Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel IntegraXO-5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו שמע וראה את הרמקול הזה?Morel IntegraXO-5?בישראל?

אני אישית לא נתקלתי בו אולי כאן בפורום יודעים מה זה?

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

אני אישית לא מכיר, אבל זה נראה כמו איזה סט קואקסאלי, מוזר מה יכול להיות שיש לו 2 טוויטרים?

סה"כ נראה סט חמוד דומה לדוטק, מבחינת נתונים.

יכול להיות שזה מיוצר רק לרוסיה.

פורסם

על מה אתה מדבר רועי?

זה לא בדיוק רמקול קואקסיאלי.

אם נתייחס לשם של המוצר עצמו בתור דוגמא , זה integra כלומר intergrated, כלומר משולב.

החיבור של הוופר והטוויטר הם נפרדים, ויכול להתבצע גם בהגברה אקטיבית, וגם דרך קרוס, כמו כל קומפוננט שאתם מכירים.

לא רועי, אין לו שני טוויטרים, יש טוויטר אחד, שנמצא בתוך הוופר.

הסט הזה שווה באיכותו למוראל הייבריד הרגיל, פשוט שחיברו את הטוויטר והמידבס.

לי אישית יש את גרסאת ה 4" בבית, ואם אתם ממש מבולבלים, ולא מבינים על מה מדובר אני אביא אותו למפגש

אני עדיין לא יודע אם אני אגיע אבל:\

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הרמקולים שיש לי בבית של KEF הם רמקולים אינטגרליים גם כן - זה דבר נהדר, אתה יכול לחבר איך שאתה רוצה, להגביר איך שבא לך וכל הצליל מגיע מאותו המקום.

תשים לב שאחד הסטים האחרונים שג'נסיס הוציאו לעולם הוא סט "שלושה" חלקים כאשר המיד והטוויטר הם רכיב אינטגרלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...