Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חייב לומר שזה חדש לי' date=' ואני עוסק בזה בחלק לא קטן מזמן עבודתי.[/quote']

אתה עוסק בזה לא מעט, אך אולי פשוט אינך בעל המוסך, ואין לך בעיה כזו. מספיק שבמוסך יש בעל הסמכה אחד,

לא רק זאת, גם, היו ימים שבהם קבעו שכל אחד יעבור את ההכשרה, והיו ימים שבהם היו טענות לגבי סוג של מוסכים שאינם צריכים לעבור השתלמות כזו, כנ"ל לגבי בעלי הסמכה, שחלקם צריך וחלקם אינו צריך.

במקרה שלי, טרם כניסת התקנה, קבלתי מכתב התראה שאם לא אעבור ובהצלחה במבחן סופי, השתלמות כזו, המוכרת מטעמם, יהיה אסור לי לטפל בבעיות זיהום אוויר.

פעלתי על פי הדרישה.

מעולם לא שמעתי שמישהו בדק משהו, על כן, נראה שהדבר כלל לא נאכף, ואולי באמת אין טעם שיאכף. כל מוסך מורשה אמור לדעת לטפל בבעיות כאלה אם הוא מצוייד בכלים הנדרשים, והתחום נלמד על ידי בעלי המקצוע בדיוק כמו שאר התחומים בהם הם עוסקים, אינני רואה סיבה מוצדקת לקורס שעברתי, שמבחינתי היה "טירטור" (ונערך רחוק מאיזור מגורי באותם זמנים) , זאת על אף, שתמיד בכל קורס, לומדים משהו חדש, בין אם קשור לתחום באופן ישיר ,ובין אם לאו.

יתרה מכך, כאחד שמקבל הודעות לגבי קורסים , השתלמויות וכו, מעת לעת, לא נתקלתי מזה זמן רב , בהצעה להשתלמות כזו. יתכן וזה אומר הכל.

אז, הלכו כמה אלפים (קטנים) , והיתה עוד תעודה על הקיר (עד שנפרדתי, לפחות זמנית, מהתחום.)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

המנהל המקצועי של המוסך עבר את ההסמכה שלו לפני כמה עשרות שנים, כשאף אחד עוד לא חלם על המערכות שאני מטפל בהן, EGR וVGT ממוחשבים, אוריאה, ממיר ומסנן חלקיקים. אם יש לו תעודה על לימוד הנושא של זיהום אוויר היא הרי לא מראה על ידע כלשהו במערכות העכשוויות. בפועל, היחיד במוסך שמכיר את המערכות האלה לעומק זה אני.

• תוכן חדש...