלטרנטור,אם בשני המקרים אין טעינה אז יש צורך בשיפוץ אלטרנטור.

רק קח בחשבון שהגישה לא נוחה והפירוק והרכבה די קשים ברכב שלך.

את האלטרנטור שלך אתה לוקח למשפץ,במידה ויש לו אחד משופץ על המדף,אתה משלם והולך,אם אין,משפצים את שלך.

אורן

פורסם

הרכב לא שלי אלא של חבר, כמה אמור לעלות אחד משופץ?

לפי מה שראיתי האלטרנטור מתחבר עם זוג ברגים בלבד בדגמים עם המזגן

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

1. בדיקה ראשונית - מניעים את הרכב ובודקים את המתח על הדקי המצבר בסל"ד סרק, אמור להיות מתח של קצת מעל 13 וולט. אחר כך מעלים את הסל"ד לאזור 2500 סל"ד ובודקים שוב את המתח על המצבר, אמור להיות קצת מעל המתח שהיה קודם. אם אין מתח טעינה (כלומר מתח מעל 13V) כנראה שהאלטרנטור הלך.

כמובן שבדיקה מלאה תתבצע עם מד זרם השראתי וכו' אצל חשמלאי מוסמך אבל זאת בדיקה ראשונית שתתיתן לך בדרך כלל יופי של אינדיקציה.

2. תלוי למי אתה הולך. יש חשמלאים ובתי מלאכה קטנים שמשפצים את האלטרנטור שלך ויש כאלו שפשוט נותנים לך אחר שכבר שופץ. מחיר שיפוץ הוא באזור ה400-600 ש"ח למיטב ידיעתי.

3. עלמה, יושבים באזור של יצחק שדה. זה בית מלאכה ותיק בתחום שיפוץ האלטרנטורים והסטרטרים, עושים עבודה טובה והמחירים שלהם סבירים. תגיע עם האלטרנטור המקולקל וסביר להניח שתוך 10 דקות תצא עם אלטרנטור משופץ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

"חשבתי שאת הבדיקה אפשרי לבצע עם המד זרם הביתי הפשוט."

חשבת נכון, לא עם מד זרם אלא עם AVO מטר פשוט מכוון למתח 20V זרם ישר.

יש לי אלטרבטור משופץ לא מזמן, עם אחריות 3 חודשים והרכבה, בחצי מהמחיר שצביקה ציין.

צור קשר בה"פ.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בחצי מהמחיר? עם 3 חודשי אחריות? לרכב שתומר גם ככה רוצה למכור? יאללה, רוץ על זה.

אגב, AVO מטר זה כינוי שחשבתי שנעלם מהעולם. הייתי בטוח שרק אבא שלי מכיר את הכינוי הזה כי עד היום כולם הסתכלו עלי מוזר כשאמרתי את זה :lol:

AVO מטר, רב-מודד, פלוק - הכל אותו הדבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...