Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני דברים:

אחד, אני רוצה לצבוע את הקונסוליה המרכזית ואת הלוח שעונים באוטו בצבע לבן.

אני רוצה לעשות את זה בצביעה בתנור ואצל צבעי מומחה.

אני גר בגבעתיים....

לפי מה שהבנתי מדובר במשהו בסביבות ה350 שקל...

שתיים. חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי רכבים צבועים לבן מפנים... אודה לכם אם תוכלו למצוא לי...

תודה רבה!

פורסם

לא נראה לי שניתן לבצע זאת, אבל פנה למומחה, חיים, במוסך פחחות וצבע ש.א. לידור

שבא.ת. ראשל"צ מערב, טל' 9616031-03. באם הוא יכול לבצע אז המרחק לא חשוב כי הוא יתן לך רכב חליפי.

בהצלחה - רפי לין :idea:

פורסם

היה לי פעם שכן שהייתה לו סוברית - E10. אז פעם הוא החליט לצבוע את כולה בלבן מבפנים - את ההגה, הדשבורד, הריצפה, הכל --- ועשה זאת. זה היה פשוט נורא... כאילו צבעו את האוטו מבפנים עם טיפקס. וכשהצבע התחיל להתקלף אז בכלל זה כמו סיוט לילה. :shock::shock::shock:

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

אני לא מתכוון לצבוע את כללל האוטו

החלקים שאני מתכוון לצבוע הם המסגרת של הלוח שעונים

לא את הבחוץ רק מה שמקיף בפנים את השעונים.

החלק השני זה איפה שכפתורים של המזגן המפשיר אדים המערכת וכו'....

ואת המסגרות של שני היציאות האחרות של המזגן...

כמו כן אני גם שוקל לצבוע את זה באפור כסף כזה כמו במאזדה 6 פיז'ו 307 וכו'...

קאפיש?!

פורסם

הלכנו להום סנטר וקנינו צבע אפור שלפי מה שנראה על הקופסא היה אפור כספסף אך בכל מקרה ולא לא ספק מט!

בכל מקרה אני ואח שלי פירקנו קצת ואז החלטנו לצבוע פלסטיק אחד באוטו ואת המסגרת של המערכת בצבע זה

ואז ראינו שזה כסף, ועוד אחד כסוף במיוחד!!!

בכל מקרה כבר צבענו והחלטנו להשאיר...

עכשיו זו לא צביעה מקצועית וגם כך זה נראה, לא בכזאת אני מעוניין!

(פה עוד מבחינת צביעה זה אולי נראה איכותי... אך זהו היום הראשון שלו

עכשיו זה נראה סביר אך לא אסתטי כמו רציך..

מכונית 009.jpg

פורסם

יקירי, צביעה לתוך האוטו - לעולם תשתמש בצבע מט. אתה צבעת בצבע מבריק, הדבר היחיד שזה מזכיר זה גלגלים של סובארו ישנה.

חבל על האוטו.

אני מציע לך לפרוש בשיא. תמצא דרך לתקן את מה שעשית - צבעי \

אוטופיקס \ מישהו מקצועי או שיותר זול - אני מאמין - יהיה לקנות את אותו החלק מפירוק ולהרכיב, את שאר ניסויי הצביעה שלך ושל אחיך תמשיכו עם החלק האומלל שנראה כמו שאריות מחללית שהתפוצצה....

רון.

-החיפזון מהשטן. אבל IGNORENCE IS BLISS-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אחי קצת נסחפת....

אין בעיה להוריד את זה לבד.... גם אני לא חושב שזה יפה סתם רציתי להראות איזו איכות צביעה אני לא רוצה...

הצבע שקנינו לפי מה שהיה מסומן על האריזה היה שונה לגמרי...

אין לנו פשוט כוח לפרק את זה,חוץ מיום שישי אין יום פנוי לעסוק בזה...

אם היית רואה פעם תמונות של מכוניות שצבעו את הפנים אולי היית מבין על מה אני מדבר ומביע דעה שונה.

http://images.cardomain.com/member_images/9/web/441000-441999/441623_3_full.jpg

כמובן כל אוטו והצבע שמתאים לו.... אני לא רוצה לצבוע כל כך הרבה כמוהו...

ובהחלט שלא בכסף המבחיל הזה שיש עכשיו באוטו

מה אתה אומר עכשיו פרינס?!

נ.ב. כתבת הודעה כל כך ארוכה לא יכלת להוסיף בה משהו מועיל כמו שם של צבעי טוב?!

פורסם

כאשר אני צבעתי את חלקי הפלסטיק שלי:

1. בדקתי איך הצבע יוצא על איזו חתיכת פלסטיק שמצאתי.

2. אח"כ ניקיתי היטב את החלקים השונים עם סבון כלים מסיר שומנים, וייבשתי היטב.

3. בצביעה עצמה יש לרסס ממחרק של 30 ס"מ ולא פחות (אפילו אם לוקח המון זמן וספריי לכסות את החומר), אחרת יצאו לכם נזילות מגעילות בטירוף. בנוסף אסור לרסס יותר מידי בנקודה אחת, אחרת תצא נזילה, כל הזמן להיות בתנועה עם הספריי

תעשו כמה שכבות (לפחות 3) ותוצאה תהיה ממש מקצועית.

4. תנו לחלקים הצבועים להתייבש כמו שצריך. לפחות 10 שעות לפי דעתי.

5. אז צפו את החלקים הצבועים והיבשים בלקה שקופה (זה יגן על החלקים משריטות, ואם אתם צובעים בצבע מטאלי זה ישמור על החתיכות המבריקות שבצבע המטאלי כדי שהצבע לא ידהה)?

החומרים:

-ספריי מוטיפ (MOTIP) שקניתי באוטודיפו ב-65 שקל (יקר אבל מצויין, לפחות הצבע כסף שהשתמשתי בו).

-לקה ספריי גם של אותה חברה (מוטיפ) 35 שקל בערך.

-מסיר שומנים כדי לנקות היטב משומנים וסיליקון את החלקים המיועדים לצביעה.

-מים לשטיפת החלקים לפני הצביעה..

התוצאות תראו בעצמכם

P1010014.jpg

P1010012.jpg

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

לא עושים אותו כהה סתם.

עושים אותו כהה כי בהיר מחזיר אור, ואם אתה נוסע בכביש חשוך, חשוב מאוד שהשמשה שלך תהיה נקיה, שהפנסים שלך יאירו טוב והלא יהיה לך באוטו שום דבר מסנוור שיקשה עליך לראות.

אני לא יודע איפה אתה נוהג, אבל בכבישי הצפון (חלק ניכר מהם) והדרום, ובכלל, איפה שלא-גוש-דן לא תמיד יש תאורת כביש מסודרת, ושם דברים כאלה הם קריטיים, לכן אני נגד צביעה של חלקים בדש-בורד בצבעים שאולי יוסיפו חן לאוטו, אבל יסנוורו אותי כשאני נוהג.

כמובן שיש כאלה שהם יותר טולרנטיים לאור ממני ואולי להם זה לא יפריע. לי זה כן. (ואני מדבר אפילו על התאורה של הפיוניר שזוהר מידי לטעמי (לפני ה-DIMMER)

בכל מקרה, שם שצ צבעי טוב אין לי (אבל יש פה עוד אנשים שימליצו) אבל חוש אסטתי מפותח יש לי.

בהצלחה בכל מקרה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לפי התמונה הראשונה אז מדובר בפיאט בראבו/ב או מריאה, האם אני צודק?.

באם כן ניתן לפרק את המסגרת שסביב לוח השעטנים ואת הקונסולה המרכזית, באם תרצה הסבר כיצד אוכל להסביר. מה אזור מגוריך?, כי המלצתי לך על צבעי בראשל"צ.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

דבר ראשון תודה רבה לכולם... חוץ ממך נסיך עם חוש אסתטי מפותח עדיף שתפסיק להגיב...

דבר שני,כן רפי קלעת בול

פיאט בראבו, ואשמח מאוד אם תוכל לישלוח לי הסבר כיצד לפרק זאת ובנוסף ת פתח המזגן הימני (הראשון בחתיכה אחת עם הדשבורד)

תודה טל על התמונות.

למה לא צבעת לבן בפנים?! ראיתי פונטו אחת שחלק ממנה צבועה לבן,לא הכל כמו אצלך ודווקא יפה... לא נתן תחושה של טיפקס כמו שנאמר

ושוב רפי, יש לי העדפה למישהו קצת יותר קרוב מראשון אך כמובן שאם לא אמצא אלך לאן שהמלצת לי

שוב תודה רבה לכולם (כמובן חוץ מלאסתטי)

נ.ב. איזה חמוד בולי

פורסם

לא ציינת מוסך יותר קרוב להיכן, אני מניח שאזור ת"א.

מוסך "איטליאנו" שבבני ברק הנו מורשה פיאט ויש לו גם מחלקת פחחות וצבע ותקוני פלסטיק.

טל' 03-5707146/7, בקש את ויקטור.

כמובן שבקלות יפרקו וירכיבו חלקי הפלסטיק שאתה רוצה. פרוק לבד הוא קצת מסובך.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

רפי אני רואה יש לך איטואיציה מפותחת.... כן אני מגבעתיים....

בעקרון הרעיון שלי הוא שברגע שהפירוק התבצע ואני שולח את החלקים לצביעה אני גם מפרק את המנורות שבדשבורד ובקונסוליה להחליף לצבע אחר

כחול ובקונסוליה כנראה או כחול או אדום (נוסח פולקסווגן)

תודה רבה

• תוכן חדש...