Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני זמן קצר רכשתי פג'ו 206 XS, למרות שעברה טיפול גדול במוסך המרכזי לפני 10K (עושים כל 30K לפי הוראות יצרן),

החלטתי לעשות טיפול ישור קו ולוודא שהכל פיקס. (בכל מקרה אני מתכוון לעשות טיפול קטן כל 10K לכל היותר.)

זה הרכב הראשון שלי ואין לי הרבה נסיון בתחום חוץ ממה שאני קורא כאן. קראתי מה מומלץ לעשות בטיפול ישור קו ורציתי להיות בטוח שהרכב יקבל את הטוב ביותר,

לכן הלכתי וקניתי לבד את כל המצרכים (שמן, מסנן שמן, פילטר אויר, נוזל בלמים, שמן גיר וכו', הכל מהטוב ביותר לפי כל ההמלצות שקראתי פה).

קניתי את הכל לפני שידעתי איפה אני אעשה את הטיפול בכלל. השלב השני היה למצוא איפה לעשות את הטיפול, פניתי למוסך מוכר לי והוא לא הסכים לטפל עם המצרכים שלי.

עשיתי חיפוש וראיתי שמומלץ מאוד לפנות לבני ל. פניתי לבני, עשינו את הטיפול, היחס והמקצועיות היו ברמה הגבוהה ביותר.

אבל, מסתבר שלא כל המצרכים שקניתי התאימו (למרות שביקשתי מפורשות, והמוכרים אמרו לי שזה מתאים בדיוק לדגם הספציפי שלי), וחלק אחר של מה שקניתי, היה אפשר לקנות יותר טוב.

מה שכתבתי נועד למי שיהיה במצב דומה למצב בו הייתי: אל תקנו חלקים לבד, תבחרו בעל מקצוע מעולה שאפשר לסמוך עליו (לדוגמא בני ל.) ותנו לו לעשות מה שהוא יודע.

• תוכן חדש...