Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מחפש רכב משפחתי,

אוטומטי.

אין לי ידע רב במכוניות , בעקבות זאת .. הייתי רוצה לדעת על מה כל אחד ואחד מכם היה הולך?

(כמובן בתקציב של 24 אלף ש''ח)

הוא בפירוש ביקש רכב משפחתי. זה שכולם חוץ משניים הציעו לו סופר מיני, לא אומר שאותם שניים טועים.

"ai motoare capul doare"

פורסם

א מצטרף לממליצים על פיאט פונטו מהסיבות שנאמרו כבר.

ב. מציע לך לבדוק שוב אם אתה ממש זקוק לגיר לוטומטי. קח בחשבון שגיר רגיל יהיה עבורך יותר מהנה לנהיגה - לדעתי אתה גם תהיה נהג יותר טוב.

הרכב יהיה זול יותר. תוכל להשיג דגם "חדש" יותר.

הרכב יהיה חסכוני באחזקה ובתחזוקה ומעל לכל אמין יותר.

בתקציב שלך מאוד צפוי שהגיר האוטומטי יהיה בדרך לשיפוץ. אורך החיים של גיר אוטומטי ממוצע הוא בין 100 ל 150 אלף ק"מ, בעוד שגיר רגיל אורך חייו הצפוי כאורך חיי הרכב.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

וואי..

כבר נהייה לי כאב ראש מחיפושים

יש לי את התקציב..

ואין לי בחירה..

פונטו , סופר לאנסר , לאנטיס

כבר התייאשתי...

:/

כלל אחד אומר משהו אחר:/

בעיה לחפש אוטו :cry:

פורסם
וואי..

כבר נהייה לי כאב ראש מחיפושים

יש לי את התקציב..

ואין לי בחירה..

פונטו , סופר לאנסר , לאנטיס

כבר התייאשתי...

:/

כלל אחד אומר משהו אחר:/

בעיה לחפש אוטו :cry:

כן נכון?,גם אני נמצא באותה דילמה.

חבל שלא יכולים להמליץ על רכב אחד,פשוט תלך על רכב שאתה יותר מתחבר אליו.

אבל אם כבר רצית המלצה אז אני חושב פונטו

אז בהצלחה בבחירה

יום טוב:wink:

פורסם

בעקרון, רוב הסיכויים שלא תקבל המלצה לרכב אחד ספציפי. מה שתעשה, חפש את כל הרכבים שהמליצו לך ונראים לך, וקנה את הרכב שתמצא במצב הכי טוב. הרי מצב הרכב חשוב הרבה יותר מהדגם הספציפי.

"ai motoare capul doare"

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...