Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב משפחתי שיתאים ל-5 נפשות.

התקציב עוד 55K.. הרכב צריך להיות אוטומאטי.

שיהיה מתאים למשפחה ממוצעת... לנסוע לעבודה הלוך חזור.. ומידי פעם טיולים לפה ולשם...

כמובן שצריכת דלק נמוכה ... וגם עלות תיקונים זולה לא תזיק.

יש לכם דעות על אילו סוגי רכבים לשים עין ולחפש..?

שאלה נוספת, הוצע לי גולף שנת 2000 1.6.. 50 אלף קילומטר יד 2, ב-45 אלף.. אני יודע שהמכונית לא מוגדרת כמשפתית, אבל הבנתי שהמחיר די אטרקטיבי ביחס לאוטו.. מה דעתכם...?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

הגולף דווקא כן מוגדרת כמשפחתית, אבל תלוי לאיזו משפחה...

היא לא ממש עונה על דרישותיך בתחום התיקונים הזולים (חלקי VAG נוטים להיות יקרים יחסית), פרט לכך אם הקילומטרז' של הגולף אמיתי, נשמע לי כמו עסקה לא רעה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

גולף תהיה צפופה ל 5 אנשים.

אני ממליץ לחפש ניסן אלמרה פרפקט 1800 - אמינה ולא יקרה לאחזקה.

היה יותר תתאים למשפחתך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תרשה לי להמליץ לך על הונדה סיוויק משנת 2002,

אנחנו 4 נפשות במשפחה וממש ממש לא מצתופפים באוטו, יש המון מקום והתא מטען גדול ועמוק מאוד.

האוטו זריז משמעותית מרוב המכוניות בקטגוריית המשפחתומתיות 1600, אמין מאוד וצריכת דלק טובה.

הביטוחים לפי מה שהבנתי מהוריי יקרים מאשר המאזדה לאנטיס שהייתה לנו לפניי ההונדה וכך גם הטיפולים.

תעשה את השיקולים שלך, אם תרצה לשמוע גם על המאזדה שהייתה לנו אשמח לפרט.

• תוכן חדש...