Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מנסה לברר לחברי מאילת מה צפוי לו

דרך הפורום הניכבד

כעיקרון הוא נתפס כאשר ביצע חנייה מופרעת

נעצר ונבדק ונימצא כי הוא נוהג בשיכרות

רישיונו נשלל לחודש

בעברו יש לו חמש עבירות על נהיגה ללא חגורה

האם אין מנוס מעורך דין

האם ישנה אפשרות לעיסקה אם בכלל ?

כל מידע יעזור.....

בתודה

ליאור

פורסם

אין מנוס מעו"ד זה בטוח...

ממליץ לו לעשות רשיון משיט- כי סירה זאת האופציה האחרונה שלו לזמן הקרוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כל עונש שהוא יקבל - לא יהיה חמור מספיק.

יש אנשים שפשוט לא מגיע להם רישיון נהיגה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

"החבר" נהג חדש במקרה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה אחד מהמקרים שאני מקווה שאפילו עו"ד לא יעזור לו.

את האמת הזילזול בחיים שלו (אי חגירה)לא מעניין אותי , אבל לנהוג בשיכרות זה כבר מחייב ענישה וחמורה.

אני מייחל שמר ארדן במקום להתעסק בזוטות, יואיל בטובו להעביר הצעות לעונשי חובה לנהיגה בשיכרות.

למשל שלילה מיידית לשנתים למי שנמצא נוהג בשיכרות בפעם הראשונה, ועד שלילה תמידית למי שנתפס בפעם השלישית..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
"החבר" נהג חדש במקרה?

ל'

בדיחה לא קשורה:

יהודי הגיע לרב וסיפר שחברו עבר עברה חמורה, הוא מתבייש לבוא בעצמו ושלח אותו לבקש תיקון. ענה לו הרב: אינני מבין מדוע שלח אותך, הוא יכל לבוא בעצמו ולספר שחבר שלח אותו....

פורסם

כמו שאמרו חברי הפורום הנכבדים, ושר התחבורה, החבר שלך אשם בכל תאונות הדרכים שמתרחשות בארץ, בעוני, מלחמה, שחיתות , אבטלה, והתדרדרות הנוער . לכן מומלץ מאוד לקחת עורך דין, כדי שהחבר שלך יוכל לחמוק מהעונש הקל והלא מספיק שהוא יקבל במשפט (שיערך רק לצורך הפרוטוקול, הרי האשמה ברורה ומוכחת, ונקבעה על-ידי חברי הפורום באופן ברור שלא משאיר מקום לשום ספק סביר).

פורסם

MORDY, אתה יכול אפילו להגן עליו?

נכון, במדינה מתוקנת יש תהליך משפטי מסודר, אבל כולנו יודעים (גם אתה) שאנשים כאלו הם אלו שאחראים לרוב התאונות והם מסכנים את כולנו וגם את עצמם (נוהגים בלי חגורה).

אם הוא לא מכבד את הכללים הבסיסיים ביותר כמו חגורה, למה שהוא יכבד את האור האדום או קו הפרדה לבן?

פורסם
זה אחד מהמקרים שאני מקווה שאפילו עו"ד לא יעזור לו.

+1

לפי התיאור מדובר ב'שור מועד' שלא לומד לקח.

כולי תקווה שאחרי המקרה הזה הוא יתאפס לפני שזה יגמר באסון.

פורסם

לא משנה איזה עונש הוא יקבל - זה לא יספיק!

יסלח לי חברך חסר האחריות, אבל נקווה שהוא לא יעלה יותר לכביש.

לפי מה שכותבים חברי הפורום - אם היה פה משפט עם מושבעים, והמושבעים היו היו אנחנו - הוא היה מקבל כנראה שלילה לצמיתות וקנס גבוה.

וחבל שזה לא מה שיקרה.........

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

• תוכן חדש...