Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה זה נובע?

מאז שקיבלתי את הרכב זה ככה..(בערך לפני 3-4 חודשים)..

מדובר בסוזוקי סוויפט 88' 1.3 ידני.

הריח בא בנסיעה רוב הזמן בא והולך אבל רוב הזמן יש ריח..לא משנה באיזה נסיעה,איטית או מהירה,מה ששמתי לב זה שאני נכנס לאוטו אין ריח אלא רק שאני נוסע ברכב מגיע הריח ואני כימעט בטוח שהוא מגיע מקידמת הרכב מתא המנוע,ובדקתי את הצינורות דלק ונזילות ולא מצאתי נזילה או משו כזה..

פורסם

הייתה לי תקלה דומה בפולו הקודמת

מסתבר שהיה חור בגומיה של המצוף (גדולה עבה שחורה)

תרים את המושב האחורי,פתח ברגים,אם יש חור תאטום אותו

אצלי עוד היה דלק חי אז הייתי צריך לשחרר את הצינור ולתת לדלק לצאת החוצה

ייבשתי עם סמרטוט,קניתי 2 פחיות ריח,והריח דלק התנדף כלא היה :)

מקווה שעזרתי

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני במקומך לא הייתי לוקח סיכון נכנס למוסך ועושה בירור יסודי.

הסיבה- סכנה להתלקחות אפשרית של הרכב במקרה של נזילת דלק ומספיק שמאחוריך איזה חולירה יזרוק את הסיגריה שלו ואחר כך אתה פשוט "תבלה" בית חולים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

vזה לא בהכרח קשור לגומייה,הייתה לי בעייה בגולף והמשאבת דלק,הבית שם נהרס.אולי המשאבה התקלקלה,גש לבדוק בהקדם זה מסוכן,לא מתעסקים עם כאלו דברים לבד.

• תוכן חדש...