Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בלקסוס 400 מודל 1996 .הבעיה שהרכב לא מניע לעתים קרובת ,ומדובר בוודאות בסטרטר לא תקין.

המצבר נבדק ותקין, הסוויטש נותן זרם תמיד ,וכשמנסים להניע נשמע קליק ואין תגובה , לאחר מספר ניסיוניות

הרכב מניע, לעיתים הוא מיד מניע,לאחר בדיקה שעשיתי אצל חשמלאי רכב נאמר לי שהבעיה היא סטרטר.

ביקשתי שיטפל בבעיה אך הוא אמר לי שברכב כזה הוא אינו מטפל.

אבקש לקבל המלצות למוסך באזור המרכז, שביצע עבודה כזו בעבר,ובמחיר סביר, וזאת מאחר שבמוסך המורשה

קבלתי הצעת מחיר מאוד גבוהה.

תודה מראש

פורסם

מכיון שאין הרבה מכוניות לקסוס בישראל קשה לי להאמין שתמצא מישהוא פרטי עם נסיון במכוניות אלו.

אם תפנה למוסך המרכזי שברח' תובל 8 ת"א, בקש את מנהלו, אלון גבאי ותגיד לו שבקשתי שיסייע לך (אולי זה יעזור במחיר).

טל' שלהם הנו 03-7613333.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אולי תנסה באיביי? או שתבצע חיפוש בגוגל, לגאנק' יארד בארה"ב. (מגרשי פירוק*.

פשוט, הרכב הזה כאן (ארה"ב) ממש לא נדיר, אני מאמין שתוכל למצוא במחיר זול, אם תשקיע זמן בחיפוש באינטרנט.

בכלל, מה המחיר שדרשו ממך, ככל שאתה מוכן לחשוף, היתכן ואינו גבוה משמעותית מתיקון של סטרטר של רכב אחר ברמה דומה?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם אתה יכול לפרק את הסטרטר אתה יכול לקחת אותו למכון שיפוץ נוסך אלקטרוטיב בפ"ת

הם מחזיקים המון חלקים וסביר שיצליחו לשפץ אותו - כמובן שאפשר להתקשר קודם כל

תנסה לברר איזו חברה מייצרת את הסטרטר

פורסם

כמו קודמי, לפני הפניה למוסך המרכזי אני מציע לפנות לחשמלאי רכב טוב ומקצועי שיתכן ויצליח לשפץ לך את הסטרטר הקיים בעזרת חלק אוניבסרסליים\מרכבים אחרים

לדעתי כניסה למוסך המרכזי תהיה נגיסה חדה וכואבת בכיס

פורסם

1. הוא לא פרסם כמה זה עולה. יש סיכוי שזה מחיר כמעט זהה לסטרטר של פאסאט, מי יודע.

2. אני בכלל לא הייתי משפץ אלא יוצר קשר עם מפרקי מכוניות בארה"ב. גם אם משלמים מכס, זה עדיין לא יהיה יקר כמו לרכוש אחד חדש כאן.

פורסם

בכל אופן, אם המנוע 8 צלנדר, נראה שיש לפרק סעפת יניקה , אז, צריך אטמים חדשים, זאת מעבר לסטרטר עצמו, ולשעות העבודה הנדרשות.

סטרטר משופץ בארה"ב, לכזה אוטו, עולה בין 150-250 ירקרקים, האטמים עולים דולרים בודדים לאחד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אין כמו לטפל במוסך מורשה.

ההצעה שקיבלת יקרה מאוד עקב הזמנת החלק מחו"ל כי נדיר להשיג את החלק המיועד לאוטו שלך כאן בארץ ולכן עליך להתחשב גם בזה.

בנוסף שיפוץ של הסטרטר תוכל לבצע בכל חשמליית רכב מקצועית.

את המחיר של שיפוץ אני באמת לא יודע להגיד לך.

מדובר באוטו שלא פשוט לפרק ולתקן בוא למי שלא מקצועי ולא מבין.

בהצלחה.

פורסם

יואב שלום

אני יכול להמליץ לך על מוסך: 4X4 לוגיסטיקה בסגולה פ"ת

יש לי רכב כזה ,ולפני כמה חודשים הסטרטר התקלקל ,היות והמוסך מטפל ברכב באופן שוטף היכנסתי

לשם את הרכב ,ובמקביל בררתי במוסך המרכזי . המחירים שקיבלתי גבוהים רק הסטרטר 4000 שח לפני

עבודה, וגם הם עדיין לא ביצעו עבודה כזו.יש בהחלפה הרבה עבודה מיכיוון שצריך להוריד סעפות יניקה,ומזרקים,

ועוד.

בסך הכל גבו מימני 2600 שח +מעמ עבור עבודה ושיפוץ. ובכלל במוסך החלפתי תזמון ובוקסות משולשים

ועוד.

בסך הכל אני מאוד מרוצה מהמחירים ומהמקצוענות,אם אתה מגיע לשם, לא להבהל ממראה המוסך

בהצלחה

פורסם

יש תופעה מוכרת כזו בסטרטרים של היילקס, פור-ראנרים וטויוטות אחרות. אולי הסטרטר של הרכב שלך דומה או זהה. דנסו 2.0 2.7 KW.

יש הרבה כתבות באתרים שונים ברשת שמדברים על פתרון התקלה הזו וכולם מדברים על החלפה של שני מגעות נחושת בעלות של דולרים בודדים.

אני עשיתי את זה בהיילקס שלי ע"פ הכתבה בלינק הראשון:

http://www.4x4wire.com/toyota/maintenance/starter/

http://www.4crawler.com/4x4/CheapTricks/Starter.shtml

מתיאור התקלה יש סיכוי גבוה מאוד, כמעט בטוח, שזה הפתרון שלך.

• תוכן חדש...